Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen alle electra nieuwe stoppenkast stopcontacten en krachtstroom? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen alle electra nieuwe stoppenkast stopcontacten en krachtstroom. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen alle electra nieuwe stoppenkast stopcontacten en krachtstroom

Vervangen electra

Ik ben in het bezit van 6 groepen met ouderwetse 16a draai zekeringen en 1 aardlek, maar ik heb met de huidige apparatuur eigenlijk sowieso een groep te kort. Wat kost het uitbreiden van de huidige kast? Of moet deze vervangen worden door een nieuwe kast? Ik hoor het graag.

Vervangen van electra

Electra in gehele appartement vervangen, gaat om 66 m2. Alsmede meterkast aanpassen. Contactdozen en schakelaars zo nodig vervangen. Het betreft een monumentaal appartement in Blijdorp uit 1933.

Compleet vervangen van elektra in oude woning en aansluiten van aardlekschakelaar

Electra in de gehele woning vervangen, uitbreiden met extra groepen en aansluiten van aardlekschakelaar. Gaat om een woning die gebouwd is in 1912. De meterkast is wel up to date, maar behoeft extra groepen. Huis staat momenteel te koop, ik ben geïnteresseerd om deze te kopen. Hoop vooraf een goed kostenplaatje te kunnen maken.

Vervangen stoppenkast en aanleggen elektra keuken

Nieuwe meterkast. Vervangen van de stoppen kast. Hierbij nieuwe groepen toevoegen. Electra voor nieuwe keuken.

Vervangen electra

Ik wil de elektra + bedrading in het plafond van de badkamer vervangen door led verlichting. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Compleet vervangen electra woning

Alle elektra compleet vervangen in woning (118 m2 - 5 kamer appartement). Nieuwe groepenkast aansluiten incl. aardlekschaker(s).

Vervangen en uitbreiden van electra

Electra in gehele woning vervangen en uitbreiden. Inclusief nieuw groepenkast. Circa: 22 verlichtingspunten (plafond), 22 schakellaars (enkel of double ntb) 22 stopcontacten (enkel of double ntb). Is een rijwoning uit jaren 50. Circa 150 m2 en 3 verdiepingen. Keuken, woonkamer, 2 toiletten, 1 entree hall, 2 badkamers en 3 slaapkamers een 1 washok.

Vervangen elektra zolderverdieping

Electra op te renoveren zolder vervangen. Betreft twee ruimten. Er dienen verschillende stopcontacten en lichtpunten te worden aangelegd.

Controleren weerstandswaarde aarde plus aanpassen indien nodig

Electra deels vervangen (oa nieuwe meterkast) en uitgebreid. Weerstand is momenteel te hoog en de aarde lijkt onvoldoende.

Vervangen van electra

Ik wil een meterkast laten verplaatsen. De meterkast zit nu bij de buren, en moet bij mij in het winkelpand, of indien mogelijk, tussen mij en mijn buren in komen. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.

Partners

Partners van Casius