Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verplaatsen van de meterkast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verplaatsen van de meterkast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verplaatsen van de meterkast

Verplaatsen meterkast

Het verplaatsen van de hele meterkast. De verplaatsing is ongeveer 3 meter.

Meterkast verplaatsen

Graag zou ik willen weten wat het me gaat kosten om de meterkast te verplaatsen naar de garage. De meterkast is nu geplaatst in de hal en moet eigenlijk 2 meter verplaatst worden zodat hij in de garage komt. Drive-in woning. De kabel hoeft hierbij niet verlengt te worden neem ik aan omdat de afstand juist korten is geworden naar de straatkant toe. Meterkast behoeft geen andere indeling. Het gas mag blijven zitten. Het gaat hier alleen dus om de elektra.

Meterkast verplaatsen

Ik heb een winkelpand aan huis met een eigen aansluiting. Ik wil graag gaan verbouwen. De meter kast moet 1.50 meter verplaatst. Ik heb een groep of 8 en de meter van Liander en de watermeter zitten bij elkaar. Regelen jullie ook het contact met Liander of moet ik daar nog iets voor doen?

Meterkast een klein stukje verplaatsen

Omdat we een tussenwand willen inbouwen zouden we graag de meterkast om 20/30 cm naar boven/links laten verplaatsen. Kan dit zomaar?

Elektra vervangen in een jaren '20 huis

Ik wil graag alle elektra van een jaren '20 huis vervangen. Daarnaast ook nieuwe elektra aanleggen in de uitbouw. Het gaat om een huis met ongeveer 160 m2 woonoppervlak. Wat zouden eventueel de kosten zijn mochten we de meterkast willen verplaatsen naar de andere kant van het huis? Offertes ontvangen we graag via de mail.

Verplaatsen meterkast naar kelder

Verplaatsen meterkast naar de kelder. De meterkast zit naast de kelder. Wij willen de ruimte van de meterkast gebruiken om de toiletruimte te vergroten

Meterkast verplaatsen naar de kelder

Het gaat om het verplaatsen van de meterkast naar de kelder. De meterkast zit naast de kelder. De ruimte van de meterkast willen we gebruiken voor het vergroten van het toilet.

Meterkast verplaatsen

Ik wil de meterkast 1 meter verder verplaatsen, zodat ik de muur tussen de keuken en woonkamer kan doorbreken voor een open keuken. De ruimte waar de meterkast nu staat is in deze muur meegenomen waardoor ik hem niet volledig kan openbreken.

Meterkastverplaatsing

Onze meterkast staat in de hal wat wij niet praktisch vinden. Wij willen deze laten verplaatsen naar of de kelder of de garage. Wat zijn de kosten hiervan?

Meterkast en stopcontacten verplaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het verplaatsen van de meterkast welke nu op verdieping 1 staat, deze meterkast moet worden verplaatst naar beneden verdieping. De groepenkast zal 6 of 8 groepen moeten krijgen. Daarnaast zijn er nu 6 stopcontacten die midden op de muur gemonteerd zijn die ik graag wil laten vervangen naar beneden.

Partners

Partners van Casius