Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen electra installatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen electra installatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen electra installatie

Vervangen electra

Electra gehele woning, nieuwe meterkast groepen uitbreiden.

Vervangen electra

Oud jaren '30 huis met oude groepen. Vorig jaar gecheckt en er was geen noodzaak om de electra te vervangen. Toch wil ik opvragen wat de kosten zijn voor het vervangen van alle electra en de kosten voor alleen vervangen en toevoegen van groepen.

Aanpassingen electra garage

Idee is om in de garage : 1. Een bestaand stopcontact incl schakelaar te vervangen voor een dubbel stopcontact met schakelaar. 2. Een stroomkabel te verleggen aan het plafond en direct aan te sluiten op de reeds aanwezige TL balk (kabel ca 1,5 mtr omleggen) 3. Stroomkabel met dubbel stopcontact van plafond naar beneden trekken en op de muur bevestigen. Ca 1.5 mtr. (Er is reeds een kabel aanwezig aan het plafond, in de zelfde buis als die van de TL-balk.) Volgens mij niet heel veel werk, ik zou het zelf kunnen doen, maar bij een gunstige offerte besteed ik het graag uit. Het is immers niet mijn specialiteit

vervangen electra

Woning uit 1981, aarden van alle wandcontactdozen en plafond electra. Tevens plaat achter de groep verdeler vervangen. Aardlekschakelaar is al aanwezig.

Vervangen van Electra en extra groepen

Electra vervangen in een 1915 appartment, keuken (inductie) eet en zitkamer en Kleine studie.

Vervangen van electra

Electra gehele woning vervangen incl uitbreiden groepenkast ( van 3 naar 10 groepen) 20 nieuwe stopcontacten, 20 nieuwe schakelaars.

Vervangen van electra

Electra in gehele woning vervangen en meterkast vernieuwen naar huidige standaarden. Het betreft een tussenwoning.

Vervangen electra

Electra in gehele woning vervangen, meterkast vervangen en tevens groepen uitbreiden. Wellicht ook stopcontacten verlagen.

Vervangen meterkast

Wij hebben nog een oude meterkast met 3 groepen. Willen deze vervangen met meer groepen. Waarschijnlijk de electra ook maar geen idee hoe de draden door het huis gaan. Graag een prijs

Vervangen electra

We zijn bezig met het eventueel kopen van een jaren 30 vrijstaand huis. Hierin dient de gehele electro incl. Groepen vervangen te worden. De gehele bedrading, groepen dient vervangen te worden. Het huis heeft een kelder, begane grond, 1ste en 2e verdieping. Daarboven nog een vliering. Woonoppervlak 190 m2 En inhoud 775 m3. Kunt u een indicatie opgeven wat het gaat kosten?