Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verlichting aan een hoog plafond ophangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verlichting aan een hoog plafond ophangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verlichting aan een hoog plafond ophangen

Verlichting aan een hoog plafond ophangen

Op 2 plekken in huis is er een hoog plafond, waar ik met een huis, tuin en keuken trap niet bij kom. Het gaat om het plafond in de slaapkamer (2 - 2.50 meter hoog) en in de trappenhal boven de trap (lastig te bereiken wegens de treden). Hier wil ik 2 plafondlampen met spots laten plaatsen.

Stroomverbruik onderzoeken

Ik heb een hoog stroomgebruik van circa 8400 kwh per jaar. Ik vind dat onwaarschijnlijk hoog voor een huishouden van 2 personen. Ik wil graag weten hoe dat komt. Een groot deel van de verlichting is al vervangen door LED verlichting. Het stroomverbruik is al een aantal jaren zo hoog. Ook na het vervangen van een aantal wat oudere apparaten. Wat kost een inventariserend onderzoek?

Elektriciteit aanpassen

Ik wil een aantal zaken laten uitvoeren: - Verlichting in twee kasten onder trap - Aanpassing elektriciteit keuken (uitbreiding/voorbereiding nieuwe keuken) - Vervangen halogeen spotjes voor led spotjes trapgat, het gaat om een zeer hoog plafond van 8 meter ongeveer - 2 extra stopcontacten in kamer.

Verlichting in de badkamer repareren en aanpassen

In het plafond van de badkamer zitten 9 halogeen inbouw spotjes, 3 groepen van 3. Van deze 9 spotjes brandt er nog maar 1. Reparatie van de spotjes is dus nodig. De spotjes zijn bereikbaar via de vliering, die plaatselijk zo'n 40 centimeter hoog is. Op de badkamerkasten zitten 2 lampen. De schakelaar bevindt zich in de kast. Graag aansluiten en bedienbaar maken door plaatsen van dubbele schakelaar bij ingang van de badkamer.

Kerstverlichting ophangen en aansluiten in meerdere bomen

Ik wil 14 bomen van ongeveer 6 meter hoog vol laten hangen met een blijvende "kerst" verlichting, hierbij is een hoogwerker voor nodig. De locatie is goed bereikbaar, de stroom mag afgetapt worden van een bijgelegen hotel.

Verlichting in een bedrijfspand repareren en vervangen

In de centrale hal van ons bedrijfspand zijn van de 28 lampen 22 lampen defect. Deze dienen vervangen te worden. Let wel, deze verlichting bevindt zich aan het dak van ons pand. Deze hoogte is met een normale trap niet te bereiken. Een hoogwerker of steiger is hiervoor nodig, het plafond is circa 6 meter hoog. Tevens zijn er wat andere lampen en armaturen defect. In de armaturen zitten lampjes die je erin klikt. Deze dienen vervangen en/of gerepareerd te worden. Gezien de donkere wintermaanden is daar enige haast bij geboden.

Verlichting inclusief armaturen vervangen

Ik wil de huidige bestaande trappenhuisverlichting laten vervangen door LED armaturen en lampen. Het gaat om een appartementencomplex van twee en drie hoog. In totaal +/- 40 stuks inclusief de noodverlichting. Armaturen en lampen regel ik zelf tenzij iemand ze goedkoper kan inkopen en leveren. Uitvoering in overleg.

Halogeen spots vervangen door LED-spots

Huidige verlichting is een 12-tal spots, 12V, met transformator verborgen achter verlaagd plafond. De belasting op de transformator is te hoog of uit balans waardoor sommige spots nooit aan gaan. Er zou een nieuwe set led spots, liefst passend in het bestaande plafond, geplaatst moeten worden. Wat zou dit kosten ?

Storing in de elektra verhelpen

In de berging van ons appartementencomplex komt een hoog geluid van een van onze lampen, die ook regelmatig stuk gaan. Wij zijn ook benieuwd naar moderne, duurzaam vormgevende verlichting en de mogelijkheden. Namens een VVE in Oegstgeest.

Nieuwe tuinverlichting monteren

Buiten elektra is reeds aangelegd. Het monteren van de verlichting dient nog te gebeuren plus aansluiting in de buitenschuur. Het gaat om 3 verlichtingspunten, waarvan allen op circa 1.80 hoog geplaatst dienen te worden. Plaatsingsmateriaal voor de verlichting is niet aanwezig.