Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Thuis netwerk aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: thuis netwerk aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: thuis netwerk aanleggen

Thuis netwerk aanleggen

Van goede router t/m dat 7 kabels door hele huis

Netwerk voor thuis aanleggen

Nu via powerlineadapters verbinding tussen woonkamer en studeerkamer. Liever bedraad. Had zelf 30 m cat 7 kabel gekocht maar vindt het lastig

Thuis netwerk aanleggen

Vanuit de meterkast utp kabels trekken door loze leidingen naar kamers in het huis en afmonteren in wandcontactdoos en aansluiten op modem.

Thuis netwerk voor WiFi en tv in huis

Ik wil in het nieuwe huis een thuisnetwerk voor tv en internet in de woonkamer, 2 slaapkamers en werkkamer. Heb al 100 meter CAT6 aangeschaft. Voordeel is dat we nu nog aan het klussen zijn in het huis.

Netwerk aanleggen

Ik ga verhuizen naar Nederhorst den Berg. Daar komt Ziggo kabel binnen in de meterkast. Ik wil graag naar diverse plaatsen in het huis TV en Internet kabel laten aangeleggen. Kruipruimte maakt veel mogelijk, maar het moet ook naar 1ste verdieping. Geen betonnen muren, dus zorgvuldigheid is gewenst. Ik wil geen losse kabels hebben liggen. Heb zelf Ziggo kastje en Routers indien nodig, dus betreft alleen het bekabelen op een zorgvuldige manier. Nog geen verhuizing gepland, maar verwacht in juli of augustus. Netwerk is key om thuis goed te kunnen werken. Uitvoering in juli of augustus

Thuis netwerk aanleggen

Vanaf de router beneden wil ik graag rechtstreeks een kabel naar de eerste verdieping en zolder aanleggen. De kabel gaat door twee houten vloeren, WiFi is niet sterk genoeg boven. Materialen voor de vakman.

Bekabeld thuisnetwerk aanleggen

Binnenkort krijg ik een glasvezel aansluiting. Daarop komt internet en tv. Ik wil graag in mijn huis een bekabeld netwerk aanleggen (circa 150 meter) naar diverse kamers. Momenteel lopen er geen kabels of loze leidingen, behalve enkele coaxkabels vanaf de bestaande satellietschotel buitenom. Daarnaast ook wil ik ook graag een WIFI-point aansluiten voor het huis. Kunt u zo'n opdracht uitvoeren? Wilt u bij mij thuis komen kijken en een offerte maken? Ergens in het derde kwartaal komen de de glasvezel aanleggen. Alvast dank voor de moeite!

Internetkabel aanleggen

Op dit moment ben ik aangesloten op het Wifi-netwerk van de onderbuurman (hij weet ervan, we betalen de rekening samen). Voor mijn werk heb ik echter een kabelverbinding nodig thuis, terwijl alleen onze onderbuurman een kabelverbinding heeft. Ik zou dus via de router van de onderbuurman, zonder gaten te boren, een kabelverbinding op onze verdieping (eerste verdieping) willen laten aanleggen. Graag ontvang ik daarvoor een offerte.