Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen meterkast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen meterkast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen meterkast

verplaatsen elektra meters

Wij hebben een oude woning uit 1900. En op dit moment zet de meterkast in de keuken, maar die willen wij graag verplaatsen, omdat wij een deel aan de keuken gaan vervangen en aanbouwen. De groepenkasten hoeven niet vervangen te worden en hoeven ook niet uitgebreid te worden.

Elektrische installatie appartement updaten

Ik zoek een elektricien die de elektra in mijn woning kan renoveren. De meterkast is gedateerd en dient te worden uitgebreid en vervangen. Elektrische bedrading vernieuwen en aantal aardlekschakelaars uitbreiden. Er is een bouwkundige keuring gemaakt voor de elektra. Het betreft een appartement (gelijkvloers en ongeveer 90 m2).

Groepenkast vervangen

Wij willen de meterkast laten vervangen. Dit is nu de situatie zie foto. 1 Fornuisgroep 4 x stoppen 1 x keer aansluiting voor zonnepanelen De nieuwe opzet mag met een extra groep zijn . En alles volgens de laatste norm. Zou u mij willen mailen

Groepenkast vervangen ivm aanschaf zonnepanelen

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen ivm aanschaf zonnepanelen. De huidige groepenkast voldoet niet aan de Nen1010 norm. Wat nieuw geplaatst moet worden is een meterkast 1 fase met 8 groepen ( 2 x aardlekschakelaar). Eventueel moet er een hoofdschakelaar geplaatst worden als deze niet aanwezig is.

Vervangen/ uitbreiden groepenkast

Groepenkast uitbreiden met een kookgroep. Perilexaansluiting in keuken aanleggen. Keuken is op plm. 3 à 4 meter Van meterkast. Kabel via kruipruimte.

Datakabels trekken in bestaande woning (1997)

Ik informeer graag naar de mogelijkheden om een drietal cat6/cat6a kabels in huis te trekken. Het gaat om de volgende ruimten/ richtingen: - meterkast naar slaapkamer, meerdere leidingen als optie aanwezig, zoals een loze en bestaande coax aansluiting (1 kabel) - meterkast naar zolder, bestaande coax kabel in bestaande leiding vervangen (2 kabels, mits mogelijk) Bestaande coax in leidingen mag vervangen worden als daarmee de ruimtes goed bereikt kunnen worden. Foto;s van situatie in meterkast en in de ruimtes zijn bijgevoegd. Ik hoor graag de mogelijkheden v.w.b. werkzaamheden, tijden, prijzen en vervolgstappen.

Nieuwe meterkast en extra leidingen

I.v.m. een nieuwe keuken, moeten nieuwe leidingen en groepen aangelegd worden en bestaande deels worden aangepast. Gelet op een relatieve oude groepenkast, deze vervangen voor nieuwe situatie. In bijlage, fotos van huidige meterkast en bestanden van nieuwe keuken inclusief leidingenschema.

Vervangen van groepenkast, nieuwe groepen aanleggen

Het gaat om een jaren 30 huis. Het huis staat niet leeg, maar de slaapkamer op 1e verdieping staat leeg en tussenruimte bodem-plafond begane grond is bereikbaar. Werkzaamheden: meterkast vervangen met 3 fasen, 8 groepenkast. Nu zijn er 3 groepen: 1 voor 1+2 verdieping, 1 voor droger+wasmachine, 1 voor overige begane grond inclusief keuken (inductie platen). Elektra begane grond niet nodig te vervangen, de staat is goed. 1 nieuwe groep voor inductieplaat en oven nodig, 1 nieuwe groep voor schuur en buiten nodig. Elektra 1 verdieping: wordt per stappenplan apart vernieuwd. 1 nieuwe groep voor badkamer nodig (alleen kabel voorbereiden, het wordt nadat de badkamer wordt vernieuwd aangesloten). Elektra 2 verdieping: wordt per stappenplan apart vernieuwd.

Groepenkast vervangen en stopcontact in meterkast aanpakken

Groepenkast (nu 7) vervangen voor 8 groepen. Er zit ook een oud stopcontact in de meterkast die ik vernieuwd wil hebben.

Vervangen en uitbreiden van elektra van de gehele woning

Electra gehele woning moderniseren + vervangen. Uitbreiden groepen (momenteel 1 aardlek met 3 groepen) en verplaatsen meterkast.

Partners

Partners van Casius