Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbreiding meterkast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbreiding meterkast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbreiding meterkast

Aanpassen meterkast en kabels trekken

Meterkast uitbreiding met fornuisgroep (inductie) en oven aansluiting (12 mtr kabel trekken). Extra aardlek schakelaar plaatsen. Hoofdschakelaar plaatsen.

Meterkast vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor de volgende werkzaamheden. Doel: aansluiting van 1x 35 Amp naar 3x 25 Amp brengen Stedin is reeds aangevraagd en akkoord. Er zijn al 3 fasen in de woning, alleen is er maar 1 fase gezekerd. Stedin kan echter niet verder want groepenkast is niet voorzien van een 4-polige 3 fase hoofdschakelaar en voldoet daarmee niet an NEN1010. Verder: - Er zijn zonnepanelen aanwezig (nu op aparte groep). - Er wordt een laadpaal voor auto van 3x 16Amp geplaatst (met smart load balancing) dus hiervoor moet ook ruimte komen in de groepenkast. Offerte gevraagd voor: - Vervangen groepenkast naar 3-fase geschikt model met ruimte voor toekomstige uitbreiding - Plaatsen 4-polige 3 fase hoofdschakelaar / NEN1010 - Monteur moet zegelbevoegd zijn (stedin) - Evt andere werkzaamheden die nodig zijn om 3x 25Amp aansluiting te realiseren (ism Stedin) Zie foto’s voor huidige situatie. Wij zorgen ervoor dat er meer ruimte is in de meterkast en dat er zo veel mogelijk zaken worden verwijderd.

Meterkast verplaatsen

In eerste instantie verplaatsen van de meterkast. Eventueel daarna uitbreiding van groepen, maar daar zouden we nog specifieker naar moeten kijken.

Uitbreiding meterkast en nieuwe aansluitingen

Het betreft een uitbreiding v/d meterkast. Wasmachine aansluiting van badkamer boven, naar garage en samen met droger op 1 groep. daar moet een leiding worden aangelegd. De afstand tussen de meterkast en garage is 7 meter. Tevens extra groep tbv inductie kookplaat in keuken. De afstand tussen meterkast en kookplat bedraagt ongeveer 2,5 meter. Ik beschik nog niet over een perilex aansluiting.

uitbreiding groepenkast voor koken op inductie

Ik wil mijn meterkast uitbreiden omdat ik inductie ga koken. Ik heb nog geen perilex aansluiting. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Uitbreiding meterkast

In verband met de plaatsing van nieuwe apparatuur in de keuken zoals inductiekookplaat, combi-magnetron, oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie willen we de meterkast laten aanpassen en uitbreiden met meerdere groepen. Huidige situatie is een fase en 7 groepen.

Vervangen meterkast + plaatsen extra groep

Vervangen oude meterkast uit 76 en uitbreiding 1 groep voor inductie en zonnepanelen toekomst. Er moet 1 aansluiting via kruipruimte alvast bij keuken komen i.v.m. isolatie kruipruimte dit jaar. De afstand van de kruipruimte naar de keuken is ongeveer 8 meter. De oude groepenkast hoeft niet afgevoerd te worden.

Perilex plus extra groep(en)

In de nieuwe keuken, uitbreiding stopcontacten met dubbele uitgebreid (is 2 sleuven frezen). Daarnaast 1 perilex aansluiting voor inductie koken inclusief de aanpassingen in de meterkast van 1 of 2 groepen.

Electra hele woning vervangen

Electra hele woning vervangen. Nieuwe meterkast. Uitbreiding aantal groepen. Plaatsen van nieuwe stopcontacten en lichtpunten+schakelaars

Aanleggen perilex aansluiting ivm inductiekoken

Ik wil graag een perilexaansluiting aan laten leggen voor een inductiekookplaat. De afstand van de meterkast naar de kookplaat is ongeveer 1.5 meter. Normaal stopcontact aanwezig er is evt wel een uitbreiding in de meterkast nodig.

Partners

Partners van Casius