Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen verzwaren hoofdzekering? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen verzwaren hoofdzekering. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen verzwaren hoofdzekering

Zekering vervangen en verzwaren

25 ampere voor 35 ampere zekering vervangen.

Stoppenkast vervangen en aansluiting verzwaren

Ik wil mijn oude stoppenkast laten vervangen door een moderne groepenkast. Bovendien wil ik de aansluiting laten verzwaren. Ik wil krachtstroom laten aanleggen en een aansluitkabel van 8 à 9 meter laten aanleggen naar de keuken. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Vervangen/verzwaren hoofdzekering

Ik wil de hoofdzekering van Liander van 25 ampère veranderen in een 35 of 40 ampère hoofdzekering.

Hoofdschakelaar vervangen

Omdat ik met een inductiekookplaat wil werken heb ik een betere hoofdschakelaar nodig. Ik heb nu 1 x 35 ampère, Liander moet het verzwaren naar 3 x 25 ampère. Maar daarvoor moet eerst de hoofdschakelaar vervangen worden, zegt Liander.

Groepenkast vervangen en aansluiting verzwaren

Ik wil mijn huidige groepenkast 1x32A lasten vervangen door een 3x25A variant. De bestaande groepenkast heeft 6 groepen en 1x aardlekschakelaar. Ik wil graag een groepenkast met 9-10 groepen, 3x aardlekschakelaar en een stopcontact in de meterkast. De groepenkast laten leveren door de elektriciën.

Groepenkast vervangen en aansluiting verzwaren

Wij wonen in een oude flat uit de jaren '50 waar nog een 25 Ampère aansluiting zit. Ik wil mijn groepenkast laten vervangen en de aansluiting laten verzwaren naar 32 Ampère. De bestaande groepenkast heeft 2 groepen en geen aardlekschakelaar. Er is een groepenkast nodig met 7 groepen i.v.m. de aansluiting van een wasmachine, wasdroger en vaatwasser. Er moeten voldoende aardlekschakelaars geplaatst worden en misschien ook een stopcontact in de meterkast. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna dan uw advies en offerte.

Groepenkast verzwaren en vervangen

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen, omdat ik de stroom laat verzwaren (3×25) en er een andere keuken komt. In de bijlage staat wat er nodig is en een foto van de huidige groepenkast. Ik heb liever niet dat er nog iemand langskomt om te kijken, omdat het lijstje uit de bijlage volgens mij vrij duidelijk is. Bovendien heb ik al een offerte van een goed bedrijf ontvangen, maar wil ik graag even verschillende offertes met elkaar vergelijken. Vandaar deze aanvraag. Ik kan uiteraard wel extra informatie aanleveren via de mail. Ik ben voortdurend aan het klussen, dus ik heb liever contact via de mail dan telefonisch. Ik zie uw reactie tegemoet.

Hoofdzekering vervangen en verzwaren

Vervangen hoofdzekering van 25 amp naar 35 amp.

Elektra groepen verzwaren

Wij willen de aanwezige elektra groepen in de meterkast vervangen en uitbreiden.

Meterkast vervangen en verzwaren

Ik wil mijn huidige 1 x 25 Ampère meterkast vervangen ten behoeve van een 3 x 25 Ampère aansluiting. De meterkast dient voor de verzwaring geplaatst te worden. De kast zal een ABB 3 fase met 7 of 8 groepen worden (momenteel 4 in gebruik). Wat kost het aansluiten hiervan? Graag offerte met en zonder kast levering als het kan.