Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van electra? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van electra. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van electra

Vervangen van electra

Verlichting nakijken en eventueel vervangen (dimmers). En we hebben kabels die weggewerkt moet worden. Ik ben benieuwd wat de kosten zijn.

Nieuwe groepenkast en vervangen electra

Nieuwe groeppenkast en vervangen elektriciteitskabels.

Vervangen van electra

Electra vervangen in gehele woningen. Meterkast uitbreiden met meer groepen. Twee verdiepingen met een zolder, 4 a 5 slaapkamers

Electra woning vervangen

Wanneer mogelijk zou ik een offerte ontvangen voor de volledige vervanging van de huidige electra voor onze nieuwe woning waar wij 15 oktober de sleutel van krijgen. Werkzaamheden moeten eind oktober begin november starten. Huidige electra vervangen, alle leidingen in de muur vrezen of in de plafonds. stopcontacten en schakelaars vervangen. Wellicht dat er een uitbouw bij komt. Buiten ook in de schuur electra vervangen 4 electra leidingen buiten. 2 naar beide hoeken in de achtertuin, 1 de oprit aan de huis zijde en 1 nabij het hek/begin oprit. Ingraven van de leidingen doen we zelf, aangezien we de tuin later doen.

Electra laten vervangen in jaren 30 woning

Electra vervangen in 30 jaren bovenwoning. Nieuwe groepenkast is geplaatst. 5 groepen in gebruik, 3 niet. Nodig: Extra stopcontact slaapkamer, En 2 extra stopcontacten op vliering. Grondingspen is geslagen. Wens op termijn elektrisch koken, En zonnepanelen.

Vervangen elektra

Electra op begane grond en eerste etage moet vervangen worden. Het gazt om een pand van 270m2 oppervlakte, wij zijn opzoek naar een partij die de verouderde electra, groepnkast, lichtpunten en stopcontacten kan vernieuwen. Graag laten wij u langskomen om de klus in te schatten en uit te voeren.

Vervangen electra + nieuwe groepenkast

Electra in de gehele woning vervangen, tevens nieuwe groepenkast plaatsen met extra groepen. Ook extra stopcontacten plaatsen. Het gaat om een jaren 30 woning waar op dit moment oude en nieuwe bedrading door elkaar ligt. Het gaat om een drie laagse woning. Wij zijn opzoek naar een vakman die de situatie kan komen in schatten, kijken wat er allemaal moet gebeuren, hier een offerte voor kan op stellen en dan de klus kan uitvoeren.

Vervangen elektra complete woning

Electra in gehele woning vervangen. Ook een nieuwe groepenkast. Alle lichtschakelaars vervangen en alle stopcontacten op een andere plek. Wasmachine en droger en CV moeten verplaatst worden naar zolder, dus ook daar moet stroom naar toe. Het betreft een oude jaren ‘50 woning in Leiderdorp, waarbij alles nog in oude staat is.

Aardpen slaan

Ik heb last van lekspanning op sommige apparaten. Alle electra is met het verbouwen vervangen. Alleen de aardpen niet. Graag zou ik de meterkast opnieuw laten aarden.

Vervangen oude electra incl stoppenkast

Gehele woning vervangen electra en stoppenkast vervangen. Badkamer niet is pas geheel gerenoveerd.. Eengezinswoning Inhoud 130 m3