Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verplaatsen van de meterkast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verplaatsen van de meterkast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verplaatsen van de meterkast

Perilex stopcontact verplaatsen

Graag laat ik mijn perilex aansluiting verplaatsen. Ik wil een inductiekookplaat installeren. Ik ben in het bezit van een perilex stekker en kabel, tevens zit er een stopcontact waar mijn oude keramisch kookplaat op aangesloten was. Alleen is de plek niet meer correct. Ik wil graag het stopcontact ongeveer 2 meter verplaatst hebben. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is ongeveer 2 m (waar deze moet komen), nu zit die op 5 m. Wij hebben geen kruipluik. Ik woon in een appartement op de middelste verdieping. Het gaat via denk ik een nieuw geplaatst muurtje. Ik geloof dat deze huidige perilex aansluiting nog voldoet.

Glasvezel aansluiting verplaatsen en stopcontact in meterkast

Glasvezel aansluiting verplaatsen van woonkamer naar de meterkast, dit zou betekenen dat er ook een stopcontact in de meterkast moet komen.

Toevoegen groep meterkast, een aantal stopcontacten plaatsen en perilex verplaatsen

Wij hebben een aantal elektra klussen aan huis 1x perilex verplaatsen 1x 1 voudig stopcontact v.v. aparte groep tbv oven 1x 1 voudig stopcontact tbv wasemkap 3x 1voudig stopcontact tbv verlichting 1x 1 voudig stopcontact v.v. aparte groep tbv vaatwasser 2x 2 voudig stopcontact boven werkblad beton 2x 2 voudig stopcontact boven werkblad 1x groepenkast 9 groeps

Opnieuw aanleggen electra

- Meterkast verplaatsen, - Krachtstroom aanleggen voor Nieuwe keuken - nieuwe stopcontacten aanleggen voor nieuwe keuken - bestaande stopcontacten verplaatsen (plus een paar extra stopcontacten aanleggen) - aarde aansluiting aanleggen

Glasvezelkastje verplaatsen van woonkamer naar meterkast

Ik wil de kosten weten voor het verleggen van het glasvezelkastje van de woonkamer naar de meterkast.

Verplaatsen meterkast

Wij zouden graag de meterkast uit de hal verplaatsen naar de uitsparing in de garage, dit is ongeveer 3/ 4 m verderop. Bestaande meterkast opnieuw aansluiten. Dit kunnen wij of zelf doen of laten doen. Nu is mij verteld dat er niet zomaar gesleuteld mag worden aan een meterkast, dus graag een bedrijf dat hiervoor bevoegd is en ook de certificaten heeft. De meterkast moet het doen, maar nog niet verbonden met elektra in huis. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor alle werkzaamheden (het liefst uitgespecificeerd).

Elektra vervangen + perilex aansluiting

Huidige oude bedrading vervangen, een nieuw plafond lichtpunt maken in de hal, bestaande stopcontacten naar 30 cm hoogte verplaatsen. Er hoeven geen contactdozen of schakelaars geplaatst te worden. Het gaat om 45 m2 (slaapkamer, woonkamer en hal). Graag ook een aansluiting voor inductie. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is maximaal 3 meter. Er is een kruipluik aanwezig.

De meterkast verplaatsen

Meterkast moet in huis verplaatst worden. Er ligt een betonnen vloer waar een verhoogde houten vloer op komt te liggen, tussen het beton en houten vloer zit minimaal 50 mm ruimte. De hoofdkabel zou verlengd moeten worden. De verplaatsing gaat om ongeveer 5 meter. Het gaat echt om het verplaatsen en de hoofdkabel aanleggen. De rest zorg ik zelf voor.

Meterkast verplaatsen

Gehele meterkast verplaatsen.

Meterkast verplaatsen

Ik wil de meterkast met 3 verplaatsen en aantal groepen uitbreiden. Ik wil weten wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.

Partners

Partners van Casius