Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinverlichting laten vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinverlichting laten vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinverlichting laten vervangen

Vervangen tuinverlichting

Een tuinlamp doet het niet. Het probleem zit in de bekabeling. Ook de verdeeldoos wil ik vervangen, in de tuin. Nu zit alles in een klein doosje gepropt.

Vervangen tuinverlichting

Op dit moment staan in onze tuin 7 sokkels met lichtbronnen. Deze wil ik vervangen door nieuwe sokkels met led. Kunt u mij aangeven wat de kosten hiervoor zijn voor de installatie en montage.

Tuinverlichting opnieuw aanleggen

Mijn schoonvader heeft al enig elektra aangelegd maar hij wordt een dagje ouder en ondertussen is er een veranda bij gekomen waar hij ook wat elektra heeft geregeld hetzij niet mooi weggewerkt. Tevens moet de tuinverlichting vervangen worden. Ik dacht kan geen kwaad een offerte aan te vragen.

Tuinverlichting checken en vervangen

Het vervangen van 1 tuinlamp. Het monteren en aansluiten van een plafonnière onder overkapping. Het meten/checken van de buiten electra.

Tuinverlichting laten vervangen

Graag zou ik een offerte willen en informatie over het vervangen van mijn tuinverlichting. Ik heb een achterom. Het volledige elektra werk moet vervangen worden omdat de stoppen vaak doorslaan.

Diverse elektra klussen laten uitvoeren

Ik heb diverse oude stopcontacten die vervangen moeten worden in een oud huis. Ook laat ik graag tuinverlichting aanbrengen, en nieuwe stopcontacten plaatsen. Het gaat om 7 punten in huis en 1 nieuwe in de keuken. Verder moet ook de badkamerverlichting worden vervangen. Dit alles laat ik graag verzorgen binnen een maand.

Extra aardlekgroep en LED dimmers monteren

Ik wens een extra aardlekschakelaar Dbb laten plaatsen om de groep tuinverlichting erachter te plaatsen. Tevens in verband met aanpassing naar LED een LEDdimmer Gira plaatsen en draadloze ontvanger vervangen in verband met LED-verlichting in badkamer.

Tuinverlichting vervangen

Ik wil graag tuinspots vervangen (drie stuks, inclusief verbinding met grondkabelverbinding). De spots heb ik, de overige materialen graag in overleg met de vakman.

Tuinverlichting vervangen

Graag kom ik met u in contact voor het mogelijk vervangen en aanbrengen van tuinverlichting. Kunt u mij bellen?

Huidige tuinverlichting vervangen

De tuinverlichting is verouderd. Bekabeling (deels in de grond) vertoont mankementen. Om de kabeldozen te controleren moet ik mijn tuin omspitten. Te veel gedoe. Indien mogelijk wil ik de bestaande bekabeling negeren en iets nieuws bedenken (die is doorgemeten en is niet goed bevonden). We hebben 7 lampen en een waterpartij (nou ja) met een motor die ook op deze bekabeling aangesloten is. Ik wil de motor graag laten testen. Ik wil graag over op LED lampen. De tuin is ongeveer 7 meter breed bij 14 lang (het gedeelte waar de lampen komen te staan). Ik heb net de stoppenkast vervangen.

Partners

Partners van Casius