Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van electra? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van electra. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van electra

Vervangen electra

Per 2 maart ben ik trotse eigenaar van mijn nieuwe huis. Bij de bouwkundige keuring kwam naar voren dat de electra oud is: uit het plafond kwamen een zwarte en bruine draad waarop dit is geconcludeerd. Er zijn vorig jaar extra groepen aangelegd heb ik me laten vertellen (zie ook foto meterkast) het is onduidelijk of de aardlek is aangesloten. mijn vraag is: - op welk bedrag moet ik rekenen om de electra te vervangen + ? meterkast? + aardlek? - en is dat een kwestie van draden doortrekken of moet er opnieuw gevreesd worden? Hiervoor nodig ik t.z.t. graag uit in mijn nieuwe woning. Ik hoop van u te horen.

Vervangen van electra

Ik wil graag een nieuwe meterkast, draden vervangen, nieuwe stopcontacten en groepen aanleggen.

Vervangen electra meterkast

5 jaren geleden deze woning betrokken. Electra meterkast verouderd. Zit apparatuur zoals bv vroegere alarminstallatie die niet meer werkzaam zijn en ik vermoed zelfs groep met 3 fase? Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Gehele woning electra vervangen

Electra in gehele woning vervangen en meterkast vervangen en groepen uitbreiden. Nu 3 groepen aanwezig. Jaren '30 woning, nooit vervangen.

Vervangen van al het electra

Electra vervangen door de gehele woning, stopcontacten en schakelaars vervangen. En het bijplaatsen van extra groepen in de meterkast voor de keuken.

Vervangen electra gehele woning

Electra in de hele woning uit 1967 vervangen, tevens nieuwe groepen plaatsen in de meterkast. Er moet minimaal een Keukengroep, CV ketel bijkomen, wij denken ook aan de meterkast vervangen. In januari krijgen wij de sleutel, graag laten wij dan iemand langskomen die het in kaart kan brengen Oppervlakte van het huis is ongeveer 116m2

Elektra nachecken en vervangen

Electra en aantal lampen lijken geen connectie te hebben.

Vervangen electra en meterkast

Wij hebben een huis gekocht uit het jaar 1968. Alle electra en de meterkast moeten vervangen worden. Het huis is 132 vierkante meter woonoppervlakte. Daarbij hebben wij een keuken gekocht met inductie, terwijl er nu een keuken met gas in zit. Hiervoor moet dus ook een nieuwe aansluiting komen.

Vervangen electra + aanleggen vloerverwarming

Het gaat om het vervangen van de elektra tijdens grote verbouwing. Alles ligt open, dus overal kan er makkelijk bijgekomen worden. Het zou gaan om: - Meterkast uitbreiden. Er moeten groepen bij, 1 voor inductie. - Wandcontactdozen lichtpunten in keuken en aanbouw, in keuken de geaard - Bedrading vervangen in 3 slaapkamer en wandcontactdozen en lichtpunten vervangen + aanleggen - Alle elektra in de badkamer aanleggen: wandcontactdozen (geaard), aardmat en elektrische vloerverwarming met timer. Badkamer is 4 m2.

Electra hele woning vervangen

Electra hele woning vervangen. Nieuwe meterkast. Uitbreiding aantal groepen. Plaatsen van nieuwe stopcontacten en lichtpunten+schakelaars

Partners

Partners van Casius