Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verplaatsen van een stopcontact? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verplaatsen van een stopcontact. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verplaatsen van een stopcontact

Stopcontacten en lichtpunten verplaatsen

Eenmaal verplaatsen van een tv-aansluiting (betonnen muur) en tweemaal van bestaande stopcontact een nieuwe plaatsen. Het betreft twee verschillende ruimtes. Twee lichtpunten in plafond verplaatsen. Twee lichtschakelaars paar cm verplaatsen (1 betonnen, 1 zachte muur).

Stopcontact verplaatsen en stuken

Het betreft het verplaatsen van een stopcontact, zodat deze achter afzuigkap zit. Dit zal ongeveer 10 cm zijn. Hierna zal een gedeelte van 8 m2 gestuukt te worden.

Tv en audiokabels infrezen, coax aansluitdoos verplaatsen

De tv wordt opgehangen en alle kabels moeten via een gat achter de tv naar de kast links worden ingefreesd. Ook de aansluitdoos van de coaxkabel moet achter de tv worden verplaatst en het stopcontact ook.

Stopcontacten plaatsen en verplaatsen

Twee stopcontacten lager plaatsen en één stopcontact in de badkamer aanleggen. Aan/uit knop van de badkamer verplaatsen van de gang naar de badkamer zelf.

Stopcontacten verplaatsen en vervangen

In eengezinswoning jaren '80 wil ik: 4 x een stopcontact naar onder verplaatsen 2 x een opdekstopcontact naar onder verplaatsen 1 x een opdekstopcontact weghalen zodat hier overheen kan worden gestuct 1 x een elektriciteitspunt met afdekplaatje wegwerken zodat hier overheen kan worden gestuct. Periode bij voorkeur in april of anders mei. Mocht dit niet kunnen dan later.

Verplaatsen stopcontact

Het gaat om het verlagen van een stopcontact van een hoogte van ca 1 meter naar net boven de plint, plus ca 2 meter daarnaast een extra stopcontact (met twee punten) creereren. De muur is van beton (jaren 30 woning dus vrij poreus). Afhankelijk van de prijs ook een ander extra stopcontact creeren in dezelfde ruimte onder een bestaande. (ik moet nog wel mijn vriend overtuigen dat dit niet teveel gedoe is want hij ziet het niet zo zitten, als ik 'm kan overtuigen dan afhankelijk van de prijs moeten we kijken of het nu kan of pas over een paar maanden

Stopcontact verplaatsen of nieuwe plaatsen

Wij willen een vrijstaande koelkast aanschaffen en willen graag erachter een stopcontact laten plaatsen. Onze bestaande stopcontact is net iets te ver. Het stopcontact moet ongeveer een meter naar links. Wat is voordeliger? Het laten verplaatsen of een nieuwe laten aanleggen?

Stopcontact verplaatsen

Wij willen graag een stopcontact laten verplaatsen zodat deze in de tv dressoir komt. Hierdoor zijn de kabels niet zichtbaar en kan alle apparaten netjes worden aangesloten zonder dat deze zichtbaar zijn.

Stopcontacten verplaatsen

Wij willen graag op verschillende locaties stopcontacten verplaatsen in een betonnen muur. 1. Een serie van 2 stopcontacten en 1 schakelaar die naast elkaar zitten dienen ongeveer 30 cm te worden verplaatst. 2. Stopcontact en schakelaar die ongeveer 1 meter boven elkaar zitten beide ongeveer 80 cm horizontaal verschuiven.

Stopcontact verplaatsen

Er is onlangs een keuken geplaatst waarbij het stopcontact in de muur 20 cm verplaatst moet worden, aangezien de lade anders niet kan sluiten. Graag ontvang ik z.s.m. een offerte/prijsopgaaf hiervoor.

Partners

Partners van Casius