Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verleggen van elektra? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verleggen van elektra. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verleggen van elektra

Elektra en extra groepen aanleggen voor nieuwe keuken

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en moeten de elektra laten verleggen. We gaan van elektrisch koken naar inductie koken en hebben een Quooker in onze nieuwe keuken. We hebben nu 3 groepen in onze woning. In de oude keuken hebben we nu al een vaatwasser en een oven. Dit komt natuurlijk ook in onze nieuwe keuken terug. Graag zouden wij willen weten wat de kosten zijn voor 3 extra groepen.

Stopcontacten verplaatsen in keuken

Voor onze nieuwe keuken, met andere opstelling, willen wij een aantal stopcontacten laten verleggen en laten aanleggen (nieuw). Let op: alle muren & vloeren zijn van steen/ beton! - 3 dubbele stopcontacten verplaatsen: 2x van laag bij de vloer naar hoger punt op de muur, zodat ze boven het te plaatsen aanrecht uitkomen. 1x verplaatsen naar rechts in de hoek. - 1x 5-punts-stopcontact aanleggen voor de kookplaat. Er zit al een aparte groep in de meterkast en er zit al een dergelijk stopcontact op de muur aan de overzijde van de keuken, deze moet dus onder de vloer door getrokken worden. Er is voldoende ruimte om onder het huis te komen. - 1 nieuw stopcontact plaatsen hoog op de muur voor de afzuigkap (naar onze inschatting, geen nieuwe groep of aansluiting vanuit meterkast nodig. Kan vanuit bestaande punten aangelegd worden). Keuken komt in week 11 Uitvoering elektra 2e week maart.

Diverse elektra klussen in nieuwbouw

Heer, mevrouw, Medio juni 2018 wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Na oplevering willen wij mogelijk een elektricien extra werkzaamheden laten verrichten: 1. Keuken: a. In de keuken dienen we stopcontacten te verleggen b. Dienen we een extra aardlek en Pirilex aansluiting te maken c. Zoeken we een installateur die na oplevering van de keuken de apparatuur aansluit. 2. In de woning: a. In de woning krijgen we standaard verticale stopcontacten (dubbel in 1 inbouwdoos). Graag wil ik deze horizontaal laten maken (met dus 2 inbouwdozen). B. Daarnaast wil ik graag extra WCD’s in de woning laten aanleggen c. Willen we loze leiding(en) voorzien van CAT5 bekabeling d. Et Cetera Omdat mijn mening is dat het meerwerk absurd duur is, wil ik vergelijken wat de kosten zijn, wanneer we dit na oplevering zelf gaan uitvoeren. Is het mogelijk om hier mee te denken. Kunnen wij in contact komen?

Verleggen van elektra

Ik wil in mijn woonkamer graag links en rechts 2 blauwe speakers ophangen en 2 gele wandlampen en daar aansluitingen voor laten maken. Voor de speaker moet een aansluitpunt worden gemaakt en voor de lampen een lichtpunt met een schakelaar. Er moeten sleuven in de muren worden gemaakt die na plaatsing van het elektra weer gedicht moeten worden. De schakelaars zal ik zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw offerte.

Elektra in gehele woning vervangen

De elektra dient in de gehele woning vervangen te worden. De huidige situatie is als volgt: appartement 3e etage, 3 groepen, opbouw. Gewenste/nieuwe situatie: nieuwe groepenkast, groepen: oven, fornuis/afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser, droger, wasmachine, woonkamer, slaapkamer, badkamer. Aarden badkamer. Coax verleggen. Led-dimmers in voor- en achterkamer. Nieuwe elektra graag ingefreesd in plaats van opbouw. Leidingen via vloer.

Lichtpunt in betonnen plafond verplaatsen

We zouden graag een bestaand lichtpunt in het plafond ongeveer 120 centimeter laten verleggen, zodat deze boven de eettafel uitkomt. We zoeken iemand die een sleuf in het plafond kan zagen/frezen, de elektra aanlegt (eventueel met doos) en het plafond weer opvult zodat het plafond gestuct kan worden. Het betreft een nieuwbouwwoning uit 2003 met betonnen (harde) plafonds. Bij voorkeur wordt het frezen/zagen stofvrij gedaan. De werkzaamheden moeten voor 7 december gaan plaatsvinden.

Sleuven maken voor nieuwe elektra

Ik ga 1 november verhuizen en ik zou graag wat sleuven willen hebben in de muren en het plafond om elektra te kunnen verleggen en verlengen. Er komen een paar punten bij en sommige punten worden maximaal een aantal meter verlegd. Muren zijn vermoedelijk van steen, plafond beton. Bouwjaar huis is '79. Al het werk vindt op 1 verdieping plaats.

Sleuven in het beton maken en elektra verplaatsen

Eind september komt er in mijn woning iemand advies geven over het optimaliseren van de verlichting. In de 3e week van oktober komt de stukadoor diverse ruimtes stuken. Ik wil in de tussenliggende tijd, bij voorkeur in week 40 of 41, verlichting laten verleggen en daarbij 5 meter sleuven en 3 gaten laten frezen in een betonnen ondergrond. Er moeten 2 lichtpunten worden verplaatst in het plafond. Het is belangrijk om te weten dat 1 aansluiting in de vide is met een plafondhoogte van ongeveer 4,5 meter. Daar zal een steiger geplaatst moeten worden. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Elektra verleggen en netjes monteren

Ik wil graag een elektriciteitskabel laten omleggen: langs balk en muur. De kabel hangt nu op de zolderruimte na afbraak van plafond in een open ruimte. Hij moet netjes langs de muur gaan lopen. De kabel moet verlengd worden.

Elektra op zolder nakijken en uitbreiden

Ik ben bezig met het opknappen van mijn zolder. De elektriciteit is jaren geleden aangelegd, ik heb niet voldoende kennis van elektra om te kunnen bepalen of de huidige situatie veilig is. Daarnaast wil ik de leidingen (laten) verleggen en deugdelijke stopcontacten en schakelaars laten monteren.

Partners

Partners van Casius