Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Van opbouw naar inbouw stopcontact? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: van opbouw naar inbouw stopcontact. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: van opbouw naar inbouw stopcontact

Opbouw naar inbouw stopcontact

We willen in ons huis een aantal stopcontacten en schakelaars laten vervangen. Het is nu opbouw en we willen graag naar inbouw. Het gaat nog om oude metalen inbouwdozen (Ø55mm?). De bijgevoegde foto's zijn van een van de stopcontacten om een beeld te geven van de huidige situatie.

Van opbouw naar inbouw stopcontact

Mijn woning beschikt over 3 etages. Alle stopcontacten (ongeveer 11) en alle licht schakelaars (9) moeten van opbouw naar inbouw gewijzigd worden. Alle muren zijn wit geverfd en nergens behangen. Graag alleen reageren als u ook de muren weer netjes kan afwerken. Deze klus heeft geen haast.

Extra stopcontact plaatsen voor keuken

Er moet een extra opbouw stopcontact worden geplaatst in de keuken ten behoeve van een inbouw-fornuis/kookplaat. Deze moet achter/onder de kast waarin het inbouw-fornuis komt. Er is reeds een Perilex stopcontact aanwezig. Graag ontvang ik een offerte per e-mail.

Opbouw- door inbouwstopcontact vervangen

Ik wil 1 opbouw stopcontact laten vervangen door 1 inbouw stopcontact. Dit zou zodanig moeten gebeuren dat het nagenoeg vlak is op de muur. Ik wil namelijk mijn bed recht tegen deze muur zetten. Ik ontvang vooraf graag uw prijsopgave.

Stopcontact verplaatsen en wegwerken

Wij hebben een sfeerhaard tegen de wand in de eetkamer. Graag laten wij een stopcontact verplaatsen, zodat dit uit het zicht achter de sfeerhaard wordt weggewerkt. Het is nu nog een opbouw stopcontact maar het moet inbouw worden.

4 stopcontacten verlagen en 2 extra erbij plaatsen

In het huis dat we gekocht hebben, willen we graag 4 stopcontacten in de woonkamer laten verlagen naar 30 centimeter en vervangen door inbouw stopcontacten. (1 stopcontact is zeker opbouw, andere niet helemaal zeker) Verder willen we in de woonkamer 1 nieuw dubbel stopcontact laten aanleggen, zie rode ster op de plattegrond. Ook in een van de slaapkamers willen we graag 1 extra dubbel stopcontact laten plaatsen, zie rode ster op de andere plattegrond. De rode cirkels zijn de al aanwezige stopcontacten. 16 september krijgen we de sleutel van het huis, vanaf dan kan er ook vooraf gekeken worden. Vanwege andere werkzaamheden moet deze klus plaatsvinden bij voorkeur op 24-25 september. Plattegrond beschikbaar.

Opbouw door inbouw stopcontacten vervangen

Graag wil ik in mijn huis de stopcontacten (4x 2 stuks en een schakelpunt) laten vervangen. Het is nu opbouw en wil graag naar inbouw, tevens moeten en nieuwe draden getrokken worden. Het gaat nog om oude metalen inbouwdozen. 4 x stopcontacten en een stopcontact met twee schakelaars. Daarnaast ongeveer 50 meter nieuwe bedrading (denk ik) geen idee hoe dat door het huis loopt.

Opbouwstopcontacten vervangen

2 Stopcontacten van opbouw naar inbouw stopcontact veranderen.

Opbouw naar inbouw stopcontact

het zijn 3 stopcontacten die naar inbouw moeten

Stopcontact verplaatsen en aanleggen

Op 1 plaats opbouw stopcontact vervangen door inbouw en 1 extra stopcontact aanleggen.