Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen stoppenkast aanleggen bedrading? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen stoppenkast aanleggen bedrading. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen stoppenkast aanleggen bedrading

Vervangen stoppenkast + aanleggen bedrading

Electra in winkelpand (64m2 en 35m2 kelder) is verouderd evenals de stoppenkast. Dit moet geheel vervangen worden. Standplaats Rotterdam.

Groepenkast vervangen en nieuwe bedrading aanleggen

De stoppenkast moet vernieuwd worden en er moeten nieuwe draden gelegd worden. Het betreft een oude ééngezinswoning met 2 verdiepingen.

Elektrische bedrading en groepenkast vervangen

Wij wonen sinds kort in de door ons gekochte twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1928. Op eerste verdieping, in 2 slaapkamers en een badkamer, en op de zolder is er nog oude elektrische bedrading, zonder aarde. We laten die bedrading graag vervangen, ongeveer 5 lichtpunten plaatsen en ongeveer 10 stopcontacten aanleggen. Verder willen wij de oude stoppenkast laten vervangen door een moderne versie en uitbreiden van 3 naar 5 groepen. We laten het werk hier graag even bekijken en ontvangen daarna uw offerte.

Groepenkast vervangen en bedrading aanleggen

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen en een extra leiding aanleggen vanuit de voorkant van mijn huis naar de keuken achter in het huis. Ik heb nu een stoppenkast met 4 stoppen en ik wil er twee bij. Kunt u daar advies over geven? Tevens denken wij na over zonnepanelen.

Stoppenkast vervangen en elektra aanleggen

Controle en vervanging stoppenkast, afwerken bedrading en plaatsen contactdozen slaapkamer.

Voor een net aangekocht pand ben ik ...

Voor een net aangekocht pand ben ik opzoek naar iemand die gedeeltelijk elektrische installatie kan vervangen en waar nodig opnieuw aanleggen (o.a. voor nieuwe [inbouw] -verlichting), nieuwe badkamers, keuken etc. Drie verdiepingen, twee verschillende meters, zo snel mogelijk beginnen. vervangen van stoppenkast electra naar 2 keukens 2 badkamers. Vervangen van bedrading mits die niet meer goed is. Offerte inclusief materiaal.

Controle van de huidige bedrading en ...

Controle van de huidige bedrading en vervangen van oude stoppenkast voor een moderne stoppenkast met meer groepen (nu ouderwetse kast met maar twee groepen). Tevens aanleggen van een CV-installatie, dus ketel inclusief het plaatsen van radiatoren. In het huis heeft men vroeger met een gaskachel gewerkt, dus er is niets aanwezig. Eind december krijgen wij de sleutel van dit huis.