Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van elektra en groepenkast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van elektra en groepenkast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van elektra en groepenkast

Elektra aanleggen en verleggen

Er dienen 15 stopcontacten vernieuwd en verplaatst worden. De contacten dienen naar beneden geplaatst te worden. Verder zijn er 25 stopcontacten die vervangen moeten worden plus 6 lichtschakelaars.

Oude elektra volledig vervangen

Ik wil de draden in de gehele woning vervangen. Nieuwe draden plus 2 extra groepen al zelf aangeschaft.

Diverse elektra klussen in huis

Het betreft het doormeten van de huidige bedrading. Eventueel vervanging van de meterkast, is nu nog een stoppen kast Extra groep voor de tuin i.v.m. vijver en kassen. Alle stopcontacten vervangen en geaarde stopcontact + elektra controleren/vervangen badkamer

Elektra vervangen in jaren '30 woning

Electra in jaren 30 woning vervangen. Groepenkast is vrij nieuw en hoeft niet vervangen te worden. Eventueel ook aanleg aardlek en nieuwe stroompunten. Het betreft een stadsappartement van 150 m2 verdeeld over 2 verdiepingen.

Complete elektra in huis vervangen

Electra vervangen gehele woning, jaren '30, inclusief meterkast, groepen en stopcontacten.

Elektra op zolder vervangen

Wij willen graag van de zolder een slaapkamer maken. Echter is de elektra hier zeer verouderd en deze zal door de vakman vervangen moeten worden. Tevens willen wij graag 1 groep meer laten aanleggen in de groepenkast. Op het moment dat de vakman langs komt willen wij graag dat het de elektra in de gehele woning controleert.

Elektra vervangen in een jaren '20 huis

Ik wil graag alle elektra van een jaren '20 huis vervangen. Daarnaast ook nieuwe elektra aanleggen in de uitbouw. Het gaat om een huis met ongeveer 160 m2 woonoppervlak. Wat zouden eventueel de kosten zijn mochten we de meterkast willen verplaatsen naar de andere kant van het huis? Offertes ontvangen we graag via de mail.

Verlichting achterkamer vervangen

Graag informeer ik naar de mogelijkheden om een lamp + elektra in mijn achterkamer te vervangen. Ik wil daar graag een nieuwe lamp in (nog aan te schaffen), maar ook een check en zo nodig vervanging van de elektra daar (Ik heb kortsluiting gehad in het verleden). Daarnaast zit ik er aan te denken om eventueel 4 tot 6 spotjes te laten plaatsen. Echter weet ik niet of dit mogelijk is met de huidige bedrading.

Vervangen van elektra

Vanwege het plaatsen van een nieuwe keuken wil ik graag de elektra laten aanpassen aan de huidige behoeftes, waaronder kookeiland met kookplaat waarbij mogelijk een perilex aansluiting nodig is. Daarnaast zou ik graag alle stopcontacten op de begane vloer in elk geval willen verlagen en laten vernieuwen. In de woonkamer moeten er 4 stopcontacten verlaagd worden. En in de gang is nu geen stopcontact maar zou ik er wel graag 1 bij willen hebben. Op de overige vloeren zou ik graag de stopcontacten willen laten vernieuwen, waar nodig. Controle/vervanging van groepen kast of die nog voldoet aan de moderne tijden zie ik ook graag gebeuren Het gaat om een eengezinswoning uit de jaren '80 met kruipruimte De werkzaamheden zouden we graag in de week van 19-3 tot 23-3 uitgevoerd willen hebben. Dit staat nog niet vast en zou ook in overleg later kunnen. Laatste vraag: we zijn ook aan het kijken om vloerverwarming te laten installeren. Weet je of jij daarvoor ook nog zaken moet aanpassen qua elektra?

Stoppenkast vervangen in monumentaal pand

Het bedrijf is in een monumentaal pand. De elektra/groepen kloppen niet op elke afdeling. Totale meterkast/stoppenkast moet vervangen worden. Deze is echt te oud. Ik weet niet of dit op afstand beoordeeld kan worden. Of kunnen jullie langskomen om een offerte te maken?

Partners

Partners van Casius