Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbreiden groepenkast en kabel trekken naar keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbreiden groepenkast en kabel trekken naar keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbreiden groepenkast en kabel trekken naar keuken

Uitbreiden groepenkast

Ivm het plaatsen van een nieuwe keuken en nieuwe apparatuur is er een extra groep benodigd e/o uitbreiding.

Groepenkast uitbreiden en aanleggen overig elektra

Wij zijn op zoek naar een elektricien die 1) de groepenkast kan aanpassen/uitbreiden voor het gebruik van een inductiekookplaat met 3 fase aansluiting. 2) in de keuken een voorziening maken zodat de kookplaat kan worden aangesloten 3) aanleggen van een geaarde stopcontact waar de pomp voor de vloerverwarming op kan worden aangesloten 4) wij willen zonnecellen laten leggen en de groepenkast moet hier alvast op worden voorbereid

Van gas naar inductie

In ons nieuw te betreden appartement gaan we een nieuwe keuken plaatsen en hierbij van gas over op inductie. Ook zal een afzuigkap geplaatst worden welke er voorheen nog niet was. Wij zijn op zoek naar een elektricien die de ruimte hiervoor gereed kan maken. Graag ontvangen wij een prijsopgave voor: - Uitbreiden groepenkast - Kosten per nieuw stopcontact - Kosten arbeid Onze planning is dat het op 13, 14 augustus of in de week van 17 tot 21 augustus moet gaan gebeuren.

Groepenkast uitbreiden en perilex

Keukengroep bijplaatsen + perilex kabel aansluiten + 1 extra groep voor oven. Helaas is er alleen nog ruimte voor de keukengroep. Hoe kunnen we ook nog een extra groep voor de oven aansluiten. Zie bijlage foto.

Uitbreiden / vervangen groepenkast

ivm te verwachten airco moet onze groepenkast uitgebreid worden. Wellicht zelfs verplaatst. In onze woning uit 1930 is de groepenkast naast de kelder deur op de buitenmuur geplaatst. Wellicht is herplaatsen in de kelder een optie.

Groepenkast uitbreiden incl aardlek plaatsen

Het huis is uit 1987. Er zijn 3 groepen zonder aardlek. Gevraagd: 1. uitbreiden van de groepenkast inclusief aardlek (wellicht groepenkast aanleggen) 2. aansluiting op 1e verdieping aanleggen voor wasmachine en droger 3. afvoergoot douche aarden Ik krijg de sleutel van de woning op 2 juli. Graag zou ik de week van 6 juli dit willen laten uitvoeren

Groepenkast uitbreiden

Graag een offerte voor de werkzaamheden die ik door een elektricien wil laten uitvoeren. - Nakijken elektra meterkast uitbreiden met groepen. - Er moeten 3 of 4 extra groepen bij

Groepenkast uitbreiden en elektriciteit verleggen aanpassen keuken

Groepenkast moet worden uitgebreid voor plaatsen nieuwe keuken, elektriciteit moet ook worden verlegd. Aansluit schema volgt nog via keuken bedrijf. Moet beschikbaar zijn in juli. Aardedraad badkamer ook aanleggen.

Groepenkast uitbreiden

We hebben net een appartement gekocht gebouwd in de jaren 60, de elektra stamt ook nog uit die tijd. Er zijn momenteel maar 2 groepen die we willen uitbreiden. Tevens willen we krachtstroom in de keuken. Betreft een appartement 4e verdieping (met lift). 4 kamers 85m2

In oudere woning volledig nieuwe bedrading, nieuwe meterkast/uitbreiding groepen, aardlekschakelaars

Elektra in de hele woning vervangen, het gaat om een wat oudere woning. Groepenkast ook vervangen/uitbreiden. Aardlekschakelaars plaatsen. Nieuwe bedradingen trekken. Gaat o.a. om uitbreiding i.v.m. een inductie-kookplaat en elektrische oven.

Partners

Partners van Casius