Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verplaatsen van de meterkast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verplaatsen van de meterkast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verplaatsen van de meterkast

Groepenkast laten vervangen of verplaatsen

Ik wil de huidige meterkast vervangen, deze is na lekkage kapot. De meterkast moet op de huidige plek komen Bestaand uit:Hoofdschakelaar 3 faseAardlekschakelaarsGroepen (automaten 16A)

Verplaatsen van de meterkast

Wij hebben nu de meterkast in de gang en die willen wij graag verplaatsen naar de garage. Ik ontvang graag een offerte.

Richtprijs voor verplaatsen meterkast

Wij twijfelen om de meterkast in de gang ongeveer 1. 5 meter te verplaatsen in de gang. Verder hoeft er niks te veranderen aan de meterkast. Graag zouden we een indicatie van de kosten willen ontvangen om te beslissen of we dit willen. De werkplek is goed bereikbaar en de klant kan zijn auto voor de deur gratis kwijt. De klant gooit zelf het afval weg.

Meterkast verplaatsen

Verplaatsten van gehele meterkast van nieuwbouw woning

Verplaatsen van de meterkast

Wij hebben een meterkast die we graag zo een 2 meter verplaatst willen hebben. Wij wonen in een oude woning in Amsterdam op 4 hoog. Graag hiervoor een offerte wat dit ongeveer gaat kosten.

Meterkast verplaatsen en elektra uitbreiden

Wij hebben een jaren '30 woning gekocht en krijgen daarvan op 25 oktober de sleutel. In die woning is de meterkast indertijd in een hoek van de hal geplaatst. Omdat we hier een keuken willen gaan realiseren, willen wij de meterkast laten verplaatsen. We willen die ook laten uitbreiden met enkele groepen. We ontvangen hierover graag uw advies en een prijsopgave.

Meterkast verplaatsen naar tegenoverliggende muur

Ik ben er over aan het denken om de meterkast te verplaatsten, het zou gaan om de meterkast 1 meter naar een overliggende muur te verplaatsen. Voordat ik dit ga overwegen wil ik graag even informeren wat me dit ongeveer zou kosten? Alvast hartelijk bedankt!

Meterkast binnen verplaatsen

Mensen, Wij (Peter en Esther) hebben een benedenappartement in een huis uit 1929 gekocht. Dit huis heeft een meterkast die bestaat uit een grote driehoek, die te zien zijn als 2 kleinere driehoeken: de ene driehoek is te zien in de hoek van de wc ruimte, de andere in een hoek van de hal (zie fotocollage). Wat we zouden willen is dat de electra- en gasmeters verplaatst worden binnen de kast, naar het wc gedeelte. Vraag is wel of dit mag volgens de huidige NEN norm en het daarna goedgekeurd kan worden? Daarnaast willen we het aantal groepen laten uitbreiden met een groep voor de wasmachine/droger en groepen voor een nieuw aan te sluiten keuken met apparatuur. De werkplek is goed bereikbaar en de klant gooit zelf het afval weg.

Meterkast verplaatsen

Meterkast verplaatsen van bedrijfsgedeeld (oude loods die wordt afgebroken) naar het woonhuis. Ook gas en cv ketel.

Meterkast verplaatsen

Meterkast naar een meter verder verplaatsen en zo nodig uitbereiding van aantal groepen.

Partners

Partners van Casius