Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tl lamp met armatuur laten bevestigen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tl lamp met armatuur laten bevestigen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tl lamp met armatuur laten bevestigen

Tl lamp met armatuur laten bevestigen

Onlangs heb ik een entresol in mijn magazijn laten bouwen en ik wil graag tl buizen onder de entresol laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 12-16 (enkel) buizen.

Tl lamp met armatuur laten bevestigen

We willen 150 tl lampen laten vervangen bij ons bedrijf.

Tl lamp met armatuur laten bevestigen

Ik wil een TL lamp met armatuur laten bevestigen. Deze is 5 bij 4 meter. Het moet gedaan worden in verband met een overhead deur.

Wisselschakelaar aanleggen

In de garage is nu één lichtpunt (TL-lamp) met één lichtschakelaar. Ik wil een tweede schakelaar in de garage voor dat lichtpunt. Dat moet een opbouwschakelaar worden.

Lampen ophangen

IK wil 3 nieuwe tl-lampen laten ophangen/bevestigen aan het plafond in de schuur, de overloop en een slaapkamer. Daarnaast moeten er nog 2 buitenlampen gemonteerd worden. Er zal 1 lamp bij de voordeur en 1 lamp aan het plafond van de loggia komen.

TL plafondlamp vervangen

Ik heb een nieuwe tl lamp gekocht voor in de keuken. De ophanging van de oude tl lamp moet verwijdert worden en de nieuwe gemonteerd. Het betreft TL AQ. IP54 2x36W BL.

Diverse elektraklussen

Ik wil graag de tl-lamp in de keuken laten vervangen door een andere lamp. Ook wil ik een buitenlamp laten plaatsen. Hiervoor moet de bedrading worden getrokken, de buis zit er al. En dan is er ook nog een ander stopcontact nodig. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang daarna graag uw vrijblijvende offerte.

Verlichting monteren en repareren

Ik wil 2 kleine elektra klussen laten verzorgen. Ik wil een Philips buitenlamp laten monteren en de TL-verlichting in mijn garage laten repareren. De nieuwe lamp heb ik al gekocht. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Hanglamp demonteren en vervangen

Ik zit in een rolstoel en ik wil graag een TL lamp die ik nu in mijn slaapkamer heb vervangen door een lamp die ik omhoog en omlaag kan trekken, mocht het peertje kapot gaan ik die zelf in kan draaien. De lamp heb ik nog niet gekocht.

Lampen ophangen

Ik heb een lamp in de douche die opgehangen moet worden en TL-verlichting waarvan het armatuur vervangen moet worden.