Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verplaatsen van de meterkast en water en gas aansluiting maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verplaatsen van de meterkast en water en gas aansluiting maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verplaatsen van de meterkast en water en gas aansluiting maken

Verplaatsen meterkast

Ik wil de meterkast op naar plek van de wc verplaatsen zodat de ruimte waar de kast nu zit vrijkomt voor de vergroting van de keuken. Ik zal nog een pdf hiervan naar u toemailen.

Verplaatsen van meterkast

Wij willen eigenlijk de meterkast verplaatsen i.v.m verbouwing. Wij willen wel weten wat de mogelijkheden zijn voor de meterkast. Water zit er niet bij in de meterkast.

Glasvezelkastje verplaatsen

Onze glasvezelaansluiting zit in meterkast bij de voordeur, waar nu ook mijn modem staat. Waar wij voornamelijk internet gebruiken is aan de andere kant van het huis. Wij denken dat als de modem in de woonkamer komt dat de wifi-sterkte ook beter wordt en zijn daarom nieuwsgierig wat het kost om het punt te verplaatsen of eventueel te verlengen als dat mogelijk is?

Meterkast verplaatsen

Meterkast verplaatsen van gang naar trap/kelder kast. Zie bijlage voor de huidige situatie.

Meterkast verplaatsen en/of vervangen

Meterkast 5.60 meter verplaatsen en/of vervangen. Plafond van de gang is er uit, dus uitgaande leidingen kunnen gemakkelijk over plafond van de woonkamer gelegd worden. Vloer van de gang gaat er uit, dus inkomende leiding kan gemakkelijk onder de vloer gelegd worden.

Verplaatsen meterkast

Meterkast verplaatsen van kleine tussenhal naar bijkeuken. Dit zou ongeveer 3-5 meter zijn.

Verplaatsen meterkast, extra groep en perilex aansluiting

De meterkast wil ik graag ongeveer een meter verplaatsen. De groepen moeten beter worden verdeeld en er moet een groep komen voor inductiekoken (er zijn nog 2 groepen over). Het zou ook een perilex aansluiting moeten zijn.

Verplaatsen van de meterkast en water en gas aansluiting maken

Het gaat om het verplaatsen van de meterkast (ongeveer 8 meter) en tevens gas en water aansluiting maken naar de nieuwe meterkast. Ook moet de meterkast vervangen worden. De meterkast komt in een andere ruimte.

Meterkast naar de kelder verplaatsen

De meterkast willen we graag naar de kelder verplaatsen, dit is verticaal naar beneden zo een 2,5/ 3 m. Deze mag volledig vervangen worden, opnieuw ingericht en groepen erbij. Wij hebben nu 11 normale stoppen en 3 stoppen zitten op zonne-energie. Daarbij willen wij er graag 5 groepen bij hebben. Er zijn zonnepanelen met een omvormer op de eerste etage. Bedrading weten we niet of die vervangen moet worden maar dat is waarschijnlijk nog wel goed. Rond de bouwvak (liever ervoor) beginnen, als dit natuurlijk mogelijk is. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn. Alvast bedankt en met vriendelijke groet.

Aanleggen extra groep voor keuken

Ivm het verplaatsen van de keuken en de wens om elektrisch te gaan koken willen wij een extra groep in de meterkast en ten minste 2 fase stroom laten aanleggen