Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen bestaande intercom installatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen bestaande intercom installatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen bestaande intercom installatie

Intercom installatie vervangen voor VVE

Ons intercom systeem is kapot. Dit komt door de bedrading. Wij willen graag dat de bedrading opnieuw wordt gedaan, het is nu namelijk een rommeltje. Het zijn 3 appartementen boven elkaar. Eventueel zouden we ook willen weten, indien de intercom dan nog steeds niet werkt, wat de kosten met installatie van nieuwe intercoms zouden zijn (1 camera + 3 schermen voor de appartementen).

Intercom van woonhuis vervangen

Intercom van mijn koophuis werkt niet meer. Deze is ook al flink verouderd. Zeer mogelijk moet ik een nieuwe intercom laten installeren. Ik heb geen voorkeur. Hopelijk kan de vakman een intercom leveren en plaatsen.

Vervangen intercom en deurbel en centrale deuropenerinstallatie

We willen onze huidige deurbel via intercom en deuropener vervangen door een video-deurbel met twee punten waarop de deur geopend kan worden. Het huidige systeem functioneert niet meer goed.

Deurbel reparareren of vervangen

Wij wonen op de eerste etage, maar onze bel naast de centrale voordeur van het portiek doet het 9 van de 10 keer niet, waardoor we post en bezoek vaak missen. Onze intercom doet het wat camerabeeld en deur opendoen wel gewoon, maar de bel maakt vaak geen contact als iemand erop drukt. Er zijn nog tien bellen voor andere woningen, maar de buren hebben geen problemen. Mogelijk heeft het probleem te maken met bedrading bij de intercom, aangezien er ook een flitssysteemn(ivm slechthorendheid van bewoner) staat aangesloten en de bedrading er versleten uit ziet. Intercom merk Bticino, flitssysteem merk Bellman & Symfon.

Deurbel met intercom met video installeren

Mijn deurbel met intercom moet vervangen worden. Ik heb nu zo'n bel met batterijen die steeds leegloopt. Ik moet erbij vermelden dat deze gewoon geplakt is op kunststof. Sinds enkele jaren kunststof kozijnen geplaatst, dat betekent dat in het kunststof geboord moet worden. Ik vraag mij af of dat zonder problemen te geven kan.

Bel intercom in een appartementengebouw repareren vervangen

De buitenunit van de bpt a200r werkt niet meer. De verlichting brandt niet en er is geen communicatie mogelijk. De deurbel werkt wel. Graag ontvang ik een offerte voor reparatie.

Intercom aansluiten

Ik heb een video deurbel ( technisch vergelijkbaar met Google Hello Nest ) aangeschaft die bedraad aangesloten moet worden op de huidige bedrading. De huidige beltrafo heeft niet genoeg Voltage. Dus deze dient ook vervangen te worden. ( buiten de groepenkast zie foto ). De materialen heb ik allemaal al op voorraad. Het ziet er niet al te lastig uit en ik denk dat het voor een vakman een kleine klus is. Wat zou het kosten om dit te laten doen door u?

Deurbel vervangen voor moderne intercom

Onze deurbel werkt niet goed. Deze wil ik graag laten vervangen op verzoek van de VvE. Wij hebben interesse in een moderne variant en daar laat ik mij graag over voorlichten.

Deurbel reparatie of vervangen

Helaas gaat mijn bel niet meer af op mijn intercom op de derde verdieping. Ik kan nog wel steeds de deur open doen vanaf de intercom. Ik wil dit graag laten maken.

Intercom vervangen

Ik heb de (zeer oude) intercom in mijn appartement losgehaald om te kijken of hij zachter kon. Kon niet, nu komen er draden uit mijn muur en doet de bel het van beneden niet. Ik kan dus ook de beneden deur van boven uit niet open krijgen. Graag wil ik een nieuw kastje hier die zachter kan.

Partners

Partners van Casius