Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Veiligheidsaarding onafhankelijk van waterleiding maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: veiligheidsaarding onafhankelijk van waterleiding maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: veiligheidsaarding onafhankelijk van waterleiding maken

Veiligheidsaarding onafhankelijk van waterleiding maken

Onze koperen waterleiding is door Brabantwater vervangen door een kunststofleiding vanwege lekkage. Ons elektriciteitsnetwerk was geaard op de metalen waterleiding. Dat mag nu niet meer. Enexis heeft tijdelijk de aarde op de nul aangesloten in de stoppenkast en niet meer op de waterleiding. Er is door Brabantwater wel naast de kunststof waterleiding een koper draad meegetrokken tot buiten het huis onder de grond tot aan het aardleknet, zoals Brabantwater het noemde. De veiligheidsaarding moet aangepast worden zodat deze onafhankelijk van de waterleiding functioneert en voldoet aan NEN 1010. Kunt u aangeven wat er moet gebeuren en wat de kosten zijn?

Veiligheidsaarding controleren en aanpassen

De waterleidingen zullen hier vervangen gaan worden door niet geleidende kunststof buizen. Om deze zou ik graag een offerte ontvangen wanneer wij u onze veiligheidsaarding laten controleren en goed aanpassen. De veiligheidsaarding zou, voor zover ik kan zien, aangepast moeten worden zodat deze onafhankelijk van de metalen waterleiding functioneert en voldoet aan NEN 1010. Zodat het waterleidingbedrijf haar buizen kan vervangen zonder gevaar voor ons als gebruikers van de elektrische installatie in ons huis. Mogelijk willen er ook buren meedoen.Hartelijk dank voor uw reactie.

Veiligheidsaarding controleren

Kunt u ook nakijken of de veiligheidsaarding onafhankelijk van de waterleiding werkt. Deze vraag kreeg ik per brief van ENEXIS brabant Water. Is dit niet het geval dan moet de aarding op de goede manier worden aangepast[aanpassing aan de installatie] De aanleiding is dat Brabant Water de oude metalen waterleidingen gaat vervangen door nieuwe niet-geleidende[kunststof] buizen. Als het in mijn huis geaard is via de waterleiding moet ik de aarding op een andere manier regelen op eigen kosten. Voert u die werkzaamheden ook uit? Kunt u ook in mijn huis 1 lamp/ophanging vervangen? De lamp in de gang moet geruild worden met de lamp in de huiskamer. Ik hoor graag uw reactie op mijn vragen, en uw uurloon cq vrijblijvende offerte.

Elektrische installatie aanpassen

Wij moeten op de zeer korte termijn de veiligheidsaarding van onze elektrische installatie laten aanpassen van Enexis, zodat deze onafhankelijk is van het waterleidingnet. Is dit een reparatie die u kunt uitvoeren bij een particulier? Uitvoering bij voorkeur binnen nu en twee weken.