Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tussenmeters gas en elektra installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tussenmeters gas en elektra installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tussenmeters gas en elektra installeren

Tussenmeters plaatsen voor gas, elektra en water

wij hebben een deel van ons bedrijf verhuurd en wil graag tussenmeters laten plaatsen zodat alles gescheiden kan worden .

Tussenmeters gas en elektra installeren

Wij hebben een woning met daarin nu 2 zelfstandig te gebruiken woon eenheden. Maar beschikken slechts over slechts over zowel 1 gas-als 1 elektra-meter. Ik wil voor de bel-etage graag tussenmeters voor gas en elektra laten plaatsen.

Tussenmeters plaatsen voor elektra en gas

Wij willen graag 2 of 3 tussen meters laten plaatsen voor elektra en gas i.v.m. woonhuis, praktijk en tuinhuis in Alkmaar.

Tussenmeter plaatsen voor gas en elektra

Mijn bovenbuurvrouw en ik delen dezelfde gas en elektriciteitskast die op mijn verdieping zit. Ik zou graag mijn eigen gebruik van gas en elektra willen weten. Ik woon in een oud appartement in Rotterdam dat eerder gekraakt is geweest. Ik ben niet zeker of de meterkast destijds is aangepast. Ook weet ik niet goed waar de tussenmeters kunnen worden geplaatst. Kortom, ik zoek een deskundig iemand die kan kijken naar de situatie en mij kan informeren over de mogelijkheden.

Tussen meters gas, elektra en water plaatsen

Ik wil een offerte voor het plaatsen van tussenmeters voor gas, elektra en water om zo 2 bedrijfshallen van elkaar te scheiden.

Extra meterkast en mantelbuizen plaatsen

Op de hoofdmeter bevinden er tussenmeters. Een van de tussenmeters leveren gas en elektra naar onze appartement. Echter hebben wij ervoor gekozen om een eigen hoofdmeter te plaatsen voor de nutsvoorzieningen. Van Liander hebben wij te horen gekregen dat er een extra meterkast moet komen en mantelbuizen.

Elektra tussenmeters plaatsen

Ik zou graag een 3 tal stroom tussen meters ( max 25 amp per fase) laten plaatsen en een tussen meter voor gas. Aangezien ik nu 2 huurders krijg in mijn romny loods

Plaatsen tussenmeters

Plaatsing van 3 tussenmeters : 1 voor water, 1 voor gas en 1 voor elektra. Graag offerte inclusief meters + btw. Begane grond bedrijf en daarboven studentenkamers en nu weten we niet wie wat gebruikt.