Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinverlichting aanleggen en aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinverlichting aanleggen en aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinverlichting aanleggen en aansluiten

Tuinverlichting aanleggen en aansluiten

Onze achtertuin in Hedel moet na 3 jaar nog steeds voorzien worden van verlichting. We hebben bij de aanleg al een basis gelegd door kabels onder het terras door te trekken en een stopcontact in de tuin te plaatsen. We hebben wel al wat verlichting aangeschaft; een staande lamp en 3 spots.

Tuinverlichting aanleggen

De tuin wordt opnieuw aangelegd en is momenteel helemaal leeg. Hier willen wij 4 aansluitpunten voor verlichting aangelegd hebben. Graag zouden wij van binnenuit een schakelaar willen hebben. We willen ook een plafondlamp buiten bij de schuur. Graag voor 15 januari want dan begint de hovenier.

Elektra en tuinverlichting aanleggen

Ik hebt een aantal stopcontacten nodig x 4 , light punt plus tuin verlichting nodig

Tuinverlichting aanleggen

Wij willen graag tuinverlichting aan laten brengen. Stekkerdozen zijn buiten al aanwezig. Sleuven voor grondkabels zijn ook al gegraven. Lampen al aanwezig, gaat om de bekabeling en het aansluiten ervan.

Tuinverlichting aanleggen

Wij willen graag tuinverlichting aan laten leggen. Er zal een verbinding naar buiten gemaakt moeten worden met een nieuwe groep in de meterkast. De kabel door de hele tuin met 5 aan te sluiten lampen en minimaal 1 plek voor een stopcontact.

Aanleggen van tuinverlichting

Kabel is reeds in de tuin aanwezig moet worden doorgetrokken. Verlichting in tuinhuis en stopcontacten aanleggen. Tevens aanleggen van een aantal tuinlampen.

Tuinverlichting aanleggen

Rond mijn woning (twee onder één kap) in Amsterdam-Noord wil ik buitenverlichting aan de hoeken en randen van de tuin aanleggen met in totaal zeven spots waarvan er drie aan moeten gaan bij beweging. Ook dienen ze gedimd kunnen worden. Heb al een paar offertes binnen maar ik wil nog een offerte hebben zodat ik een goede keus kan maken.

Tuinverlichting aanleggen

Wij willen graag tuinverlichting aanleggen in onze tuin van 120 m2. Dit kan 12 Volt zijn of 220 Volt, daarbij willen dit graag combineren met, waterdichte, buitenverlichting bij de voordeur.

Extra groep voor de tuinverlichting maken

Er dient 1 extra groep in de groepen kast geplaatst te worden voor de tuinverlichting. Eventueel wil ik ook gelijk een kabel naar buiten laten aanleggen, gelijk bij de wand van de meterkast.

Extra groep aanleggen en storingen verhelpen

Ik wil onze groepenkast laten uitbreiden met een aparte groep voor de tuinverlichting en aansluiting van de schuur. Ook wil ik een storing laten opsporen en verhelpen in de tuinverlichting en buitenverlichting. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius