Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

TV en netwerkkabels trekken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tV en netwerkkabels trekken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tV en netwerkkabels trekken

TV en netwerkkabels trekken

Vanuit de meterkast/router wil ik gigabit netwerkkabels trekken naar de hoek van de woonkamer en op de eerste verdieping 2 slaapkamers. Eventueel wil ik ook een wandcontactdoos inbouwen.

Netwerkkabels doortrekken

Er moeten twee telefoonlijnen van de begane grond naar de eerste verdieping worden doorgetrokken. Een internetkabel van de begane grond naar de eerste verdieping worden doorgetrokken en een tv kabel van de eerste verdieping door naar een andere kamer op de eerste verdieping.

Internetkabel, telefoonkabel en elektra in orde brengen

Wij zijn overgestapt naar Ziggo voor internet en vast-bellen. (Ziggo-tv hadden we al) Wij wonen in een drive-in woning, waar we op de 1e verdieping wonen. De monteur van Ziggo heeft een modem-router nu in de meterkast op de begane grond geïnstalleerd (coax-aansluitpunt) en daar ook een versterker voor het tv-signaal geplaatst. Het draadloze Ziggo-internet is echter niet sterk genoeg voor 1e en 2e verdieping. Wij willen graag een extra wifi-punt op de 1e verdieping via een netwerkkabel. (wij hebben al een TP Link wifi-apparaat van Ziggo gekregen). De monteur van Ziggo heeft aangegeven dat de netwerkkabel met een paar boorgaatjes van de meterkast via de cv-kast/trapkast op de begane grond naar de 1e verdieping getrokken kan worden. (uit de meterkast lopen nu ook al coax-kabels naar 1e en 2e verdieping). Verder willen we gelijktijdig een telefoonkabel vanuit de meterkast naar de 1e verdieping laten trekken. Misschien is een verbinding in de meterkast tussen inkomende telefoonkabel en modem-router Ziggo al genoeg. Extra opties indien mogelijk: een extra netwerkkabel naar de 2e verdieping vanaf het extra wifi-punt op de 1e verdieping ( van 1e verdieping loopt ook al een coax-kabel naar de 2e verdieping, die mag vervangen worden door netwerkkabel). Verder een extra netwerkkabel naar een andere kamer op de begane grond. Als laatste een extra wandcontactdoos in de trapkast (hoeft niet geaard). Wij hebben al 2 netwerkkabels (UTP / internetkabels) van 15 meter en van 10 meter en het TP Link wifi-apparaat van Ziggo ontvangen. Wij maken graag een afspraak om de situatie hier te beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

TV- en netwerkkabels trekken

De vorige bewoner van het huis heeft geen tv-kabel laten aanleggen van de straat naar huis.

Kabels trekken en afmonteren

Waar de kabel van de tv het huis in komt in de woonkamer, ziet er niet uit. De contactdoos waar de kabel uitkomt is stuk. In deze contactdoos zit ook de telefoonaansluiting. Deze moet in geheel vervangen worden en opnieuw aangesloten worden. Eventueel wil ik ook netwerkkabels door het huis laten trekken, eventueel waar vroeger de kabel van de tv naar boven liep. Graag het beste materiaal gebruiken.

TV- en netwerkkabels trekken en aanleggen

- Vervangen coax van meterkast naar aansluitpunt woonkamer, met nieuw opbouwkastje. - Vervangen coax van meterkast naar aansluitpunt slaapkamer 2e verdieping, met nieuw opbouwkastje. - Losse coax kabel langs plint naar andere kant van de slaapkamer. - Aanleggen (trekken of door kruiptuimte) UTP naar woonkamer, met opbouw. Aanleggen (trekken door bestaande leiding) UTP naar slaapkamer 2e verdieping, met opbouwkastje. - Aanleggen (loze leiding / genoeg ruimte in bestaande leiding wellicht aanwezig, niet zeker) UTP van meterkast naar keuken, met opbouwkastje. - Aanleggen (loze leiding / genoeg ruimte in bestaande leiding wellicht aanwezig, niet zeker) UTP van meterkast naar souterrain, met opbouwkastje. - Losse nieuwe coax getrokken of langs plint souterrain. Optioneel: 2.4G wifi router vervangen door 5G en optioneel splitters en wifi access points aan de Ethernetaansluitingen hangen op 1 netwerknaam.

Netwerkkabel trekken voor TV en computer

De huidige netwerkkabels moeten vervangen worden door UTP cat 6 bekabeling naar 4 kamers. Daarnaast moet er ook een Switch geplaatst worden. Er zijn loze leidingen beschikbaar, wellicht dat hier nog wel een draad uit verwijderd moet worden.

Netwerkkabels door laten trekken

Vanaf de Ziggo aansluiting wil ik de internet/tv kabel loodrecht omhoog laten doortrekken naar de 1e verdieping in een jaren 20 rijtjeshuis. Vervolgens wil ik op de 1e etage 2 aansluitingen laten maken voor tv/internet. Ik heb het liefst de kabel ingefreest in de muur. Eventueel ook in deze offerte aanvraag de kosten meenemen voor het laten doortrekken van de internet kabel naar het tuinhuisje op ca 6,5 meter afstand, maar dat zou ik graag apart geoffreerd zien.

Netwerkkabel doortrekken

Wij willen graag 3 netwerkkabels laten trekken vanaf de meterkast op de begane grond naar de woonkamer op de 1e verdieping en naar de slaapkamer op de 2e verdieping. Naar de woonkamer een cat 5 of 6 netwerkkabel en naar de slaapkamer een cat 5 of 6 netwerkkabel (liefst als een patchpunt wegwerken) en een Coax kabel voor de TV. Netjes afgewerkt in een kastje. Het gaat om naar schatting 20 meter lengte van de kabel. Graag een offerte per email.

Netwerkkabels trekken

Van de Experiabox v10 in meterkast naar slaapkamers eerste verdieping netwerkkabels dootrekken. Schatting: maximaal 10 meter per draad. Nu ligt er een coax kabel naar slaapkamer 1 en een stopcontact en aan de andere kant van de muur in aangrenzende slaapkamer 2 ook een stopcontact op dezelfde plek boven de plint, hier geen coax dus. Misschien kan een netwerkkabel ipv of bij de coax kabel komen en met een splitter dienen voor beide kamers plus wandcontactdoosjes voor netwerkaansluiting geschikt voor 1, de verbinding naar het KPN interactive modem en 2, de KPN wifi versterker. Deze zijn nu in slaap kamer 1 verbonden samen naar de tv maar dat is niet ideaal gezien alle storende lampjes in de nacht en niet altijd ideale verbindingen. Graag CAT 6 kabels.