Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van complete elektra in huis uit 1923? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van complete elektra in huis uit 1923. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van complete elektra in huis uit 1923

Vervangen van complete elektra in huis uit 1923

Ik wil graag in het complete huis de elektra bedrading laten vernieuwen. Momenteel zit deze in metalen pijpen, graag zou ik deze vernieuwen zodat de elektra in huis compleet vernieuwd en betrouwbaar is. Graag willen wij namelijk ook elektrische vloerverwarming gaan installeren (misschien in combinatie met zonnepanelen) en willen gewoon graag dat alles goed geïnstalleerd kan worden. Ik heb in de bijlage de plattegrond van het huis bijgevoegd. In principe hoeft er aan de locatie van de bedrading denk ik niet veel veranderd worden, hooguit een paar stopcontactpunten erbij. Ik zie uw offerte tegemoet en zou het ook fijn vinden om een indicatie te krijgen van hoe lang het vervangen duurt en hoe het zit met garantie.

Verplaatsen meterkast

Complete meterkast verplaatsen en vervangen door een slimme meterkast, hierbij ook extra groepen realiseren. Hij komt 2 meter verderop, hij staat midden in de woning wij willen hem naar de muur verplaatsen bij de voordeur.

Vervangen van de electra

Wij hebben deze woning (Zwolseweg 445 te Wenum-Wiesel) aangekocht, foto's op Funda geven een goede indicatie van de woning. De oplevering is gepland op 15-06-2020. Wij willen de complete electra vervangen, inclusief de groepenkast, en mogelijk tuinverlichting aanleggen (voor en achter). Ook een aantal stopcontacten en lichtpunten verplaatsen of bijplaatsen etc. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor deze klus. Planning uitvoering is ongeveer een week na oplevering, dus in de week van 22-06-2020.

Een groepenkast vernieuwen

Op dit moment hebben wij een onveilige elektrische groepenkast (aardlekschakelaars 3 fase werken niet, op 1 fase aansluiting). Graag willen wij de complete groepenkast vervangen met 11 a 12 groepen (toekomstgericht op 3 fasen, nu op 1 fase), kookgroep i.v.m. inductiekookplaat perilex, en aardlekschakelaars (3 stuks) + hoofdschakelaar. Zonnepanelen liggen op het dak dus daar aparte aardlekautomaat voor. Eaton Medusa 220 x 550 moet passen. Daarnaast een apart stopcontact in de meterkast. Graag een totaal offerte voor het verwijderen van de huidige meterkast + plaatsen nieuwe meterkast en aansluiten.

Vervangen electra en meterkast

Vervangen en uitbreiden electra in complete woning inclusief nieuwe meterkast.

Complete elektra in woning vervangen

Electra in bijna gehele woning vervangen. Vervangen van groepenkast (3 fase 10 groepen en kookgroep) en het aansluiten van elektra punten t.b.v. leidingschema nieuwe nog te plaatsen keuken. Betreft tussenwoning, 3 slaapkamers en zolder uit 1967.

Vervangen complete elektra en groepenkast

Vervangen en uitbreiden van de groepenkast in een woning uit 1955. De kast bestaat uit 4 zekeringen zonder aardlekschakelaar en vervangen worden door een moderne groepenkast, die ook is geschikt voor een inductie kookplaat. Ook moet de bedrading worden vernieuwd, deze loopt nu in koperen buizen tussen de houten verdiepingsvloeren en op plaatsen buiten de muur, dit moet worden ingefreesd en ik wil er meer stopcontacten bij.

Vervangen complete elektra

Beste, Van ons nieuw aangekochte woning dient alles vernieuwd te worden, zo dus ook de elektra. Het huis gaat zo goed als helemaal kaal en dan opnieuw opgebouwd. De woning is uit 1934, bijna alle bedrading is nog origineel met katoenen hulsel, maar alles moet vervangen worden. Hoeveel kost het om de elektra te vervangen? Begin februari zou ik graag willen beginne met deze klus.

Vervangen meterkast

Ik wil graag complete vervanging van de meterkast met: hoofdschakelaar 2 aardlekschakelaars 1 kookgroep 6 normale groepen uiteraard aansluiten van de 3 bestaande groepen die er nu opzitten (zie foto, boiler hoeft niet meer geschakeld te worden op nachttarief) Betreft een appartement in Utrecht waarvan de overdracht op 12 december gepland is. Uitvoering van de werkzaamheden graag 13 december of zsm

Vervangen dimmers licht en checken stoppenkast

Twee licht dimmers zijn een beetje mol, en van de week was er complete kortsluiting in huis. Daarom misschien handig om even dingen te checken.

Partners

Partners van Casius