Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tussenmeter plaatsen voor elektra in garagebox? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tussenmeter plaatsen voor elektra in garagebox. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tussenmeter plaatsen voor elektra in garagebox

Tussenmeter elektra

Ik zou graag een tijdelijke tussenmeter willen laten plaatsen. Ik vertrouw onze slimme meter niet. Wij wonen met 3, en werken veel. Toch is ons elektra verbruik hetzelfde als van een 10 persoons huishouden. Alleen door een tussenmeter kunnen wij aantonen dat de slimme meter niet goed meet. Graag per email contact.

Elektra tussenmeter plaatsen in trappenhuis

Onze VvE wil graag een tussenmeter met zekering laten plaatsen zodat we kunnen zien hoeveel stroom de verlichting in ons trappenhuis (3 etages) verbruikt. Die elektriciteit komt nu uit het huis op de begane grond (daar zit ook de zekering/schakelaar). Die bewoner rekent ook de elektriciteit af zonder dat we weten wat het echte verbruik is. Dat zou dus opgelost kunnen worden door het plaatsen van een tussenmeter (met zekering) in het trappenhuis.

Tussenmeter voor elektriciteit plaatsen

Mijn winkel betrekt direct stroom uit de meterkast uit de opgang naast de winkel. De bovenburen hebben allemaal een tussenmeter. Bij de afrekening zijn volgens mij, in mijn nadeel fouten gemaakt, Vandaar dat ik een tussenmeter wil ter controle.

Tussenmeter plaatsen voor elektra

Ik huur sinds kort een bedrijfspand in Uden die is opgesplitst in de onder- en bovenverdieping. Meterkasten zijn reeds aanwezig en hier zou ik graag een tussenmeter willen laten plaatsen zodat ik overzicht heb in mijn eigen kosten. De meterkast is reeds aanwezig en er ligt een 3 x 80a installatie in het pand. Een 1 x 80a meter zou voldoende moeten zijn voor mijn doeleinden. Tot slot zou ik ook graag willen vragen of er een tijdsindicatie kan worden gegeven wanneer installatie mogelijk zou zijn. Dit in verband met extreme vertragingen opgelopen door diverse partijen en ik graag zo spoedig mogelijk wil beginnen.

Tussenmeter plaatsen bij bedrijfspand

Ik heb een bedrijfspand gehuurd wat onderverdeeld is in units. In onze unit is een meterkast aanwezig en hier zou ik graag een tussenmeter bij willen laten plaatsen zodat wij overzicht hebben op onze eigen kosten.

Tussenmeter plaatsen voor elektra in garagebox

In onze garage hebben we een elektra aansluiting van de buren. Omdat we nu 2 elektrische fietsen hebben gekocht willen we graag een tussen meter plaatsen. Graag een offerte.

Tussenmeter plaatsen voor gas en elektra

Mijn bovenbuurvrouw en ik delen dezelfde gas en elektriciteitskast die op mijn verdieping zit. Ik zou graag mijn eigen gebruik van gas en elektra willen weten. Ik woon in een oud appartement in Rotterdam dat eerder gekraakt is geweest. Ik ben niet zeker of de meterkast destijds is aangepast. Ook weet ik niet goed waar de tussenmeters kunnen worden geplaatst. Kortom, ik zoek een deskundig iemand die kan kijken naar de situatie en mij kan informeren over de mogelijkheden.

Plaatsen tussenmeter

Er dient een tussenmeter in de elektriciteitskast te worden aangesloten. Ik zou graag willen weten of het in de elektriciteitskast moet of ergens anders.

Tussenmeter voor elektra en water plaatsen

Ik wil graag een meter laten plaatsen voor elektra en water.

Tussenmeter plaatsen

Het betreft een boederij gesplitst in voorhuis, achterhuis en zomerhuis. Er is reeds een tussenmeter voor het achterhuis, maar nog geen mogelijkheid om het verbruik van alle drie de eenheden apart te bekijken. Ivm verhuur is dit wel noodzakelijk.