Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verleggen van elektra? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verleggen van elektra. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verleggen van elektra

Verleggen van elektra

Ik wil in mijn woonkamer graag links en rechts 2 blauwe speakers ophangen en 2 gele wandlampen en daar aansluitingen voor laten maken. Voor de speaker moet een aansluitpunt worden gemaakt en voor de lampen een lichtpunt met een schakelaar. Er moeten sleuven in de muren worden gemaakt die na plaatsing van het elektra weer gedicht moeten worden. De schakelaars zal ik zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw offerte.

Elektra in gehele woning vervangen

De elektra dient in de gehele woning vervangen te worden. De huidige situatie is als volgt: appartement 3e etage, 3 groepen, opbouw. Gewenste/nieuwe situatie: nieuwe groepenkast, groepen: oven, fornuis/afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser, droger, wasmachine, woonkamer, slaapkamer, badkamer. Aarden badkamer. Coax verleggen. Led-dimmers in voor- en achterkamer. Nieuwe elektra graag ingefreesd in plaats van opbouw. Leidingen via vloer.

Lichtpunt in betonnen plafond verplaatsen

We zouden graag een bestaand lichtpunt in het plafond ongeveer 120 centimeter laten verleggen, zodat deze boven de eettafel uitkomt. We zoeken iemand die een sleuf in het plafond kan zagen/frezen, de elektra aanlegt (eventueel met doos) en het plafond weer opvult zodat het plafond gestuct kan worden. Het betreft een nieuwbouwwoning uit 2003 met betonnen (harde) plafonds. Bij voorkeur wordt het frezen/zagen stofvrij gedaan. De werkzaamheden moeten voor 7 december gaan plaatsvinden.

Sleuven maken voor nieuwe elektra

Ik ga 1 november verhuizen en ik zou graag wat sleuven willen hebben in de muren en het plafond om elektra te kunnen verleggen en verlengen. Er komen een paar punten bij en sommige punten worden maximaal een aantal meter verlegd. Muren zijn vermoedelijk van steen, plafond beton. Bouwjaar huis is '79. Al het werk vindt op 1 verdieping plaats.

Sleuven in het beton maken en elektra verplaatsen

Eind september komt er in mijn woning iemand advies geven over het optimaliseren van de verlichting. In de 3e week van oktober komt de stukadoor diverse ruimtes stuken. Ik wil in de tussenliggende tijd, bij voorkeur in week 40 of 41, verlichting laten verleggen en daarbij 5 meter sleuven en 3 gaten laten frezen in een betonnen ondergrond. Er moeten 2 lichtpunten worden verplaatst in het plafond. Het is belangrijk om te weten dat 1 aansluiting in de vide is met een plafondhoogte van ongeveer 4,5 meter. Daar zal een steiger geplaatst moeten worden. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Elektra verleggen en netjes monteren

Ik wil graag een elektriciteitskabel laten omleggen: langs balk en muur. De kabel hangt nu op de zolderruimte na afbraak van plafond in een open ruimte. Hij moet netjes langs de muur gaan lopen. De kabel moet verlengd worden.

Elektra op zolder nakijken en uitbreiden

Ik ben bezig met het opknappen van mijn zolder. De elektriciteit is jaren geleden aangelegd, ik heb niet voldoende kennis van elektra om te kunnen bepalen of de huidige situatie veilig is. Daarnaast wil ik de leidingen (laten) verleggen en deugdelijke stopcontacten en schakelaars laten monteren.

Elektra vervangen en groepen verleggen

Onze groepenkast 12 groepen en 2 aardlek moet verlegd worden, tevens nieuwe stroompunten aanleggen en bestaande ongeaarde wandcontactdozen in frezen en naar beneden brengen en alles inbouw maken in plaats van opbouw inclusief het aarden van deze wandcontactdozen.

Aanleg van elektra in nieuwe keuken

Nieuwe keuken, daarom verleggen huidige stroompunten/WCD, extra aanleg (inductie/perilex) & 1 andere extra groep. Op 2 plekken wandcontactdozen komen. Eén bestaande wandcontactdoos moet uitgebreid worden van 2 naar 4 stopcontacten.

Electriciteit verleggen en aanleggen

In onze tuin hebben we een elektra aansluiting. Vanaf dat punt zouden we graag elektra willen laten verleggen naar achteren in de tuin, zodat we meerdere punten hebben om stroom te tappen. Onder andere voor de pomp van ons 'bescheiden' zwembad. Het verleggen betekent onder andere dat er een geul gegraven moet worden langs onze schutting naar achteren waarin de bekabeling zal lopen. Die geul kunnen we uiteraard ook zelf verzorgen. Het gaat met name om het plaatsen van een 2e punt en de benodigde materialen. Graag horen we wat de mogelijkheden zijn.

Partners

Partners van Casius