Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van de oude groepenkasten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van de oude groepenkasten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van de oude groepenkasten

Vervangen electra

Ik wil de elektra in de gehele woning laten vervangen. Het gaat om een oppervlak van 130 m2 verspreid over 2 verdiepingen. Ik heb twee groepenkasten in de woning, dat wil ik laten vervangen tot 1 groepenkast. Dat gaat om twee groepenkasten met ieder 4 groepen. Ik weet niet hoeveel groepen de nieuwe groepenkast moet hebben, maar wel dat er een aardpen wordt geslagen.

Groepenkasten vervangen

Ik wil mijn groepenkasten vervangen met ieder 3 groepen. Deze zijn zonder aardlekschakelaar dus dat willen wij graag aanpassen.

Vervangen van de oude groepenkasten

Vervangen oude groepenkast voor een nieuwe 1 fase kast met 8 groepen

Nieuwe groepenkast plaatsen

Groepenkasten vervangen in cafébedrijf

Groepenkast vervangen en 3 fase stroom installeren

Op het moment heb ik een 1 x 25 A aansluiting. Deze wil ik laten vervangen door 3 x 25 A. Hierover ben ik op het moment met Liander in contact, want die moet dat verzorgen. Als dit klaar is, moet mijn oude groepenkast met smeltzekeringen vervangen worden. Tevens wil ik dan een nieuwe verbinding laten leggen naar de keuken om zo mijn gasstel te vervangen door een inductiekookplaat en eventueel mijn boiler te vervangen met een doorstroomverwarmer. In de centrale hal zit op mijn etage een aantal groepenkasten voor 4 appartementen. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier even te beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Groepenkast vervangen

Daar ik binnenkort zonnepanelen laat plaatsen moet mijn groepenkast vervangen worden. De bestaande groepenkast bestaat uit twee delen. Eenmaal 4 groepen en een maal 2 groepen (zie bijgevoegde fotos). Deze moet vervangen worden door 'n groepenkast van 7 of 8 groepen. Tevens moet er in de groepenkast nog ruimte zijn voor het plaatsen van 'n drie fasen groep voor het aansluiten van de omvormer van de zonnepanelen. De drie fasen schakelaar en zekeringen worden door de aanbieder van de zonnepanelen aangebracht. In de groepenkast dienen ook twee aardlekschakelaars geplaatst te worden (voor de groepen met en zonder randaarde). De bestaande hoofdaansluiting bestaat uit een fase van 25Amp. Deze wordt door Enexis verhoogd naar 3 fasen 3 x 25Amp. Voordat Enexis de hoofdaansluiting veranderd moet eerst, door 'n erkent installateur, 'n nieuwe groepenkast geplaatst worden, zodanig dat de drie fasen over de groepen verdeeld kunnen worden en de omvormer van de zonnepanelen op drie fasen aangesloten kan worden. Opmerking : In de bestaande situatie, is de ruimte voor het plaatsen van de nieuwe groepenkast, maar 30 cm breed. Indien nodig kunnen de groepenkasten ook boven elkaar geplaatst worden. Zie ook de foto's.

Groepenkast vervangen in een vakantiewoning

In onze vakantiewoning zitten momenteel 2 groepenkasten met elk 3 stoppen. Ik wil die laten vervangen door 1 nieuwe groepenkast met 6 schakelaars en 1 aardlekschakelaar. Ik laat de situatie graag even ter plaatse beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Groepenkast vervangen en bedrading controleren

Wij hebben diverse groepenkasten en willen deze in 1 groepenkast laten verwerken. Het gaat om de aansluitingen voor 23 bestaande zomerhuisjes en voor buitenverlichting. Het betreft een recreatiepark, het huisnummer is bij benadering.

Groepenkast compleet laten vervangen

Ik wil mijn groepenkasten laten vervangen. Op dit moment is er sprake van 2 groepenkasten De oude groepenkast heeft 4 groepen en een aardlekschakelaar. De nieuwere groepenkast heeft 2 groepen en een aardlekschakelaar. Ik wil graag één groepenkast met 6 groepen en aardlekschakelaar. Ook moet er een 4-voudig stopcontact in de meterkast komen in plaats van het huidige 2-voudige stopcontact.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Gehele groepenkasten vervangen en uitbreiden. We hebben nu nog porseleinen stoppen, dat zijn er te weinig. Waarschijnlijk willen we een kast met 10 a 12 groepen. En mogelijk een krachtstroomaansluiting. Mogelijk ook een deel of geheel de bedrading vervangen. Graag even komen kijken en offerte maken.