Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verleggen electra? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verleggen electra. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verleggen electra

Verleggen electra

Ik wil graag een stopcontact verleggen (inbouw) en een inductie kookplaat installeren 2 fases 2 groepen zijn aanwezig.

Electra verleggen/aanleggen op zolder en groepen uitbreiden

CV ruimte op zolder voorzien van nieuwe electra omdat CV en het witgoed binnen ruimte verplaatst is/wordt. Stroom op de wanden wordt opbouw. Electra over de vloer wordt inbouw (vloer ligt nu open). • Maken stopcontact mechanische ventilatie (stopcontact zelf is aanwezig). • Maken stopcontact (geaard) CV-ketel • Nieuwe draad voor thermostaat trekken. (zijn nu verlengde draden met kroonsteentjes) • Maken stopcontact droger en wasmachine. Hiervoor extra groep in meterkast maken om ze tegelijk te laten draaien. • Maken stopcontact voor omvormer voor zonnepanelen die in nabije toekomst komen. Klus graag zo snel mogelijk. Binnen 4-6 weken.

Waterleiding verleggen 2x radiator afkoppelen en verwijderen

Een badkamer van 3 x 3 waar ik de radiator weg wil laten halen en op 2 plekken de waterleiding iets verleggen en afvoer wastafel voorbereiden, douchegoot plaatsen. Eventueel ook aansluiten en installeren inbouwtoilet. En een korte verplaatsing/ aftakking Electra. Afwerken wil ik graag zelf doen. Graag ontvang ik een offerte voor deze werkzaamheden. Materiaal graag apart vermelden.

Sleuf frezen in de muur en electra aanleggen

Voor het plaatsen van een nieuwe keuken moeten er een aantal leidingen in een beton muur gefreesd worden en de benodigde elektra gelegd worden. Tevens moeten er een aantal groepen bij in de stoppen kast. Verleggen van de waterleiding en afvoer i.v.m. een vaatwasser.

Electra verleggen/vervangen

In week 11 gaan wij onze nieuwe keuken ontvangen. Wij moeten onze elektra punten verleggen en op sommige punten willen we stopcontacten. Ook willen we een nieuwe stoppen kast met 8 groepen.

Electra

Tv snoeren wegwerken en stopcontact verleggen

Diverse elektraklussen uitvoeren

Onze huidige groepenkast is voorzien van 3 groepen met aardlekschakelaar. De volgende werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd: - Aardcircuitweerstand is te hoog (2,25) voor onze installatie, maximale waarde is 2,00 Ohm. Dus onze electra moet geaard worden. - Groep toevoegen voor inductie koken - Verleggen van circa 10 stopcontacten en daarvan kabels infrezen

Meterkast vervangen en keukenleidingen verleggen

-vervangen van 1-fase meterkast naar 3-fasen met 7 groepen -verleggen van electriciteitsleidingen en waterleidingen en waterafvoer via kruipruimte (+/- 4,5 meter verder) door betonnen vloer -Electra betref aansluiting voor inductiekookplaat (ook de kabel op de plaat monteren), vaatwasser, oven, Quooker, koelvriescombinatie en 2 extra stopcontacten.

Vervangen van elektra

De oude stoppenkast vervangen door een nieuwe met een (paar) extra groep(en). Circa 10 stopcontacten verlagen en circa extra stopcontacten erbij. Ook de electra in de keuken verleggen voor nieuwe keuken. Op 15 juni krijgen we de sleutel. Uitvoering van deze klus: in de week van 19-23 juni.

Elektra in huis aanpassen

Electra in huis. Op zolder de elektra verleggen en op andere plekken doortrekken. Graag even komen kijken en offerte maken.

Partners

Partners van Casius