Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trekschakelaar aansluiten in de badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trekschakelaar aansluiten in de badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trekschakelaar aansluiten in de badkamer

Trekschakelaar aansluiten in de badkamer

In onze badkamer zit een trekschakelaar en daar moet een wasmachine op aangesloten worden. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Droger aansluiten op een trekschakelaar

Het betreft het aansluiten van de wasdroger op een trekschakelaar in de douche ruimte. Op dit moment is er een wasmachine aangesloten op de trekschakelaar. Uiteindelijk moeten zowel de wasmachine als de droger elektriciteit kunnen krijgen via de schakelkast, of een nieuwe twee schakelkast. Beide hoeven niet tegelijkertijd gebruikt te kunnen worden.

Elektrische designradiator aansluiten

Monteren in de badkamer, op een betegelde muur, een Haceka elektrische designradiator (Taberna wit 300 Watt) van 72 bij 40 cm groot. Er is qua elektra een trekschakelaar beschikbaar. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Dubbele trekschakelaar in badkamer vervangen

Ik wil mijn dubbele trekschakelaar laten vervangen (wasmachine/droger). Deze veroorzaakte recentelijk kortsluiting omdat hij niet goed geïnstalleerd was. Een stop sloeg recentelijk eruit. Bij het opnieuw aansluiten kwam er een vonk van de trekschakelaar af.

Wasmachine aansluiten op trekschakelaar

Wasmachine staat nu in de badkamer, maar er moet nog een trekschakelaar komen. De trekschakelaar is al gekocht, maar moet nog worden geplaatst.

Inductiekookplaat aansluiten op de meterkast

Ik wil een nieuwe inductieplaat (7400w) aansluiten in een bestaande keuken. Heb tenminste 1 groep vrij in de meterkast, en 1 groep die gebruikt mag worden voor de inductieplaat in plaats van de trekschakelaar aansluiting voor de wasmachine. Is dit voldoende? En wat zou het kosten? Er is geen kruipruimte de leidingen liggen in de muur.

Reserve groep aansluiten en extra stopcontact maken bij kookeiland

Graag zouden wij een prijs willen ontvangen voor de reserve groep aan te sluiten op de wasdroger. Meterkast zit achter het washok. (moet door muur heen) Wasmachine moet op de trekschakelaar en droger op nieuwe aansluiting (of andersom). Ook hebben we bij het kookeiland nu geen stopcontact. Wat we wel graag willen. Voor 16 september moet het uitgevoerd worden.

Trekschakelaar aansluiten voor wasmachine/droger

Ik wil graag mijn wasmachine en droger aansluiten op een trekschakelaar. Ben n.l. net verhuisd. Ik heb alles al in huis.

Keuzetrekschakelaar installeren

Ik wil voor een elektra-klus in de woning van mijn moeder een offerte aanvragen. In haar badkamer wil zij een keuze-trekschakelaar laten installeren en tegelijkertijd de wasmachine en de droger hierop laten aansluiten. Ik hoor graag vooraf van u wat hiervoor de kosten zijn. Ik ben wegens werkzaamheden niet altijd telefonisch bereikbaar, maar reageer altijd op uw voicemailbericht.

Wasmachine op de trekschakelaar aansluiten

Er hangt reeds een trekschakelaar en ik ga een nieuwe BEKO wasmachine kopen die aangesloten dient te worden op de trekschakelaar. Wat zijn de kosten enkel voor het aansluiten van de wasmachine op een trekschakelaar? De aansluiting op het water wordt door de verkoper gedaan.

Partners

Partners van Casius