Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbreiding groepen in meterkast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbreiding groepen in meterkast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbreiding groepen in meterkast

Nieuwe groepenkast en tevens inspectie totale installatie van bedrijfspand

Elektra in het hele pand moet worden gecheckt ivm met brandveiligheid en er moet een nieuwe meterkast worden aangesloten met uitbreiding naar meer groepen. Oppervlakte van het bedrijfspand is 200 m2

Krachtstroom en uitbreiding groepenkast

Het aanleggen van krachtstroom voor keuken apparatuur De keuken ligt direct achter de meterkast aan de zelfde muur. Tevens moet de groepenkast ook worden uitgebreid. Hoeveel groepen is afhankelijk af het advies

Uitbreiding groepen ivm 2 buiten heaters

Ik krijg buiten 2 heaters. Deze moeten op een aparte groep komen te staan. Ik wil graag weten hoeveel het kost als ik dit door u laat doen.

Aanleg 2 groepen en perilex stopcontact tbv inductie plaat

Ik ben op zoek naar iemand voor de uitbreiding stoppen kast met 2 groepen + kabels trekken naar keuken en aanleg perilex stopcontact.

Vervangen van aardlekschakelaar en zo nodig vervangen bestaande groepenkast

Ik ben door Enexis geadviseerd om de huidige aardlekschakelaar te vervangen, dus ik zou graag hiervoor een offerte ontvangen. daarnaast zou ik graag willen weten wat het kost om de huidige groepenkast te vervangen met mogelijk uitbreiding van groepen. Op dit moment ik 5 groepen. Ik huur de woning.

Vervanging zekeringenkast

Indien nodig zal mijn kast een uitbreiding met 2 groepen nodig hebben. 25 ampere, twee zekeringen erin. Er is ook geen stopknop. Mijn vraag is of ik de kast wel moet vervangen, of de groepen moet aanpassen. Ik ben namelijk door iemand geadviseerd door iemand die iets wilde verdienen. Het betreft een appartement uit 2000.

Vervangen groepenkast

Vervangen groepenkast met uitbreiding voor inductieplaat keuken. Dus ook de groepen instellen voor de nieuwe kast. Er zijn al zonnepanelen aangesloten op bestaande groepenkast.

Uitbreiden groepen ivm kookgroep

We willen een nieuwe keuken en daarbij overstappen naar inductie koken. Vandaar dus de uitbreiding met een kookgroep.

Vervangen van de meterkast en perilex stopcontact aanleggen

We gaan volgende week verhuizen en hebben al een nieuwe keuken met inductie kookplaat besteld. Naast inductieplaat hebben we een droger, wasmachine, waterkoker, vaatwasser, oven en combi magnetron. We willen de meterkast graag vervangen. Wij zaten te denken aan een 3-fase aansluiting met genoeg groepen (liever iets te ruim gerekend voor eventuele uitbreiding in de toekomst). We laten ons graag adviseren. Voorkeur datum: ergens in de week van 13 januari. Ik heb geen perilex stopcontact. De afstand tussen de kookplaat en de meterkast is ongeveer 3 meter, er staat een muur tussen. Er is een kruipruimte. Ik vraag mij af of de meterkast voor het plaatsen ven de keuken vervangen moet zijn. Mocht dit zo zijn dan moet het voor 13 januari gedaan zijn. Anders zou de meterkast erna vervangen kunnen worden.

Uitbreiden meterkast

Gaarne offerte voor uitbreiding naar fase 3 met 8 of 9 groepen. Meterkast heeft nu 3 groepen. Dus ook kosten voor de meterkast. Op fase 2 of fase 3 vervangen worden. Dit hoort voor rekening van de netbeheerder te komen dus ik vraag mij af of u mij hierbij kan helpen of dat u weet welke weg ik hiervoor moet volgen.

Partners

Partners van Casius