Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen meterkast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen meterkast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen meterkast

Aardstek of aardpen slaan

Graag laat ik een aardstek of aardpen voor een winkel en een woning slaan. De woning zit boven de winkel, dat is momenteel 1 pand, wellicht dat dit wordt gescheiden. Ik ga de meterkast vervangen, maar daarvoor moet eerst de aarding goed zijn. Ik zal zelf een 15 mm kwadraat koperdraad van de meterkast naar het punt waar de aardpen moet komen. De aardpen moet tussen een paar tegels komen, deze zal ik zelf weghalen. Er zit een laagje zand, maar ik weet niet wat eronder zit.

Vervangen / uitbreiden meterkast i.v.m. inductiekookplaat

Ik zou graag mijn meterkast willen uitbreiden. Ik heb begrepen dat hiervoor de gehele meterkast vervangen moet worden voor een met een kopgroep, omdat mijn huidige meterkast te oud is. Graag laat ik deze door u regelen. De oude graag afvoeren. Ik beschik over een kruipluik.

Vervangen meterkast

De huidige groepenkast kunt u zien op bijgaande foto. Zeer binnenkort moet er: 1. Een laadpaal voor een Tesla Model 3 2. Zonnepanelen worden aangesloten. Voor zover we ervaring hebben met het doorslaan van stoppen, zitten er te veel apparaten (wasmachine en droger en wellicht ook nog andere lichtpunten of apparaten op dezelfde groep. Misschien is een herverdeling van de aansluitpunten op de verschillende groepen nodig. Kan dat gelijk worden meegenomen? Als dat niet zonder meerprijs kan, ontvang ik daarvoor graag een optionele prijs. Graag wil ik het verbruik met een draadloze verbinding kunnen monitoren. Is dat als optie mogelijk (svp optionele prijs opgeven)?

Bestaande meterkast vervangen

Ik ben op zoek naar een elektricien die mijn meterkast kan vervangen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Vervangen elektra

Ik zoek een vakman voor de volgende werkzaamheden -Aardpen slaan -Nieuwe groepenkast (11 groepen) aanschaffen en plaatsen -Perilex naar keuken voor inductiekoken -Elektradraden benedenverdieping doormeten/vervangen/omlabelen -nieuwe draad naar centrale punten slaapkamers (cerntraaldoos 3x) nieuwe draad naar centraal punt zolder. Vanaf de centrale punten in de slaapkamers maak ik zelf de rest van de elektrapunten / schakelpunten. Badkamer elektra is reeds gedaan. Aardlekschakelaar is niet aanwezig, kruipruimte wel. Afstand meterkast naar kookplaat is 3,5 meter

Vervangen elektra jaren '20-woning

Elektra in gehele woning vervangen en aanpassen naar huidige normen en maatstaven inclusief (ver)plaatsen stopcontacten (zitten nu op de muur ipv ingefreesd en tevens op onlogische hoogte). Tevens vervangen meterkast door nieuwe meterkast met 8 groepen. Elektra loopt momenteel door metalen buizen zonder aardedraad. Woning is hoekwoning, 91 m2 en drie verdiepingen. Graag laat ik een partij langskomen om de situatie in te schatten.

Aardpen slaan

Meterkast vervangen maar nog geen aarde. Dus er moet een aardpen geslagen worden in zandgrond.

Groepenkast vervangen + aansluiten

We willen onze oude groepenkast vervangen en zorgen voor voldoende groepen in de keuken en rondom het huis. Kruipruimte aanwezig. Afstand van meterkast naar de kookplaat nog niet bekend.

Meterkast vervangen

Ik ben op zoek naar een elektricien die mijn meterkast kan vervangen. Ik ontvang graag een offerte.

Advies over de meterkast

Ik ga 40 zonnepanelen aanschaffen. Ik heb momenteel een aansluiting van 1 x 35 watt. Ik zou graag willen weten of ik naar 3 x 35 watt moet of dat 3 x 25 watt voldoende is. De meterkast heeft nu 16 groepen waar er nog 2 bij moeten voor een inductie-plaat. Ik zou graag weten of de meterkast vervangen moet worden of dat hij voorbereid is op 3 fase. Daarnaast graag een opgave voor de kosten van het uitbrengen van het advies en eventueel te maken aanpassingen.

Partners

Partners van Casius