Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

TV kabel doortrekken naar zolder en slaapkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tV kabel doortrekken naar zolder en slaapkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tV kabel doortrekken naar zolder en slaapkamer

Glasvezel kabel doortrekken en aansluiten

Binnenkort is er glasvezel beschikbaar bij ons in de wijk. We zijn mogelijk geïnteresseerd hierin. De glasmodem wordt geplaatst bij de meterkast, waarna er een kabel doorgetrokken moet worden naar de woonkamer waar de tv staat. De afstand is ongeveer 9 meter. Graag zou ik meer informatie willen over de mogelijkheden en de kosten hiervan. Bij voorbaat dank!

Coax kabel trekken

Ben onlangs verhuist. Monteur van Ziggo langs geweest omdat ik in mijn nieuwe appartement geen TV-signaal kon ontvangen. Blijkt er geen coax kabel te liggen tussen meterkast en woonkamer en tussen meterkast en slaapkamer. Wil graag coax c9 kabel getrokken hebben (waarna Ziggo weer de aansluiting verzorgt). We hebben nu glasvezel van KPN, maar dat kunnen we niet gebruiken. Er zal iets van 15 meter kabel aangelegd moeten worden.

Verplaatsen stopcontact + lichtschakelaar

Een gecombineerd stopcontact en lichtschakelaar zit op de plek waar een tv opgehangen moet worden. Het stopcontact moet omlaag. De lichtschakelaar moet opzij. Het gaat om een gestucte bakstenen draagmuur in een jaren '30 woning. Daarnaast vroeg ik mij af of het mogelijk is om van een telefoon en kabel aansluiting stopcontacten te maken?

Lichtschakelaar maken en tv kabel doortrekken

We hebben in de woonkamer de lampen vervangen en toen ging de schakelaar stuk. Deze hebben we vervangen, maar voor de lamp aan de voorkant, krijgen we er geen stroom op. Daarnaast willen we de tv kabel door laten trekken naar boven en de zolder.

UTP kabel door verstopte loze leiding trekken

Recent gedwongen overgestapt op digitaal netwerk van Telfort. Tv was met coaxkabel door leiding met oude modem en router verbonden. Indien mogelijk de oude kabel verwijderen en de nieuwe door de bestaande leiding trekken. Anders de beste route uitvogelen en die in overleg realiseren.

Stopcontacten verplaatsen en een netwerkkabel trekken

2x stopcontact verplaatsen en kabels van tv wegwerken in muur. Netwerk kabel trekken vanuit meterkast.

Betere Utp kabel laten trekken

Ik wil graag een bestaande cat5 netwerkkabel laten vervangen door een nieuwe cat7 kabel, vanuit de meterkast direct vanuit het Ziggo modem naar de smart tv.

Verleggen van een stopcontact en tv aansluiting

Wij willen graag een offerte opvragen voor het verleggen van een stopcontact en het verleggen van de tv kabel. Wij wonen sinds 1,5 jaar in een nieuwbouwwoning, en willen graag alle kabels weggewerkt hebben die naar de tv en het reeds bestaande stopcontact lopen. Graag horen wij wat de mogelijkheden zijn. Alvast bedankt!

Dubbel stopcontact in meterkast

Graag laat ik een paar klusjes uitvoeren. Het gaat om de aanleg van een dubbel stopcontact in de meterkast, deze moet afgetakt van de groepen, want het wordt gebruikt voor glasvezel. het stopcontact laat ik graag door de vakman regelen. Verder laat ik ook graag een kabel van kast glasvezel in meterkast naar de TV in de woonkamer aanleggen. Afstand is geschat 6 meter. Ik heb zelf een kabel, maar deze moet ingekort worden. Momenteel heb ik een soort noodoplossing, maar wil graag een definitieve oplossing.

TV kabel doortrekken naar zolder en slaapkamer

Ik wil de tv kabel doortrekken naar boven, naar de eerste etage en de etage daarboven.

Partners

Partners van Casius