Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbreiding meterkast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbreiding meterkast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbreiding meterkast

Krachtstroom aanleggen

Het is nu een gewone meterkast. Uitbreiding keuken met fornuis met daarin 3 elektrische ovens en cooker, dus krachtstroom dient dan te worden aangelegd.

Modernisering/Uitbreiding meterkast

Meterkast uit 1972. Uitbreiding i.v.m. inductiekookplaat en aankoop zonnepanelen. Modernisering noodzakelijk? Is er voldoende ruimte? Hoofdschakelaar noodzakelijk? Afstand van de meterkast naar de kookplaat wordt 6 meter. Er is een kruipruimte aanwezig maar geen perilex aansluiting.

Groepenkast vervangen

We zouden graag een offerte willen voor het vervangen van de meterkast, uitbreiding groepen, mogelijkheid tot zonnepanelen aansluiten, verplaatsing uit het trapgat naar een betere locatie (graag in overleg wat de beste, doch goedkoopste oplossing is).

Inductiekookplaat aansluiten

We willen een elektrische inductie kookplaat, met een aansluitwaarde van 11.100 W, aan laten sluiten en denken dat een uitbreiding van de meterkast nodig is. Kunt u aangeven of dat mogelijk is en een indicatie van de kosten geven? Een kabel is makkelijk te trekken tussen de meterkast en keuken en is ca 10 meter (via de kruipruimte).

In oudere woning volledig nieuwe bedrading, nieuwe meterkast/uitbreiding groepen, aardlekschakelaars

Elektra in de hele woning vervangen, het gaat om een wat oudere woning. Groepenkast ook vervangen/uitbreiden. Aardlekschakelaars plaatsen. Nieuwe bedradingen trekken. Gaat o.a. om uitbreiding i.v.m. een inductie-kookplaat en elektrische oven.

uitbreiding groepen meterkast

meterkast moet worden uitgebreid ivm aanleg 7 zonnepanelen (gaat om 1 fase 8 groepen (2x Aardlek). Voor foto huidige kast, zie bijlage

3 fase aansluiting ipv 1 fase aanleggen

Uitbreiding meterkast. Nu 10 groepen naar 16 groepen. Kastje met 6 groepen kan misschien behouden blijven ( zie foto). Voorbereiding aansluiten zwemspa buiten, 3 x 16 A met aardlek en kabel naar buiten

Uitbreiding groepen ivm nieuwe keuken in augustus 2020

Ik krijg in augustus 2020 een nieuwe keuken met nieuwe apparatuur; Kookplaat 7.4 kw, Vaatwasser 2.4 kw, Oven 3.6 kw, Quooker 1.6 kw Momenteel zijn er echter slechts 3 groepen in de meterkast aanwezig. Ik wil er graag 2 bij.

Meterkast vervangen

Verouderde meterkast, 3 groepen, daarnaast zonne-energie kastjes en nog veel meer kastjes. Ik wil graag uitbreiding naar, in overleg met u, 6 groepen

Uitbreiden meterkast

Uitbreiding voor 3-fasen vanwege fornuis. Xtra groepen in keuken vanwege quicker...

Partners

Partners van Casius