Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen groepenkast en infrezen van leidingen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen groepenkast en infrezen van leidingen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen groepenkast en infrezen van leidingen

Groepenkast vervangen en stopcontact in meterkast aanpakken

Groepenkast (nu 7) vervangen voor 8 groepen. Er zit ook een oud stopcontact in de meterkast die ik vernieuwd wil hebben.

Groepenkast vervangen

Ik wil een groepenkast van minimaal 8 groepen. Daarnaast moet denk ik mijn systeem vervangen worden.

Uitbreiding groepenkast

- Huidige groepenkast dient uitgebreid / vervangen te worden. - Op dit moment is het niet mogelijk droger, was machine tegelijk te laten draaien. - Door verbouwing keuken, plaatsen airco extra groepen benodigd. Keuken wordt voorzien van combi magnetron, elektronische kookplaat, koelkast en vriezer. Daarnaast genoeg ruimte overhouden om dat te combineren met overige standaard elektronica in huis en de airco (3 kamers).

Aardpen laten slaan

Slaan van aardpen, en afmonteren op aardklem in MTK. Geen verdere aanpassingen nodig, groepenkast e. d. zijn al vervangen. Let op betreft aan een vakantie huis.

Groepenkast vervangen

Ik wil misschien zonnepanelen. Moet deze groepenkast dan vervangen worden? Zo ja, wat kost dat? Er zijn 8 groepen en 1 aardlekschakelaar en 1 hoofdschakelaar en 1 beltrafo en 1 slimme meter op slimme meter staat 3 fase aansluiting 3x25 watt Ik heb een foto bijgevoegd. Is het handig bij eventuele vervanging te kiezen voor iets meer groepen, en eventueel een overspanningsbeveiliging? Alvast bedankt voor uw reactie.

Alle elektra in een jaren '30 woning renoveren

Ik zoek een elektricien die alle elektra van een jaren '30 woning kan vervangen. Het betreft een nieuwe groepenkast met 10-12 groepen. Er zijn 3-fasen aanwezig. Betreft een woning met drie verdiepingen. Het vervangen van de kabels et cetera is ook nodig. De woning is 150 m2. Sleufwerk kan met de aannemer besproken worden.

Zegel plaatsen door erkende electricien

Huidige groepenkast is vervangen. Nieuwe groepenkast (3-fasen) heeft 8 lichtgroepen, 1 kookgroep (2x16A) en 1 aardlekautomaat voor de zonnepanelen. Gaat om de verzegeling door een erkende electricien.

Het aanpassen van elektra in de woning en meterkast

Ik zoek een elektricien voor het vervangen 6 schakelaars en 6 stopcontacten. Voeding wasmachine wijzigen. In groepenkast wel speciale aansluiting maar wasmachine staat in andere ruimte. En aanleggen verlichting in kast.

Extra elektra groep bijmaken in bestaande meter kast

Ivm het inductie, keramisch, of elektrisch koken zal het gas koken moeten worden vervangen door elektra. Het elektriciteitsverbruik zal extra belast gaan worden. Ik wil graag een nieuwe groepenkast. De groepenkast is verouderd.

Stoppenkast vervangen / aanpassen

Ik heb begrepen dat mijn stoppenkast niet meer voldoet aan de eisen en er levensgevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Dus ik wil mijn groepenkast vervangen, en tevens wat betere verdeling in de groepen onderling creëren.

Partners

Partners van Casius