Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van elektra en groepenkast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van elektra en groepenkast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van elektra en groepenkast

Vervangen elektra keuken

Elektra in keuken vervangen. Wellicht extra groep in meterkast?

Groepenkast en elektra vervangen

Elektra vervangen, moderniseren. Vanaf de bouw eind jaren 70, is er niets gebeurt. Door moderne apparaten werken wij nu met verlengsnoeren om niet steeds de stoppen te hoeven vervangen. Freeswerk is niet nodig, wij hebben een houten huis.

Elektra in gehele woning vervangen

Electra in de gehele woning vervangen inclusief stoppenkast.

Vervangen van elektra in benedenwoning

Wij staan op het punt een benedenwoning, 60 m2, te kopen in Duivendrecht. De elektra is zwaar verouderd en er is flink geknutseld, onder andere om buitenverlichting te creëren en her en der extra stopcontacten te maken. Er lopen dus draden door het huis en door de kruipruimte. Bovendien zijn in ieder geval de radiator en waterleiding in de badkamer niet geaard. Er hangt een oude stoppenkast met, als ik het goed gezien heb, 3 groepen. Ik denk dat er tenminste 1 groep bij moet en alle bedrading vervangen moet worden, met verantwoord geplaatste stopcontacten op logische plekken in alle vertrekken. Wat wel en niet geaard is weet ik op dit moment niet. We willen sowieso best wat veranderen en gaan de boel helemaal strippen, dus er is ruimte om te doen wat nodig is. Er loopt een kruipruimte onder de hele woning. Bouwjaar 1943. Ik wil graag dat de elektra ‘clean’ wordt aangelegd, dus wat mij betreft alles eruit en vernieuwd, met een uitgebreidere nieuwe stoppenkast. Buitenverlichting kan weg.

Vervangen van elektra en groepenkast

Ik wil mijn groepenkast en elektra vervangen van mijn woning. Het gaat namelijk om een hele oude woning met oude elektra.

Elektra klussen in huis

Omschrijving van de werkzaamheden: * 3 extra stopcontacten aan laten leggen, waarvan 2 voor wandlampjes; * bestaande plafondlamp laten vervangen door hanglamp boven de eettafel. De knop voor de lamp met dimmer is al geplaatst en lamp zal ik zelf aanschaffen; * de buitenlamp met sensor doet het niet meer. Deze dient gerepareerd te worden. Het liefst ontvang ik een gedetailleerde offerte, maar indien dit niet mogelijk is wegens te weinig informatie, dan is een globale indicatie gewenst.

Aanpassingen aan elektra

Er is kortsluiting geweest en ik moet de stekkers en stekkerdozen vervangen. Daarnaast moet er een sensorlamp aangesloten worden en 2 grondpin stekkers.

Vervangen elektra jaren '30 woning

Vervangen van de bestaande elektra van een jaren '30 woning. Incl. Vervangen van de groepenkast. Betreft het gehele huis.

Verplaatsen van een wandcontactdoos

Ik wil graag de wandcontactdoos laten verplaatsen in de slaapkamer. Daarnaast inbouw wandcontactdoos vervangen / wisselschakeling aansluiten,of inspecteren, ik heb geen idee hoe de toestand is van de aanwezige elektra. Het betreft een jaren '60 woning waarvan wij op 15 november de sleutel krijgen. Indien mogelijk 16 november bijvoorbeeld situatie inventariseren en klus afronden.

Vervangen van elektra in stoppenkast

Wij zijn sinds vorige week eigenaar van een pand waarbij de elektra vermoedelijk oud is en de stoppenkast niet meer up-to-date. Er ontbreekt onder andere een aardlekschakelaar en aanduiding van de groepen. Daarnaast zijn er te weinig groepen voor het door ons gewenste gebruik in de toekomst, nieuwe keuken, vloerverwarming, zonnepanelen etc. Graag bespreken we met u de mogelijkheden en opties, inclusief gefaseerde / beste wijze van uitvoering.

Partners

Partners van Casius