Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra tv aansluitingen maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra tv aansluitingen maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra tv aansluitingen maken

Extra tv aansluitingen maken

Ik zoek een partij die de TV- en internet kabel vanuit mijn woonkamer naar nog twee slaapkamers kan trekken, zodat ik in de slaapkamers ook TV kan kijken. Het werk moet plaatsvinden in een appartement 3 hoog. De gehele woning is gelijkvloers.

Kabel door netwerkkabel vervangen

In ons huis zitten wand contactdozen voor tv en telefoon. Ik wil een van deze kabels vervangen door een netwerkkabel. Is een van de kabels die er al ligt geschikt voor een netwerk? En als ik verdeeld door mijn huis negen aansluitingen wil wat kost dat ongeveer?

Kabel trekken en aansluitingen TV verzorgen

Vervangen van de UPC kabel met ethernet kabel.

Diverse leidingen/aansluitingen verleggen

1. In de huiskamer zal de tv aansluiting op de muur aan de andere kant moeten komen en daarvoor de kabel van de meterkast onder de vloer door worden gelegd. Rekenhoudend dat er vloerverwarming in de huiskamer ligt en de vloer een betonnen kwaaitaalvloer. Afstand meterkast nieuw aansluitpunt 4-5 meter. Dan de bekabeling vanuit de meterkast naar 1 hoog op zowel voorkamer als achterslaapkamer met muur aansluiting. Tevens doortrekken naar verdieping 2 op zowel voor- als achterkamer met muuraansluiting (inclusief versterkers op de verdiepingen). 2. In de meterkast dienen voor 4 groepen geaard te worden. 3. In de badkamer dient er mechanische ventilatie te worden aangelegd

Vervangen van bekabeling voor TV

In verband met de overgang van analoge TV naar digitale TV, moet vanaf de Ziggo-hoofdaansluiting van de TV in de kruipruimte een verbinding gemaakt worden naar de begane grond, 1 aansluiting, en naar de 1e verdieping, 2 aansluitingen. Misschien een goed idee om ter plaatse de situatie te bezien. Daarna kunt u wellicht, beter geïnformeerd, een offerte uitbrengen.

Antennekabels in huis vervangen

Mijn huis bestaat sinds 1997. Tijdens de bouw zijn de antennekabels in huis gelegd, weggewerkt in de wanden. Deze kabels lopen naar de woonkamer (2 aansluitingen), slaapkamer 1e verdieping (1 aansluiting) en zolder (1 aansluiting op 2 verdieping). In de meterkast bij de voordeur zit een Hirschmann versterker (5 jaar oud) waar deze kabels op uit komen. Ik heb veel last van storingen op mijn TV's (3 stuks) op sommige digitale TV kanalen, op SBS6 gewoon geen beeld. Mijn provider Ziggo verwijst voor de oorzaak van de storingen naar de slechte kabels in huis. Ik wil van het ziggo gezeur af en mijn huis voorzien van de betere kabels en/of nieuwe antenne-wandcontactdozen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast, indien mogelijk, een vaste netwerk aansluiting op zowel eerste als tweede verdieping direct meenemen. Ik wil graag een indikatie van de mogelijke kosten. GRAAG ALLEEN CONTACT VIA E-MAIL.

Elektrawerk in de nieuwbouwwoning

Graag een offerte voor het realiseren van het volgende in een nieuwbouwwoning: Woonkamer: - Ik wil een loze leiding voor de meterkast naar de woonkamer. Het gaat om ongeveer 8 meter. - Loze buis circa 1 meter lang en rechthoekig 110 bij 54 millimeter ter behoeve van TV-kabels in de muur realiseren. Gewenste afwerking: - Alle elektraleidingen dienen in de muur (kalkzandsteen materiaal) gefreesd te worden. Deze dienen glad en behangklaar dichtgesmeerd te worden. Alle wandcontactdozen moeten als inbouw uitgevoerd worden. - Waar de WCDs in het zicht zitten moeten Schneider M-Smart, poolwit (RAL 9010) gebruikt worden. Deels kunnen de bestaande WCD's hergebruikt worden. Voor WCDs in de kastenwand en achter het keukenblok mag een ander inbouw merk/type gebruikt worden. - De groepschakelaars worden als Schneider DomA45 in de bestaande groepenkast gerealiseerd. Overige: - Een deel van de aansluitingen voor de keuken zijn reeds vanuit de nieuwbouw gerealiseerd en hoeven slechts iets verplaatst te worden conform de maatgevoerde tekening van de keukenleverancier. De keuken en kastenwand zijn nog niet geplaatst dus alles is goed bereikbaar. - Indien het plaatsen van twee extra groepen leidt tot een hoger vastrecht dan overleg ik graag eerst de opties. Keuken: - Verplaatsen bestaande wandcontactdozen (horizontaal) boven het werkblad - Extra dubbele wandcontactdozen in de hoek van het werkblad realiseren - Loze leiding in muur van het keukenblok van beneden naar boven ter behoeve van LED verlichting in koof. - Verplaatsen (circa 20 centimeter verlagen) van een bestaande wandcontactdoos in de kastenwand die reeds op een aparte groep zit. - Extra groep in de meterkast naar de kastenwand in de keuken waar drie nieuw te realiseren wandcontactdozen op aangesloten worden. Achtergevel: - Extra groep in de meterkast met grondkabel (fase/nul/aarde) naar de achtertuin naar de achtergevel. De grondkabel moet vanaf de achtergevel 25 meter lang zijn.

Aansluitingen voor radio en TV verleggen

Ik wil graag een nieuw aansluitpunt laten maken in mijn woonkamer voor tv/radio (COAX wanddoos). Er zijn diverse aansluitingen in de woning aanwezig, maar net niet op de plek waar wij onze tv-kast willen plaatsen. Er zitten wel enkele gaten in de muur met (speaker) draden, maar weet niet of er al een goot achter de muur van de meterkast naar de huiskamer gaat voor het gewenste bevestigingspunt. In het 'ergste' geval dient er dus geboord en een kabel doorgetrokken te worden om vervolgens de nieuwe wanddoos te plaatsen.

Aansluitingen voor radio en TV verleggen

Ik wil graag de radio en TV aansluiting laten maken. Er moet een kabel van de televisie (kastje) naar de radio, want ik heb nu geen ontvangst. Ik heb Ziggo gebeld en zij geven aan dat er een kabel getrokken dient te worden.

Offerte voor thuisnetwerk

Ik ga verhuizen naar een betonnen nieuwbouwwoning van 3 etages. Ik heb inmiddels 8 tb aan data verdeeld over meerdere harde schijven. Ik wil dat ik deze data vanaf mijn smart tv/phone kan bekijken. Daarnaast wil ik ook dat ik foto's en films vanaf mijn smart phone kan uploaden naar mijn thuisnetwerk. Is dit mogelijk en zoja, hoeveel zou het kosten? In alle kamers heb ik internet aansluitingen. Ik heb trouwens nog geen NAS. Met vriendelijke groet.

Partners

Partners van Casius