Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

TV en soundbar repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tV en soundbar repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tV en soundbar repareren

Homecinema-sets aansluiten

Ik heb een LG OLED tv met soundbar en ik wil mijn Onkyo home cinema set hierop aansluiten. Boxen moeten zowel binnen als buiten geplaatst worden en ik zou ze graag apart aan en uit willen kunnen zetten. Kunnen jullie mij hiervoor een offerte sturen?

TV en soundbar repareren

Wij hebben een LG hull HD 42” led tv, gekocht in juni 2014, model: 42LN5404 waarvan het backlight het niet meer doet. Het beeld is helemaal zwart, en als je goed kijkt kun je heel iets zien van het beeld. Is dit iets wat qua reparatie te doen is? Of zou het verstandig zijn om in verhouding van de reparatie kosten een nieuwe Tv aan te schaffen? Ook hebben wij een LG soundbar SH2, die geen geluid meer produceerd. Er staat een foutmelding in display, en na onderzoek op internet blijkt de speaker kapot te zijn. Hierbij dan ook de vraag of dit evt te repareren is, of dat we beter een nieuwe kunnen aanschaffen. Graag hoor ik van u.

Kabels voor TV en audio in de muur wegwerken

Ik wil graag een tv en soundbar aan de muur zonder zichtbare draden te hebben. Momenteel zit het stopcontact en de kabel aansluiting onder aan de muur en zijn de kabels tussen de apparatuur zichtbaar. Ik zou graag de contactdozen willen verplaatsen achter de apparatuur en de verschillende verbindingen tussen de apparaten in de muur willen wegwerken zodat er in geheel geen kabels zichtbaar zijn.

Kabels voor tv en audio in de muur wegwerken

Ik wil graag een tv en soundbar aan de muur zonder zichtbare draden. Momenteel zit stopcontact en kabel aansluiting onder aan de muur en zijn kabels tussen apparatuur zichtbaar. Ik zou graag de contactdozen willen verplaatsen achter de apparatuur en de verschillende verbindingen tussen apparaten in muur willen kunnen wegwerken zodat er in geheel geen kabels zichtbaar zijn.

Aansluiten van een tv en soundbar

Graag wil ik een aantal klussen laten doen. Het gaat om de volgende klussen: - Het ophangen van een tv (eventueel met zwenk arm); - Het ophangen van een Sonos soundbar onder tv (er loopt een loze leiding in de muur, maar deze is weg gestuukt en moet aangeboord worden); - Het aansluiten van een Ziggo box en het ophangen Sonos play boxen.