Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van elektra? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van elektra. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van elektra

Vervangen van elektra hele huis

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van elektriciteitskabels in de hele woning inclusief stopcontacten en de groepenkast.

Vervangen van groepenkast, nieuwe groepen aanleggen

Het gaat om een jaren 30 huis. Het huis staat niet leeg, maar de slaapkamer op 1e verdieping staat leeg en tussenruimte bodem-plafond begane grond is bereikbaar. Werkzaamheden: meterkast vervangen met 3 fasen, 8 groepenkast. Nu zijn er 3 groepen: 1 voor 1+2 verdieping, 1 voor droger+wasmachine, 1 voor overige begane grond inclusief keuken (inductie platen). Elektra begane grond niet nodig te vervangen, de staat is goed. 1 nieuwe groep voor inductieplaat en oven nodig, 1 nieuwe groep voor schuur en buiten nodig. Elektra 1 verdieping: wordt per stappenplan apart vernieuwd. 1 nieuwe groep voor badkamer nodig (alleen kabel voorbereiden, het wordt nadat de badkamer wordt vernieuwd aangesloten). Elektra 2 verdieping: wordt per stappenplan apart vernieuwd.

Vervangen en uitbreiden van elektra van de gehele woning

Electra gehele woning moderniseren + vervangen. Uitbreiden groepen (momenteel 1 aardlek met 3 groepen) en verplaatsen meterkast.

Vervangen elektra

Ik wil graag elektra vernieuwen in het hele huis. Er zijn nu 4 groepen in de elektrakast en dit wil ik graag naar min. 12 brengen. Verder leidingwerk vernieuwen waar nodig en stopcontacten ed vernieuwen. Het gaat om woonkamer, keuken, 4 slaapkamers, toilet en badkamer.

Vervangen elektra en een nieuwe meterkast plaatsen

Ik wil alle electra in het huis vervangen en 8 groepen in een nieuwe meterkast. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Electra gehele woning vervangen

Ik zoek een elektricien die alle elektra in mijn woning kan vervangen. Het gaat waarschijnlijk om zowel de meterkast als bedrading door de woning heen.

Alle elektra in een jaren '30 woning renoveren

Ik zoek een elektricien die alle elektra van een jaren '30 woning kan vervangen. Het betreft een nieuwe groepenkast met 10-12 groepen. Er zijn 3-fasen aanwezig. Betreft een woning met drie verdiepingen. Het vervangen van de kabels et cetera is ook nodig. De woning is 150 m2. Sleufwerk kan met de aannemer besproken worden.

Vervangen elektra

Ik wil graag nieuwe draden trekken en een nieuwe kast met 7 groepen. Het is een appartement met 4 kamers, en de oppervlakte is 68 m2.

Het aanpassen van elektra in de woning en meterkast

Ik zoek een elektricien voor het vervangen 6 schakelaars en 6 stopcontacten. Voeding wasmachine wijzigen. In groepenkast wel speciale aansluiting maar wasmachine staat in andere ruimte. En aanleggen verlichting in kast.

Vervangen meterkast en draden naar keuken

Vervangen/uitbreiden meterkast voor extra groep in de keuken ivm. omschakelen naar elektrisch koken. Ook aansluiten op de aardlekschakelaar en draden trekken naar de keuken (3 stuks). Daarnaast rommelige elektra in de keuken zelf (keuken ligt er nu uit) verbeteren.

Partners

Partners van Casius