Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen lasdoos in kruipruimte? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen lasdoos in kruipruimte. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen lasdoos in kruipruimte

Vervangen lasdoos in kruipruimte

Bij isolatiewerkzaamheden is per ongeluk de lasdoos geraakt die in de kruipruimte ligt en waarvan de stroom binnen afgetakt wordt naar buiten. De buitenstroom is daardoor buiten gebruik geraakt. Deze lasdoos moet opnieuw aangelegd worden en wellicht de getroffen kabels hersteld. De lasdoos ligt weliswaar in de kruipruimte maar direct bij het luik, waardoor de plek prima toegankelijk,en licht, is.

Wandcontactdozen vervangen en bijleggen

In keuken, dus alles geaard. Woning (en elektra) zijn vantweevoudige opbouw wcd vervangen voor inbouw. Op ong 1m afstand een 3-voudige wcd inbouw plaatsen. Daar ongeveer 15cm onder een 2-voudige wcd opbouw plaatsen. (Foto ter verduidelijking toegevoegd) 1 inbouwdimmer gecombineerd met 1 wcd (dus 2-ramig), op ong 1 meter van bestaande wcd. 1 lasdoos. Deze is voor aansluiting lamp, welke bedient moet worden met de dimmer, en zit hier ongeveer 1,5m boven. Bovenstaande in gipsen wand. 1 2-voudige wcd half-opbouw vervangen voor inbouw. 1 4-voudige opbouw wcd op 1m van bestaande wcd. 1 2-voudig opbouw wcd op 0,75m van bestaande wcd. Bovenstaande is in beton.

Groepenkast vervangen

In de meterkast hangt een oude driefasen groepenkast naast een nieuwe automatische groepenkast met aardlek (9 groepen). De aarde is doorverbonden van de automatische groepenkast naar de oude driefasekast. Op alle drie de losse zekeringen van de driefasenkast is een losse fase VD 2,5mm2 gezet en samen met één nul en één aarde door één enkele 19mm buis gehaald. Ik wil graag de driefasenkast laten vervangen door een automatische groepenkast met aarde en 3 groepen. 1 groep blijft door de bestaande 19mm buis lopen, 2 worden er door mij gerooid. Een tweede groep is al voorbereid in de meterkast. De derde groep moet voorbereid worden in een lasdoos in de meterkast, zodat ik daar zelf verder mee kan. Ik heb eventueel foto’s beschikbaar die het allemaal snel duidelijk maken

Nieuwe bedrading woonkamer na brand

Na een brand in de woonkamer door kortsluiting moeten wij aan de verzekeraar verschillende(vrijblijvende) offertes tonen voor het vervangen van de bedrading, het betreft 5 pvc buizen met ieder 3 draden die bij elkaar komen in een lasdoos aan het plafond waar een lampaansluiting zit. Het plafond is van hout, afgedekt met gipsplaten, er hoeft dus niet gefreest en gestuct te worden. er is ongeveer 20 meter per draad nodig. Wie kan ons een indicatie van de kosten geven om dat te laten uitvoeren?

Bestaande schakelkast met twee groepen , ...

Bestaande schakelkast met twee groepen , 10A en 16A, vervangen door kast met minimaal 5 groepen van 16A met aardlekschakelaar. 1 groep dient geschikt te zijn voor aansluiting van keramischekookplaat. Zone's: 2x 1200Kw, 1 2100Kw en 1 variabel 0.8-2100 Kw. Het betreft hier alleen het plaatsen van de schakelkast met loze aansluitingen welke afgedopt zijn. Dus de twee bestaande aansluitingen aansluiten en de andere 4 of < uitvoeren met stukje pijp en lasdoos waarin de verder aansluitingen gekoppeld kunnen worden. Rest wordt zelf aangesloten.