Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitgevallen groep herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitgevallen groep herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitgevallen groep herstellen

Uitgevallen groep herstellen

Uitgevallen groep bovenste (2e) verdieping. De groep bevat drie airco's. Ik weet niet wat hier de oorzaak

Groep bijplaatsen

Mijn keuken kan geen zware losse elektrische apparaten aan en groep spotjes is al uitgevallen. Ik denk dat de vorige bewoner voor de inductiekookplaat de stroomvoorziening (meer) had moeten aanpassen, maar daar uiteindelijk van heeft afgezien. Daarom valt steeds wat uit door kortsluiting. Ook valt een lichtgroep steeds uit en die moet even nagekeken worden.

Vervangen van stoppenkast

Een groep van de elektra is een aantal keer spontaan uitgevallen en ik heb een oude meterkast die ik graag wil laten vervangen. Het betreft kast met 6 groepen.

Bedrading vervangen en stroomstoring oplossen

1 groep in de meterkast is gedeeltelijk uitgevallen, de aardschakelaar lijkt niet te werken. Ik krijg de groep niet meer werkend. Het is een oude kast die gedeeltelijk is voorzien van stoffen bedrading. Ik wil graag dat de stroomstoring zo snel mogelijk wordt verholpen.

Uitgevallen groep herstellen

Vanavond viel de stroom uit in de bijkeuken en een deel van de keuken. Een stop blijkt afgeslagen. Het lukt niet de stop weer aan te zetten, ook niet als de hoofdschakelaar uit is en er dus nergens meer stroom op staat. Waarschijnlijk een kapotte stop of kapotte groep. De stoppenkast is ongeveer 25 jaar oud. Graag diagnose en vervanging.

Lasdoos opsporen en repareren

In verband met kortsluiting is een deel van de groep uitgevallen. Waarschijnlijk is een lasdoos kapot. Doordat het plafond overal brandwerend is gemaakt is de lasdoos lastig vindbaar. Elektra tekeningen zijn niet aanwezig. Graag de lasdoos opsporen en repareren.

Reparatie 12volt badkamer verlichting en hotelschakelaar met 3 schakelaars

Op dit moment is 1 van de schakelaars in de badkamerverlichting uitgevallen waarschijnlijk doordat de transformator defect is van de 12volt lampjes. Echter de twee JUNG dimmers leveren verschillende voltages (de een geeft max 200 Volt de ander 270volt... voor zover ik het goed gemeten heb). In de gang daarnaast is er ook een hotelschakelaar met 3 schakelaars die ook niet helemaal goed werkt (je kunt niet altijd de lamp aan of uit doen want dit is afhankelijk van de stand van een van de andere schakelaars. Dit betreft allemaal dezelfde groep. Dus deze groep moet goed nagelopen worden en bekeken worden of het allemaal correct is aangesloten daarnaast dient het badkamerlicht gerepareerd te worden.