Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verlichting monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verlichting monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verlichting monteren

Verlichting monteren

Ik wil graag 5 plafonnières laten ophangen aan het plafond. Mogelijk moet er ook in het plafond worden geboord. De lampen en schroeven heb ik in mijn bezit. Ik hoor graag vooraf wat de kosten ongeveer zijn.

Extra aardlekgroep en LED dimmers monteren

Ik wens een extra aardlekschakelaar Dbb laten plaatsen om de groep tuinverlichting erachter te plaatsen. Tevens in verband met aanpassing naar LED een LEDdimmer Gira plaatsen en draadloze ontvanger vervangen in verband met LED-verlichting in badkamer.

Lichtsensor en LED-spots monteren

Bij onze achtergevel zijn drie inbouwspots in een overkapping gemonteerd. Ik wil die inbouwspots graag laten vervangen door 3 spots voor led-verlichting en daar bovendien een dag/nacht-sensor op laten aansluiten. Ik ontvang graag uw offerte voor de levering en montage.

Portiekverlichting met bewegingssensor monteren

Onze VvE wil graag in de portiekhal verlichting laten aanbrengen met bewegingssensor. De elektra mag worden doorgetrokken van uit de woning van mijn buurvrouw.

Verlichting ophangen aan plafond

Ik wil 2 plafondlampen (spot rij GAMMA) laten ophangen in het plafond (beton). Ik wil 1 plank op een betonnen wand laten ophangen. De plafondlampen en de plank heb ik al gekocht. Alleen het monteren en aansluiten van de lampen is nodig.

Verlichting monteren en repareren

Ik wil 2 kleine elektra klussen laten verzorgen. Ik wil een Philips buitenlamp laten monteren en de TL-verlichting in mijn garage laten repareren. De nieuwe lamp heb ik al gekocht. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Groepenkast uitbreiden

Ik wil in onze toekomstige woning, 31 mei krijgen we de sleutel, de bestaande groepenkast laten vervangen. Wij willen een wasmachine, de droger, vaatwasser, sauna en combi oven plus de normale verlichting kunnen aansluiten hierop. Ook moet er voor de slimme meter een stopcontact in de meterkast komen. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het leveren en monteren hiervan.

Verlichting boven het aanrecht monteren

Ik wil graag licht boven het aanrecht laten monteren. Bijvoorbeeld 3 hanglampen. Er moeten dan het een en ander aan kabels worden getrokken om de lampen te kunnen plaatsen. Boven het aanrecht zijn nog geen lichtpunten aanwezig.

LED-verlichting monteren in een garagebedrijf

Ik heb in de werkplaats van mijn autogarage 51 armaturen met dubbele TL van 150 cm en 12 armaturen met een enkele TL van 150 cm. Ik wil alle armaturen vervangen voor LED armaturen + alle TL buizen vervangen (114 stuks van 150 cm) voor LED buizen. Nou ben ik op zoek naar iemand die voor mijn dit allemaal kan plaatsen en vervangen. Ik zou graag zo snel mogelijk een offerte toegestuurd krijgen om zo een kostenplaatje te hebben. Dus in het kort gaat het om: - 51 LED armaturen waar 2 TL buizen in kunnen (150 cm); - 12 LED armaturen waar één TL buis in kan (150 cm); - 114 LED buizen (150 cm).

Verlichting in huis laten monteren

De klus betreft het plaatsen van verlichting aan het plafond op de centraaldozen. Ik wil ze graag laten plaatsen in de gehele woning, 7 lampen in totaal. Er zijn al stroompunten aanwezig.

Partners

Partners van Casius