Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen stoppenkast voor een groepenkast met minimaal 7 groepen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen stoppenkast voor een groepenkast met minimaal 7 groepen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen stoppenkast voor een groepenkast met minimaal 7 groepen

Vervangen elektra oude woning

Ik heb een huis uit 1929 gekocht waar ik met spoed nieuwe bedrading op de bovenverdieping en een nieuwe stoppenkast (vlg NEN 1010) in wil laten plaatsen. Dat betekent: veilige stopcontacten en lichtpunten op de drie slaapkamers en verwijderen van de oude kabels.

Extra groep of vervangen van stoppenkast

Offerte en advies over onze stoppenkast. Volgend jaar willen wij onze keuken verbouwen. Wij koken nu op gas en willen naar inductie, waardoor een groep met krachtstroom geplaatst moet worden. Ik heb geen idee of onze meterkast het überhaupt aan kan, of dat het vernieuwd moet worden. We hebben wel een aardlek, 2x zelfs, maar nog wel stoppen.

Vervangen stoppenkast

Ik wil graag mijn stoppenkast vervangen. Afvoeren optioneel.

Vervangen stoppenkast

Ik wil graag mijn stoppenkast vervangen en als het kan ook de elektra. Telkens als ik thuiskom ligt het stroom eraf.

Vervangen dimmers licht en checken stoppenkast

Twee licht dimmers zijn een beetje mol, en van de week was er complete kortsluiting in huis. Daarom misschien handig om even dingen te checken.

Vervangen van de groepenkast\stoppenkast

Wegens ouderdom het vervangen van de meterkast, groepenkast, stoppen kast. Zit geen aardlek op daarom vervangen naar wel aardlek.

Stroomdraden en stop contacten zolder vervangen

Wij willen naar de zolder nieuwe draden laten trekken geaard naar de stoppenkast beneden in de hal. Tevens willen we op de zolder nieuwe stopcontacten laten aanleggen.

Vervangen van elektra

- aardpen slaan (in kruipruimte t.p.v. luik achter voordeur - stoppenkast vervangen door groepenkast (6 groepen) incl. aardlekbeveiliging - bedrading vervangen / aanleggen

Vervanging stoppenkast, aardlek plaatsen en hele woning doorlopen

In december krijg ik de sleutel van mijn nieuwe woning. Het is een verouderde woning dus hier dient een en ander aan elektra te worden vervangen. Ik ga graag met een partij door de woning om te kijken wat er allemaal moet gebeuren. In ieder geval dient de stoppenkast moeten worden vervangen of nieuwe groepen gerealiseerd, er moet een aardlek aanleggen. Tevens elektra nakijken en uitbreiden.

Vervangen van stoppenkast

De stoppenkast dient vervangen te worden. Ik wil hetzelfde aantal groepen terug, er dient wel een nieuwe zolder groep te komen in verband met de verplaatsing van waschmachine en droger. NB: ik woon nog niet op het hier aangegeven adres, dus communicatie graag per mail.

Partners

Partners van Casius