Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen electra? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen electra. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen electra

Aardpen slaan

De Electra is door de vervouwing in het gehele huis vervangen incl een nieuwe meterkast. Er moet alleen nog een aardpen komen.

Electra vervangen

Electra geheel vervangen. en het uitbreiden van groepen in de groepenkast

Vervangen van electra benedenverdieping

Betreft benedenverdieping die stukklaar moet worden gemaakt voor eind deze week. Na het weghalen van schrootjes kwamen de oude contacten met ouderwetse bedrading naar voren. Meterkast groepen zijn merkwaardig ingedeeld (woonkamer en gehele keuken op een groep - klopt ook niet met de labels). Graag zsm contact opnemen over de mogelijkheden qua datum.

Vervangen van alle electra

Wij hebben recent een huis gekocht waarvan de elektra grotendeels opnieuw moet worden aangelegd. Ook is de stoppenkast is aan vervanging toe

Vervangen van electra

Voor een bestaande woning uit 1985 willen we graag de electra weer up to date brengen. Sowieso een nieuwe stoppenkast en we gaan van 1x25a naar 3x25a. Er komt bijv een kookeiland met 6 apparaten, vloerverwarming met nieuwe CV en zonnepanelen. Zie bijlage voor de foto van de meterkast

Vervangen van elektra

Electra in gehele woning vervangen alsmede de groepenkast.

Vervangen alle electra bestaande woning

alle elektra bestaande woning boven 2 stroompunten erbij op 2 slaapkamers, beneden woonkamer 3 stroompunten en in de gang 1 stroompunt. Conpleet nieuwe meterkast met extra groepen 2 - 3

Vervanging electra en toevoegen nieuwe groep voor inductie

Ik heb onlangs een huis gekocht aan de Olifantswerf in Amsterdam. Dit is een jaren 70 huis en zoals verwacht is het elektra wat gedateerd. Ik zou graag van jullie willen weten wat het zou kosten om elektrapunten te verplaatsen (inclusief frees werkzaamheden en plamuren), eventueel te vervangen (ivm ongeaarde contacten). Ook wil ik mijn keuken voorbereiden op de eventuele komst van inductie. Hier zal waarschijnlijk een extra groep voor moeten worden aangelegd en een perilex aansluiting in de keuken moeten komen. Kunnen jullie de kosten per onderdeel alsmede de totale kosten voor mij duidelijk maken?

Vervangen electra hele huis

Electra vervangen in gehele woning plus andere verdeling groepenkast, er zijn nu 4 groepen, waarvan 1 niet gebruikt. Betreft een galerijwoning met keuken, woonkamer, hal en 3 slaapkamers. Badkamer en wc.

Repareren electra

Drie lampen boven tafel knipperen bij dimmen 1 dimmeR naar lampen in plafond gaat niet aan 1 dimmer blijft niet constante stroom geven/knipperen 2 buiten elektra punt is door weer aangeslagen en werkt niet meer 1 buitenpunt geeft zwakke stroom? iPhone laden werkt , lampje nauwelijks? Alles is goed bereikbaar, het lijkt mij ook niet heel ingewikkeld , buiten moeten gecorrodeerde contacten vervangen worden binnen wellicht gewoon dimmers versleten. Ik denk ochtendje eenvoudig werk dus ik zoek een eenvoudig uurtarief.

Partners

Partners van Casius