Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van electra en de meterkast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van electra en de meterkast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van electra en de meterkast

Vervangen electra en stoppenkast

Monumentaal pand 191m2, 3 woonlagen, begane grond, 1 hoog, 2 hoog en vliering —> 4 slaapkamers, badkamer, woonkamer, keuken. Stoppenkast is verouderd, er zijn wat stalenbuizen op een aantal plekken, waarschijnlijk aangelegd rond jaren 60. In 72 nog grote renovatie geweest met mogelijk deels vervangen electra. Stoppenkast is zo’n ouderwetse zwarte met porselein. We willen de woning voordat we er gaan wonen laten voorzien van nieuwe electra en zouden graag een indicatie hebben van de kosten. Bouwkundige keuring heeft uitgewezen dat eea nog goed functioneert maar we hebben zelf de wens om geen risico te lopen en eea te laten moderniseren.

Vervangen bestaande electra draden

Electra draden in gehele woning vervangen + overal randaarde trekken. Daarnaast hergroeperen van de groepen in de stoppenkast. 76 gebouwd

Vervangen electra

Ik ben in het bezit van 6 groepen met ouderwetse 16a draai zekeringen en 1 aardlek, maar ik heb met de huidige apparatuur eigenlijk sowieso een groep te kort. Wat kost het uitbreiden van de huidige kast? Of moet deze vervangen worden door een nieuwe kast? Ik hoor het graag.

Vervangen van electra

Electra in gehele appartement vervangen, gaat om 66 m2. Alsmede meterkast aanpassen. Contactdozen en schakelaars zo nodig vervangen. Het betreft een monumentaal appartement in Blijdorp uit 1933.

Compleet vervangen van elektra in oude woning en aansluiten van aardlekschakelaar

Electra in de gehele woning vervangen, uitbreiden met extra groepen en aansluiten van aardlekschakelaar. Gaat om een woning die gebouwd is in 1912. De meterkast is wel up to date, maar behoeft extra groepen. Huis staat momenteel te koop, ik ben geïnteresseerd om deze te kopen. Hoop vooraf een goed kostenplaatje te kunnen maken.

Vervangen stoppenkast en aanleggen elektra keuken

Nieuwe meterkast. Vervangen van de stoppen kast. Hierbij nieuwe groepen toevoegen. Electra voor nieuwe keuken.

Vervangen electra

Ik wil de elektra + bedrading in het plafond van de badkamer vervangen door led verlichting. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Compleet vervangen electra woning

Alle elektra compleet vervangen in woning (118 m2 - 5 kamer appartement). Nieuwe groepenkast aansluiten incl. aardlekschaker(s).

Vervangen en uitbreiden van electra

Electra in gehele woning vervangen en uitbreiden. Inclusief nieuw groepenkast. Circa: 22 verlichtingspunten (plafond), 22 schakellaars (enkel of double ntb) 22 stopcontacten (enkel of double ntb). Is een rijwoning uit jaren 50. Circa 150 m2 en 3 verdiepingen. Keuken, woonkamer, 2 toiletten, 1 entree hall, 2 badkamers en 3 slaapkamers een 1 washok.

Vervangen elektra zolderverdieping

Electra op te renoveren zolder vervangen. Betreft twee ruimten. Er dienen verschillende stopcontacten en lichtpunten te worden aangelegd.

Partners

Partners van Casius