Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verplaatsen meterkast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verplaatsen meterkast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verplaatsen meterkast

Aardpen slaan

Ik ben opzoek naar iemand om een aardpen te slaan, ten behoeve van de meterkast die wordt verplaatst. De aardpen hoeft niet aangesloten te worden op de meterkast, maar moet wel de juiste weerstand hebben. De aardpen moet buiten geslagen worden. Ik durf niet met zekerheid te zeggen wat de grondsoort is, maar ik denk klei. In de nieuwe meterkast komt een aardlekschakelaar. Hoe diep de pen moet komen, zou beoordeelt moeten worden. De klus heeft enige spoed, het verplaatsen van de meterkast kan pas als de aardpen is geslagen.

Vervangen meterkast en verplaatsen

Meterkast verplaatsen met 2 meter en nieuwe groepenkast installeren met 380.

Meterkast verplaatsen

Ik wil graag mijn meterkast van de elektra verplaatsen. Hij hangt nu in mijn voorraadkast en het moet buiten opgehangen worden. Ongeveer 50 cm dus een halve meter verplaatsen.

Vervangen van elektra, inclusief nieuwe inbouwdozen

Graag laat ik de elektra in de hele woning en buiten vervangen, inclusief nieuwe inbouwdozen (30). Het verplaatsen van punten of aanleggen nieuwe meterkast is niet nodig (zijn ruim voldoende groepen aanwezig). De woning is in de jaren' 70 gebouwd in een Amerikaanse wijk. Na die tijd is er ergens iets veranderd qua elektra, maar ik weet niet precies wanneer, en er is een nieuwe meterkast geplaatst. De bedrading is waarschijnlijk wel goed, maar als ik lampen ophang is het een rommeltje qua draad. Graag laat ik om deze reden de bedrading logischer aanleggen. Telefonisch slecht bereikbaar, graag reactie via email.

Kosten van meterkast verplaatsen

Voor het plannen van verbouwing van mijn huis, wil ik graag oriënteren m.b.t. te verwachten verbouwingskosten. Ik woon in een hoekwoning en wil ik langs het huis (aan de zijkant) aanbouwen. Het is de bedoeling dat de meterkast wordt verplaatst vanuit de gaan in de nieuwe aanbouw, verplaatsing van 1.5m naar buiten t.o.v. bestaande bouw (dus, buiten de bestande fundering heen). In huidige meterkast zit elektriciteit-, gas-, water- en netwerkaansluitingen. Mijn vraag is of uw bedrijf het kan realiseren en voor de planning van gehele verbouwing een grove schatting van te verwachte kosten kan aangeven.

Meterkast verplaatsen

Ik wil de meterkast met elektra en gasaansluiting verplaatsen, omdat deze in een wandje zit die we graag willen slopen. De meterkast zal 2 meter worden verplaatst op dezelfde verdieping. Voor de verplaatsing moet het een en ander worden omgelegd. Of dit mogelijk is zonder de hele vloer eruit te halen is de vraag. Graag ontvangen wij een offerte van de verwachtte kosten en ook zouden we graag een inspectie willen laten doen door een installateur, om er zeker van te zijn dat onze plannen ook echt daadwerkelijk kunnen.

Verplaatsen meterkast gas water electra

We gaan verbouwen en meterkast moet voor het huis, naar garage, dus 10 m verplaatst worden. Er is denk ik geen vergunning nodig. Ik zou graag in februari willen beginnen.

Meterkast verplaatsen

Wij willen graag de meterkast verplaatsen in een appartement in Den Haag. Het gaat om ca. 2.20 meter vanaf de oorspronkelijke meterkast, dichter bij de voordeur qua looppad maar niet dichter bij de voordeur qua afstand (in een gangkast). (er zit een muur tussen de meterkast/gang voordeur) Het gaat alleen om de electriciteitsaansluiting en de meters.

Verplaatsen meterkast

Huidige meterkast zit op eerste verdieping. Wens is om deze te verplaatsen naar berging. Kabel is lang genoeg. Huis wordt momenteel verbouwd.

Aansluiting van ziggo verhuizen naar de meterekast

Ik zou graag de aansluiting van ziggo verplaatsen naar de meterkast om de draden kluwen uit mijn huiskamer te verwijderen. Ik zoek iemand met verstand van zaken.

Partners

Partners van Casius