Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen meterkast of uitbreiden groepen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen meterkast of uitbreiden groepen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen meterkast of uitbreiden groepen

Ongeaard enkel stopcontact vervangen voor dubbele en geaard

In één van de slaapkamers op de 1e verdieping is er voor een wasdroger een geaard stopcontact nodig. Het huidige is dat niet en we willen het laten vervangen voor een geaard en meteen twee. Er loopt al een geaarde leiding op de zolder erboven. De meterkast op de begane grond zit helemaal aan de andere kant van de woning.

Vervangen meterkast

Meterkast vervangen ivm met nieuwe keuken. Quooker en inductie kookplaat komt er bij. Groepenkast met 10groepen

Meterkast moderniseren

Meterkast vervangen, groepen bijplaatsen, extra aardpen(?), 3-fase, klaar voor zonnepanelen, elektrische auto, elektrisch koken.

Nieuwe groepenkast

We willen graag de groepenkast (4 groepen en een aardlekschakelaar) vervangen. Hierbij willen we ook graag dat de wifiversterker op de 2e etage op dezelfde groep zit als het stopcontact bij de modem in de woonkamer. Op de foto is onze meterkast te zien. De aparte groep bovenin is voor onze vaatwasser, kookplaat en ik dacht koelkast. De aparte stekker met snoer rechts is voor onze buitencamera. We horen graag welke totale kosten we hiervoor kunnen verwachten. Graag communiceren via email en niet telefonisch.

Vervangen van elektra in bestaande woning van 1979

Elektra vervangen in 1e woonlaag, maar ook apart een prijsopgave voor vervangen elektra in gehele woning. Modernisering en uitbreiden meterkast. (Is recent slimme meter geplaatst, maar nog met stoppen.) Betreft een maisonnette: woonlaag: hal, toilet, keuken/woonkamer

De stoppenkast laten vervangen

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan renoveren. Ik wil dit graag laten vervangen/vernieuwen. Overige wensen en eisen aan de meterkast bespreek ik graag met de specialist.

Vervangen oude groepen kast

Ik wil graag mijn meterkast laten vervangen, wil 7 groepen en 1 groep voor de tuin. Afvoeren oud materiaal optioneel.

Extra groep en een kabel aanleggen

Een extra groep in de meterkast en het aanleggen van een grondkabel naar de tuin. De huidige bedrading naar de tuinverlichting vervangen. Deze was alles behalve juist aangesloten. (Op een verlengsnoer naar binnen)

Meterkast vervangen

Wil graag mijn meterkast vervangen. 2 nieuwe groepen voor de keuken (indien nodig, zou ook 1 kunnen zijn), nieuwe groep doortrekken naar boven en groep gang voor aansluiting wasmachine (kan door kruipruimte via meterkast) .

TV-aansluiting controleren

De TV kabel die nu vanuit de meterkast naar mijn huiskamer loopt (door de muur) is waarschijnlijk beschadigd. Ik zou die graag laten vervangen voor een nieuwe indien noodzakelijk. In ieder geval iemand die verstand heeft van internet/tv-aansluitingen.

Partners

Partners van Casius