Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van al het electra? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van al het electra. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van al het electra

Ongeaard enkel stopcontact vervangen voor dubbele en geaard

In één van de slaapkamers op de 1e verdieping is er voor een wasdroger een geaard stopcontact nodig. Het huidige is dat niet en we willen het laten vervangen voor een geaard en meteen twee. Er loopt al een geaarde leiding op de zolder erboven. De meterkast op de begane grond zit helemaal aan de andere kant van de woning.

Plafonniere (buitenlamp) bij de voordeur vervangen en aansluiten.

De nieuwe lamp (plafonniere) heb ik al, toen ik deze wilde vervangen en aansluiten, stuitte ik op problemen van technische aard o.a.de aansluiting op het elektriciteit net. Toch werk voor een vakman!

Vervangen van elektra in ons hele huis

Al onze elektra in onze jaren 20 woning vervangen inclusief groepenkast.

UTP en coax kabel trekken

Een aantal kabels zijn verloren gegaan sinds dat we woonachtig zijn in dit huis. Echter is het zo dat we nu de modem boven hebben staan omdat we vanaf beneden naar boven geen utp kabel meer hebben. Dit is gewoon vrijwel niet te doen omdat we ook een uitbreiding willen en het sterkste punt van de coax willen benutten. Evenals dat we nu dus wifi problemen hebben en een repeater is geen optie. De vraag; * Kunnen jullie 3 UTP cat6 kabels leggen. Vanaf beneden naar boven en zolder. (Ja, ik wil 2 losse kabels vanaf beneden - geen splitter op midden verdiepingen]). De bestaande is doorgeknipt maar ligt er nog wel. Deze kan dus evt gebruikt worden voor een trekveer. * Kunnen jullie bestaande coax kabels ook vervangen (op elke verdieping). Hier zal ik dan een splitter beneden moeten. Alle kabels liggen er in principe al, maar beneden is het wat lastiger om erbij te komen. Omdat deze achter een kabelbehuizing van hout. Laat zeker even weten wat jullie voor ons kunnen beteken qua prijs en mogelijkheden.

Elektricien voor 3 klusjes

Ik zoek iemand die kan helpen met de volgende 2-3 klusjes: * Elektriciteit aanleggen voor deurbel * 6 Dimmers vervangen (3 met gewone pulsdrukkers , 3 met slimme dimmers met de zigbee protocol.) Materiaal heb ik al * Stopcontact aanleggen in badkamer (weet niet in hoever deze makkelijk kan, dus misschien niet) Ik hoor graag of jullie kunnen helpen en op wat voor termijn

Meterkast aanpassen of vervangen voor koken met inductie

Wij hebben 3 groepen oude meterkast . Kan deze aangepast worden voor inductie koken en wat gaat zoiets kosten, er zit wel al een slimme meter in.

Netwerkkabels trekken en oude utp-kabels vervangen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het trekken van 2 nieuwe utp-kabels vanaf de meterkast naar de woonkamer en naar de eerste en tweede verdieping. Op dit moment lopen hier al 2 verouderde utp-kabels, die dus weggehaald en vervangen moeten worden.

Probleem met verlichting verhelpen

Het zijn 2 klussen: 1. Onder een afdak voor de garage heb ik 2 ingebouwde spots met lampen pl-s 7w 827/20. De verlichting ging 's-avonds niet meer aan. Ik heb gisteren beide lampen vervangen door nieuwe. Verlichting gaat nog steeds niet aan. De sensor zit aan de zijkant/buitenkant van het afdak. Graag dit probleem oplossen. 2. In een slaapkamer zit voor de plafondlamp een hotelschakeling. Graag deze hotelschakeling uitschakelen en een gewone schakeling via de schakelaar aan de muur maken. Schakelaar aan de muur en bedrading zitten er al.

Vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw

Jaren 30 huis in de jaren 70 gerenoveerd. Ook elektra. Hal, meterkast, slaapkamer met badkamer, kleine kelder, bijkeuken, 3 slaapkamers, zolder een grote woonkamer en een badkamer, bekabeling bijplaatsen en verplaatsen. Alarm binnen en buiten vernieuwen/verleggen. Nieuw: Data, Krachtstroom aansluiten, tuin verlichting in oude huis Nieuwe aanbouw (2e zitkamer , open keuken, hal met toilet en kantoor): nieuwe bekabeling aansluiten the keuken, verlichting, alarm en data. Let op. Meer dan de helft van de wcd en lichtpunten, zijn al aanwezig en op de goede plek

Stoppenkast vervangen

Wij willen onze 3 groepenkast vervangen voor een 4 groepenkast. De reden hiervoor is dat wij buitenstroom op een aparte stop willen hebben. Er zit al stroom in de schuur dus onze leken gedachten zeggen dat er een nieuwe groepenkast geplaatst moet worden waarbij de kabel van de schuur op de nieuwe groep geplaatst wordt.

Partners

Partners van Casius