Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

TL buizen vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tL buizen vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tL buizen vervangen

TL buizen vervangen

We willen graag onze T/L buizen vervangen, sommige werken, andere werken niet en andere knipperen. we willen graag een offerte om deze te vervangen. het zijn in totaal 50 buizen .

Tl lamp met armatuur laten bevestigen

Onlangs heb ik een entresol in mijn magazijn laten bouwen en ik wil graag tl buizen onder de entresol laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 12-16 (enkel) buizen.

Keukenverlichting

In de keuken doet mijn verlichting het niet meer. Geschakelde tl buizen waarvan 3 het niet doen en 1 armatuur van 54 cm stuk is. Dit wil ik graag vervangen.

TL-buizen vervangen

Deze showroom heeft qua verlichting TL-buizen in het plafond gevestigd. Enkele van deze buizen zijn kapot gegaan en nu willen we een preventief onderhoud plannen voor deze lampen. Het betreft het volgende: 60 buizen van 36 W/ 765. De lampen hangen echter wel op 6 meter hoogte, wij kunnen er namelijk zelf dus niet bij. Graag hoor ik zo snel mogelijk van u wat de prijsindicatie zal zijn en op wat voor termijn u kunt komen.

Verlichting aanbrengen in een bedrijfshal

Ik wil dat er verlichting wordt aangebracht in een hal. Dit mag LED zijn maar ook TL-buizen. Hal: • diep 51,92 meter • Breed 19,54 meter • Goot 2,68 meter • Nok 6,44 meter Kantoor links: • 12,56 bij 4,44 meter Technische ruimte rechts: • 4,71 bij 2,28 meter Voor aanvullende informatie kan er met aanvrager contact worden opgenomen. Er kan eventueel ook verlichting in het kantoor en in de technische ruimte rechts komen.

LED-verlichting monteren in een garagebedrijf

Ik heb in de werkplaats van mijn autogarage 51 armaturen met dubbele TL van 150 cm en 12 armaturen met een enkele TL van 150 cm. Ik wil alle armaturen vervangen voor LED armaturen + alle TL buizen vervangen (114 stuks van 150 cm) voor LED buizen. Nou ben ik op zoek naar iemand die voor mijn dit allemaal kan plaatsen en vervangen. Ik zou graag zo snel mogelijk een offerte toegestuurd krijgen om zo een kostenplaatje te hebben. Dus in het kort gaat het om: - 51 LED armaturen waar 2 TL buizen in kunnen (150 cm); - 12 LED armaturen waar één TL buis in kan (150 cm); - 114 LED buizen (150 cm).

TL-verlichting vernieuwen

Bij het vervangen van tl-buizen in de schuur en trapgatkast braken tl-buizen en/of kregen wij ze niet verwijderd. De armaturen zijn volgens ons verouderd (uit ca. 1970).

TL-lampen van wandkeukenverlichting repareren

2 wandlampen Dekorado Memphis in de keuken werken niet meer, ze flikkeren. We hebben de TL-buizen al vervangen, dit was niet het probleem. Tevens wil ik twee lampen in de woonkamer ophangen. Daarvoor moet elektra getrokken.

Lampen en elektrische bedrading vervangen

Twee kleine klusjes: 1) Lamp met tl-buizen aan keukenplafond weer in werking krijgen; 2) Elektrische bedrading vervangen en lamp aan het woonkamerplafond weer werkend krijgen. Ik ben telefonisch het beste in de middag te bereiken.

TL-balken vervangen

Ik wil graag TL-balken vervangen in een fixture die we niet zelf loskrijgen. Het betreft 1 bak met 2 buizen in een kantoorruimte.

Partners

Partners van Casius