Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van meterkast en alles updaten in bedrijfspand? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van meterkast en alles updaten in bedrijfspand. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van meterkast en alles updaten in bedrijfspand

Aardpen slaan

Er dient een nieuwe aardpen geslagen te worden n.a.v. de waterleiding welke vervangen wordt. Na informeren blijkt het om de volgende activiteiten te gaan: - Aardpen 3 meter de grond in, - Kabel naar de meterkast 4 a 5 meter En wellicht vooraf een klicmeting. Indien de prijs voordelig is gaan er wellicht meerdere huizen op deze en naastliggende postcodes mee... Ik zie graag een offerte tegemoet.

Stopcontacten laten aarden

Er is al eerder een elektricien bezig geweest met randaarde en het vervangen van de meterkast, dit is allemaal goed. Maar ik zou nu graag alle stopcontacten geaard willen hebben. Het gaat om 10 stopcontacten.

Vervangen meterkast

Gehele meterkast vervangen door kast met extra groepen.

Vervangen electra

Gehele elektra vervangen in de woning, ook meterkast verplaatsen en tevens uitbreiden van het aantal groepen. Oppervlakte niet bekend, gaat om 3 verdiepingen.

Vervangen krachtstroomkabel woonboot

Mijn woonboot is aangesloten met een krachtstroomkabel die vanuit de kade bovengronds de meterkast ingaat op de woonboot. Door vandalisme is schade ontstaan aan de kabel (ook aan internet- en telefoonkabel) en deze zou ik graag laten vervangen en goed laten ophangen. Als gevolg van het vandalisme is er ook ineens geen stroom meer op een van de stopcontacten in huis, dat zou ik ook graag na willen laten kijken.

Moderniseren meterkast

Ik heb negen groepen in mijn huis waarvan 1 niet gebruikt. De kasten zijn nog van het oude type met draai en wipschakelaars. Die wil ik graag moderniseren. Ook wil ik graag 3 fasen laten aanleggen omdat ik voorbereid wil zijn op de toekomst en omdat ik in mijn timmerwerkplaatsje aan huis gebruik wil gaan maken van 380V machines. Mijn vraag is of de 3 fase dan genoeg is voor mijn huis. Ook denk ik over het plaatsen van zonnepanelen en i.p.v. gas een elektrisch fornuis (voor inductie). Airco en warmtepomp. Wat adviseert u mij en wat zijn ongeveer de kosten. Alles beperkt tot aansluiting in de meterkast i.v.m. toekomstige verbouwing. Wij hebben een slimme meter en de hoofdkabel heb ik al laten vervangen. Ik weet niet of er voldoende ruimte is in mijn meterkast.

Vervangen van meterkast

Nieuwe meterkast met montage daarnaast dienen er extra groepen tbv keukenboiler 9 automaten 1P+N 16 amp 1 hoofdschakelaar 4P 40 amp 3 aardlekschakelaars

Vervangen electra

Ik wil graag mijn electra in huis vervangen. Kijken of meterkast verplaatst kan worden. Het is een ouder huis dus qua werkzaamheden weet ik niet precies wat de omvang is. De oppervlakte is 80 m2, en zijn 2 verdiepingen .

Inductiekookplaat plaatsen

Onze huidige elektrische kookplaten gaan we vervangen. Meterkast is al berekend op elektrisch koken, perilex aansluiting is aanwezig. Wij kopen de kookplaat bij IKEA. Daar moet de periode stekker nog op gemonteerd worden, ik verwacht dat we daarvoor de stekker van ons huidige apparaat kunnen gebruiken (anders een nieuwe). Gat in aanrechtblad is aanwezig, het gaat dus puur om montage stekker aan apparaat en installeren. Volgens IKEA is het raadzaam hiervoor iemand te vragen. Wilt u een offerte uitbrengen voor deze klus in Heiloo?

Stopcontact aanleggen

Stopcontact plaatsen op een bestaande lasdoos, die zich in de meterkast bevindt. Daarnaast zullen 3 lasklemmen die zich in de lasdoos bevinden, vervangen moeten worden door 3 nieuwe lasklemmen. De huidige 3 lasklemmen zitten vol en er moet dus ruimte bijkomen voor het stopcontact dat op de lasdoos geplaatst moet worden. Merk lasdoos (t.b.v het nieuwe deksel met stopcontact): Attema.

Partners

Partners van Casius