Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het vervangen van alle elektra en het uitbreiden van het aantal groepen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het vervangen van alle elektra en het uitbreiden van het aantal groepen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het vervangen van alle elektra en het uitbreiden van het aantal groepen

Vervangen van elektra in bestaande woning van 1979

Elektra vervangen in 1e woonlaag, maar ook apart een prijsopgave voor vervangen elektra in gehele woning. Modernisering en uitbreiden meterkast. (Is recent slimme meter geplaatst, maar nog met stoppen.) Betreft een maisonnette: woonlaag: hal, toilet, keuken/woonkamer

Vervangen van elektra in ons hele huis

Al onze elektra in onze jaren 20 woning vervangen inclusief groepenkast.

Groepenkast & elektra zolder

Groepenkast zonder aardlek vervangen en verbouwing op zolder moet bedrading gecontroleerd en wellicht opnieuw aangelegd.

Vervangen eectra 1e verdieping

Ik wil graag de elektra op de eerste verdieping vervangen. Het betreft (het vervangen van) buizen, draden, schakelmateriaal en stopcontacten. Betreft 6 kamers die in totaal 90 vierkante meter meten. Ik heb het benodigde materiaal zelf niet.

Elektra werkzaamheden

1. In een antieke houten staande lamp de bedrading vervangen inclusief het aanbrengen van een nieuwe fitting en een voetschakelaar. 2. Vervangen van een wandcontactdoos (opbouw voor 2 stekkers). 3. Monteren van een opbouwspot aan plafond. 4. Monteren plafonnière.

Elektra aanleggen nieuwbouwhuis

Wij moeten bijna onze meerwerk opties indienen voor ons nieuwbouwhuis. Hierbij zitten veel elektra meerwerkopties. Het gaat hier om: 5x Ombouwen wandcontactdoos van 2 naar 3, 5x Schakelaar vervangen door dimmer LED, 14x Laten trekken UTP & COAX + wanddozen, 1x Bestaande schakelaar vervangen door bewegingsensor 1 , CAI-splitter in meterkast bij meer dan één extra CAI-aansluitingen Kunnen jullie bovenstaande en wat zouden jullie hier ongeveer voor rekenen? Alvast bedankt!

Vervangen van alle elektra en meterkast verplaatsen

Elektra vervangen in de hele woning. Een aantal groepen bij plaatsen. Woning is 198 m2 woon oppervlakte. Vooral overal hout. Meterkast verplaatsen met meer groepen er bij.

Vervangen van elektra in eetkamer

Vervangen van bedrading in eetkamer ( licht flikkert, ook na vervangen van lamp en installatie van nieuwe schakelaars) Wil tevens een offerte aanvragen voor vernieuwen van meterkast (10 groepenkast)

Vervangen elektra

Electra op begane grond en eerste etage moet vervangen worden. Het gazt om een pand van 270m2 oppervlakte, wij zijn opzoek naar een partij die de verouderde electra, groepnkast, lichtpunten en stopcontacten kan vernieuwen. Graag laten wij u langskomen om de klus in te schatten en uit te voeren.

In oudere woning volledig nieuwe bedrading, nieuwe meterkast/uitbreiding groepen, aardlekschakelaars

Elektra in de hele woning vervangen, het gaat om een wat oudere woning. Groepenkast ook vervangen/uitbreiden. Aardlekschakelaars plaatsen. Nieuwe bedradingen trekken. Gaat o.a. om uitbreiding i.v.m. een inductie-kookplaat en elektrische oven.

Partners

Partners van Casius