Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verschillende elektra klussen door het hele huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verschillende elektra klussen door het hele huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verschillende elektra klussen door het hele huis

Verschillende kleinere elektra klussen

Er zijn verschillende dingen die in ons huis moeten gebeuren wat de elektra betreft. We zouden graag een elektricien in één keer al deze klusjes laten doen: - Vervangen binnenstopcontact voor buitenstopcontact in de tuin (stopcontact zat voorheen in een schuurtje, deze is nu gesloopt) - Lamp met dimmer vervangen voor normale lichtschakelaar. Dimmer is kapot (diverse dingen geprobeerd, andere peer, andere zekering, werkte allemaal niet). We hebben bij nader inzien liever een normale lichtschakelaar. - Opnieuw installeren van stopcontact. Stopcontact is oud en deze zouden we graag vernieuwd hebben zodat we deze opnieuw kunnen gebruiken.

Verschillende kleine herstelklusjes elektra

Na SCOPE 8 inspectie zijn er wat gebreken opgemerkt die dienen te worden hersteld volgens de Nen-normen. Via mail kunnen de gebreken in een bestand worden opgevraagd. Het rapport is beschikbaar en bevat o.a. waarschuwingspictogrammen plaatsen, kabel isoleren, contactdoos brandvrij monteren, leidingen met beschermingsleidingen verbinden. Ik heb ook een schets waar wat gedaan zou moeten worden, dit deel ik graag met de gene die deze klus op pakt.

Vervangen elektra zolderverdieping

Electra op te renoveren zolder vervangen. Betreft twee ruimten. Er dienen verschillende stopcontacten en lichtpunten te worden aangelegd.

Diverse elekrta klusjes

We hebben in de woonkamer verschillende lampen die niet meer werken, maar het zit niet in de lamp. Kan zijn dat er dimmers stuk zijn maar ik kan het zelf niet goed onderzoeken. Verder moet er nog op een kamer een tweetal cat6 kabel afgemonteerd worden (kabel ligt er al maar zit nog niet goed aan de muur) dan is er een stopcontact op de badkamer wat raar doet, als mijn vriendin hem gebruikt knippert het licht een beetje. Kortom diverse elektra klusjes. Een van de lampen in de woonkamer zit in de vide, dat is dus alleen met een lange ladder te doen.

Elektra vervangen en meterkast verplaatsen

We hebben zonnepanelen laten plaatsen en de elektricien adviseerde ons om de gehele meterkast te vervangen. Hij gaf aan dat het niet meer up-to-date is en het een chaos is. Verschillende dingen zijn aan elkaar gekoppeld, dat niet hoort. De meterkast zit nu in de badkamer, ik dacht eraan om het te verplaatsen naar de gang, maar daar wil ik graag advies over. Het zal om 3-4 meter gaan. Het is gelijkvloers. Electra vervangen aantal groepen uitbreiden en meterkast verplaatsen

Vervangen elektra en groepenkast

Onlangs hebben wij een oude jaren '30 woning gekocht in Nijmegen. We zouden graag een nieuwe groepenkast laten plaatsen en de elektra op verschillende plekken willen verleggen. Op dit moment zitten er bijvoorbeeld nog uitstekende stopcontacten op de muur en zitten er schakelaars op de deurposten. Per 1 december krijgen wij de sleutel en wij zouden graag de elektra werkzaamheden in december hebben uitgevoerd. Aangezien dit op korte termijn is wilde ik vragen of u: 1) plek heeft in uw agenda om deze werkzaamheden te verrichten. 2) een vrijblijvende afspraak met mij wil maken mbt de werkzaamheden en kosten. Graag zie ik uw antwoord tegemoet.

Groepenkast vervangen, uitbreiden en elektra klussen

Groepenkast vervangen, 3 x 25A, 9 groepen, 1 aardlekschakelaar, hoofdschakelaar. Eventueel uitbreidbaar met 2 groepen. 3 aardlekschakelaars Tevens: In een deel van de keuken staan dezelfde lichtpunten/stopcontacten/schakelaars op 2 verschillende groepen! Moet worden hersteld.

Schakelaar badkamer omzetten naar normale stopcontacten en meer

Ik wil de schakelaar in de badkamer omzetten in twee normale stopcontacten. Elektra laten controleren in huis. Verschillende lampen ophangen, ook waar er nu geen lamp is, dus aan/uit knop plaatsen en elektra regelen hiervoor.

Verschillende elektra klussen door het hele huis

Ik ben opzoek naar iemand die door het hele huis verschillende elektra punten kan aanleggen. In het verlaagd plafond (ongeveer 72 m2) moeten er stroom aangelegd worden. Er komen namelijk meerdere spots, een airco en ventilatie, een afzuiging en speakers. PVC leidingen plaatsen en 72 spots aansluiten. Het zijn er 66 op de begane vloer en 6 op de eerste verdieping. Ook enkele DWC’s aansluiten. Eventueel verlengen kabel ten behoeve van elektrische laadpunt met 3 x 20 A aardlekautomaat. Het gaat om ongeveer 5 meter. Er zijn sleuven gemaakt en een gat naar buiten toe is er ook, het gaat echt alleen om de verlening van het krachtstroomkabel. In de wand moeten lichtpunten komen. Meerdere wandcontact dozen. Bij de gordijnen moeten stroompunten komen voor een elektrisch gordijn. In de keuken moet een led strip aangesloten worden en al het pvc werk moet ook gedaan worden. Dan ook nog 4 lichtschakelaars plaatsen.

Vervangen elektra

Ik zoek een elektricien die alle elektra in onze woning kan controleren en daar waar nodig is, kan aanpassen. Het betreft een woning van 2 woonlagen. Er heeft mogelijk een kortsluiting plaatsgevonden in ons studentenhuis, verschillende stopcontacten doen het niet meer. Daarnaast staat de badkamer onder stroom wat resulteert in schokken als je de kraan en douche aanraakt. Mogelijk veroorzaakt door lekkage vanuit boven. Dit is een zeer oud pand.

Partners

Partners van Casius