Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen meterkast nieuwe groepen kookgroep en 3 fase aansluiting? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen meterkast nieuwe groepen kookgroep en 3 fase aansluiting. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen meterkast nieuwe groepen kookgroep en 3 fase aansluiting

Zegel plaatsten bij hoofdzekering

Ik wil mijn meterkast vervangen maar heb een ouwe meterkast waardoor de zegel verbroken moet worden. Graag vraag ik een offerte aan voor een nieuwe zegel.

Elektra laten vervangen

Elektra in gehele woning willen wij laten vervangen. Daarnaast willen wij de meterkast laten uitbreiden. Mogelijk ook nog 1 nieuw stopcontact plaatsen. 1 woonkamer met keuken, 1 badkamer, 5 slaapkamers, 1 bergruimte.

Het uitbreiden van de groepen en het aanleggen van stroom in de keuken

We willen de keuken gaan vervangen, van gas koken naar elektrisch. We willen weten of de meterkast naar behoren is om de nieuwe keuken te kunnen faciliteren of dat er uitbreidingen gedaan moeten worden.

Ongeaard enkel stopcontact vervangen voor dubbele en geaard

In één van de slaapkamers op de 1e verdieping is er voor een wasdroger een geaard stopcontact nodig. Het huidige is dat niet en we willen het laten vervangen voor een geaard en meteen twee. Er loopt al een geaarde leiding op de zolder erboven. De meterkast op de begane grond zit helemaal aan de andere kant van de woning.

Vervangen meterkast

1 fase wordt omgezet naar 3 fase door Enexis. Meterkast dient vervangen te worden. Huidige meterkast (5 groepen, zie foto) naar nieuwe meterkast met 10 lichtgroepen en 1 krachtgroep tbv het koken. Er is geen hoofdschakelaar aanwezig. Graag Hager meterkast en alternatief aanbieden.

Vervangen meterkast

Meterkast vervangen ivm met nieuwe keuken. Quooker en inductie kookplaat komt er bij. Groepenkast met 10groepen

Meterkast moderniseren

Meterkast vervangen, groepen bijplaatsen, extra aardpen(?), 3-fase, klaar voor zonnepanelen, elektrische auto, elektrisch koken.

Nieuwe groepenkast

We willen graag de groepenkast (4 groepen en een aardlekschakelaar) vervangen. Hierbij willen we ook graag dat de wifiversterker op de 2e etage op dezelfde groep zit als het stopcontact bij de modem in de woonkamer. Op de foto is onze meterkast te zien. De aparte groep bovenin is voor onze vaatwasser, kookplaat en ik dacht koelkast. De aparte stekker met snoer rechts is voor onze buitencamera. We horen graag welke totale kosten we hiervoor kunnen verwachten. Graag communiceren via email en niet telefonisch.

Vervangen van elektra in bestaande woning van 1979

Elektra vervangen in 1e woonlaag, maar ook apart een prijsopgave voor vervangen elektra in gehele woning. Modernisering en uitbreiden meterkast. (Is recent slimme meter geplaatst, maar nog met stoppen.) Betreft een maisonnette: woonlaag: hal, toilet, keuken/woonkamer

De stoppenkast laten vervangen

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan renoveren. Ik wil dit graag laten vervangen/vernieuwen. Overige wensen en eisen aan de meterkast bespreek ik graag met de specialist.

Partners

Partners van Casius