Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen elektra en extra groepen aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen elektra en extra groepen aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen elektra en extra groepen aanleggen

Vervangen elektra

Vervangen elektra, extra groepen en aardlekschakelaar aanbrengen in jaren 60 woning in Oss. ?? Aantal kamers waar wat moet gebeuren Het hele huis, in totaal 5 kamers. ?? Moet opbouw inbouw worden of gaan het om alleen vervangen bedrading alleen vervangen van alle bedrading. ?? Nieuwe groepenkast of alleen uitbreiden Uitbreiden groepenkast.

Vervangen elektra + elektrische boiler

De elektriciteit in de keuken moet vervangen worden, waarschijnlijk moet er een groep bijkomen in de meterkast, omdat er teveel op 1 groep zit. Daarnaast moet de bedrading worden vervangen. Ook moet onze elektrische boiler vervangen worden. Wij hebben een andere elektrische boiler gekocht, deze is 15 L en is bijna hetzelfde als de oude. Graag bedrag inclusief kosten van materialen en apart benoemd.

Vervangen oude elektra bedrading en nieuwe groepenkast plaatsen

Ik ben benieuwd wat het vernieuwen van de elektra bedrading in mijn oude huis (ongeveer) kost, plus het aanleggen van nieuwe groepen. Nu heb ik er vier en wil er graag 6+? (Indien mogelijk), plus de draden voorbereiden op de later geplande klus van het naar beneden brengen van de stopcontacten. Hoor jullie graag.

Elektra vervangen

In onze jaren 60 woning moet de elektrische installatie worden getest en waarschijnlijk op veel plekken vervangen. Het gaat om een woning met 7 kamers. Deze klus zou ik graag op korte termijn uit laten voeren voor een vaste prijs. Het plafond van de woonkamer ligt er uit zodat een groot deel goed bereikbaar is.

Vervangen complete elektra en groepenkast

Vervangen en uitbreiden van de groepenkast in een woning uit 1955. De kast bestaat uit 4 zekeringen zonder aardlekschakelaar en vervangen worden door een moderne groepenkast, die ook is geschikt voor een inductie kookplaat. Ook moet de bedrading worden vernieuwd, deze loopt nu in koperen buizen tussen de houten verdiepingsvloeren en op plaatsen buiten de muur, dit moet worden ingefreesd en ik wil er meer stopcontacten bij.

Elektra binnen en buiten huis

Graag zou ik 3 licht punten willen laten vervangen. Ook moet er een nieuwe kabel getrokken worden vanuit de meter kast naar de ventilator in het plafond. De afstand hiervan is ongeveer 8 m2. De buitenverlichting moet vervangen worden, hierbij ook de stopcontacten 4.

Vervangen elektra

Ik wil graag in elke kamer extra stopcontacten laten plaatsen en meer lichtpunten in het plafond waar ze nu op de muur zitten (5 wandlampen).

Elektra bedrading vervangen

We hebben in het trappenhuis buiten verlichting waarvan de bedrading zeer slecht is een risico op kortsluiting en brand aanwezig. We zijn huurders en hebben en vve maar moeten dit zelf aanpakken oplossen en betalen daarom zou ik graag een vrijblijvende offerte laten maken wat het gaat kosten

Vervangen elektra

Ik ben een woning uit 1957 aan het opknappen. De hele woning (met houten vloeren) is gestript, dus alles is goed toegankelijk. Door de hele woning dient nieuwe elektra te worden aangebracht/vervangen. Nieuwe groepenkast (heb ik eventueel al zelf).

Groepenkast & elektra vervangen

Op 3 maart zal ik verhuizen naar een woning waarbij de groepenkast vervangen moet worden en waarschijnlijk een aantal stopcontacten en lichtpunten verplaatst en bijgemaakt moeten worden. Bijgaand de huidige groepenkast, wil deze graag aanpassen/vervangen en daarnaast zal er het nodige aan elektra op de bovenverdieping moeten worden aangepast/vervangen. Ik denk dat er 6 groepen in de nieuwe groepenkast moet komen. Er zit een keuken in het huis op gas dat laat ik zo, dus er is geen groep nodig voor inductie.

Partners

Partners van Casius