Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van totale elektra in woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van totale elektra in woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van totale elektra in woning

Uitbreiding elektra voor inductie koken

Wij willen onze gaskookplaat gaan vervangen door een inductiekookplaat (7400 watt). Hiervoor hebben wij nodig: - Een fornuisgroep in de groepenkast - Leidingwerk naar de keuken - Een perilex stopcontact in de keuken

Vervangen elektra oude woning

Ik heb een huis uit 1929 gekocht waar ik met spoed nieuwe bedrading op de bovenverdieping en een nieuwe stoppenkast (vlg NEN 1010) in wil laten plaatsen. Dat betekent: veilige stopcontacten en lichtpunten op de drie slaapkamers en verwijderen van de oude kabels.

Vervangen elektra in gehele woning en 3-fase groepenkast met 9 groepen aanleggen

Het gaat om het vervangen van de elektra in de gehele woning en het vervangen van de 1-fase groepenkast in de meterkast naar een 3-fase met 9 groepen. De huidige meterkast heeft geen aardlekschakelaar. Waarschijnlijk is dan ook een aardpen nodig. Waar deze geslagen moet worden en hoe diep weet ik niet, net als het grondsoort. Daar ontvang ik graag advies over. Vanaf januari graag beginnen.

Vervangen complete elektra

Beste, Van ons nieuw aangekochte woning dient alles vernieuwd te worden, zo dus ook de elektra. Het huis gaat zo goed als helemaal kaal en dan opnieuw opgebouwd. De woning is uit 1934, bijna alle bedrading is nog origineel met katoenen hulsel, maar alles moet vervangen worden. Hoeveel kost het om de elektra te vervangen? Begin februari zou ik graag willen beginne met deze klus.

Vervangen lichtpunten en aanleggen electrapunten

Vervangen van licht punten in plafond: circa 8 stuks inbouw en 2 hanglampen. Vervangen huidige deurbel en opener met nieuw systeem (bekabeling hopelijk te hergebruiken) Aanleggen elektra connectie voor externe zonwering: circa 4 punten die door de gevel moeten worden aangelegd Verbinden verwarmingselement en licht voor spiegels in badkamers: 2 stuks, elektra punt is er maar moet worden verbonden met de spiegel en op juiste Lichtschakelaar worden verbonden. Nieuw intercomsysteem plaatsen

Vervangen van elektra, inclusief nieuwe inbouwdozen

Graag laat ik de elektra in de hele woning en buiten vervangen, inclusief nieuwe inbouwdozen (30). Het verplaatsen van punten of aanleggen nieuwe meterkast is niet nodig (zijn ruim voldoende groepen aanwezig). De woning is in de jaren' 70 gebouwd in een Amerikaanse wijk. Na die tijd is er ergens iets veranderd qua elektra, maar ik weet niet precies wanneer, en er is een nieuwe meterkast geplaatst. De bedrading is waarschijnlijk wel goed, maar als ik lampen ophang is het een rommeltje qua draad. Graag laat ik om deze reden de bedrading logischer aanleggen. Telefonisch slecht bereikbaar, graag reactie via email.

Vervangen elektra hele huis

Mijn meterkast te oud. Het lijkt mij dat deze vervangen moet worden, maar ik zou er graag iemand naar laten kijken. Ik heb nu 7 groepen en ik zou graag weer 7 groepen willen hebben. Er hoeft geen groep voor inductie te komen. Mogelijk moet in ge hele woning de elektra vervangen worden. Het is een jaren' 20/ 30 woning van 85m2. Voorkeur totaal pakket inclusief afwerking. Als alleen de meterkast vervangen moet worden, kan ik zelf het materiaal regelen, als alles vervangen moet worden dan niet.

Vervangen stoppenkast

Ik wil graag mijn stoppenkast vervangen en als het kan ook de elektra. Telkens als ik thuiskom ligt het stroom eraf.

Vervangen groepenkast en aanbrengen extra elektra

Gevraagde werkzaamheden: - vervangen verouderde groepenkast (zie foto's) - aanbrengen extra stopcontacten in zij-voorkamer - aanbrengen extra lichtpunt in gang (inbouw) met draadloze bediening vanaf twee plekken in de gang - vervangen huidige opbouw lichtschakelaar in voor-zijkamer door inbouw schakelaar - aanbrengen 2 x 2 nieuwe inbouw stopcontacten in voor-zijkamer op gangbare plaats (nabij de vloer) - reparatie van onveilig stopcontact in slaapkamer (te dikke stuclaag, maakt niet goed contact met stekker)

Vervangen lichtschakelaars, wifi-bekabeling en stopcontacten verwijderen

Graag laat ik de elektra in mijn jaren 30 woning compleet vervangen. Het gaat om het verwijderen en aanleggen van de elektra, inclusief nieuwe contactdozen, lichtschakelaars, enkele lichtpunten terugbrengen en wifikabels aanleggen + het nodig breekwerk, verwijderen plinten (oude stopcontacten zitten daarin). In de jaren 80 is het een en ander gedaan aan de elektra. De wifi kabels zijn aangelegd rond de jaren 90, deze wil ik graag laten vervangen. In de plinten langs de muur zitten stopcontacten, deze zou ik er graag uit willen halen en de plinten weer terug plaatsen. In de slaapkamer zit geen lichtschakelaar meer, deze wil ik weer terug hebben en dan direct graag ook de wifi bekabeling meenemen.

Partners

Partners van Casius